Günün Sözü ?

"Huzur denilen o şeyin her santimine ihtiyacım var bu aralar. Bana biraz bahar gerekiyor. Çok üşüdüm…"

Maksim Gorki

‎''Fırtınanın gücü ne olursa olsun,eğer yağmura saygın varsa;seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır.''
Alfred Capus ¤

Kızgınlığım geçer de , kırgınlığıma çare bulamadım

Biraz sevmek diye bir şey yok.
Ya öleceksin aşkından, ya da vazgeçeceksin..

Bıraktığı yerde bekliyor olman; onu beklediğin anlamına gelmez.

Alıntıdır.

Son düzenleme:
Zaman geçsin diye bekle, zamanı gelsin diye bekle. Anlatmak için bekle, anlaşılmak için bekle. Bulmak için bekle, bulunmak için bekle, buluşmak için bekle. Başlasın diye bekle, bitsin diye bekle. Sabahı bekle, geceyi bekle, baharı bekle, yazı bekle, yarını bekle, yeni yılı bekle. ...Daha iyisi için bekle, daha yenisini bekle. Sabırdan bekle, çaresizlikten bekle, panikle bekle, vazgeçerken bekle. Plan yap bekle, hayal kur bekle. Değişsin diye bekle, dönüşsün diye bekle. Bir bekle, iki bekle. Hayat geçsin önünden geçip gitsin, sen BEKLE.....

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz, ama ağlayana neden ağladığı sorulur. Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun...
Hz. Mevlana

Gamzelendi gönül yine, devası 'ah'dır
Gönlü mahzun olanın dostu 'Allah'dır...

~ Şems-i Tebrizi

istediğin olmuyor diye üzülme... unutma allah dualarını duyar ve kabul eder sadece senin istediğin zaman da değilde senin için hayırlı olan zamanda..

Son düzenleme:
Hayat herkes için acı, çünkü benim boş yere dilediklerime sahip olmuş nice insanlar gördüm, onlar da mes’ut değil..

-Balzac-

Hepimiz kaybettiğimiz ya da ulaşamadığımız her şey için zamanı suçlarız. Oysa unutma ki; Zaman konuşacak olsa, hepimiz utanırız.

Tolstoy

Biz zaten hiçbir sinemaya,
Tam vaktinde yetişemedik..
Bütün vapurlar bizden önce kalkmıştı,
Ve bütün biletler biz gelmeden satılmıştı..
Boşuna telaşlarda yorduk günlerimizi,
Oysa Nuh’un gemisinde bile,
Bize yer kalmamıştı..
Ve hiçbir mutluluğa adımız kaydolmamıştı,
Neylersin..

Yusuf Hayaloğlu

Çünkü kişi, ölçüsüz ve sınırsız bir deniz gibidir.
'Tek doğruyu buldum' değil, 'Bir doğruyu buldum' deyin.
'Ruha giden yolu buldum' değil,
'Kendi yolumda yürürken Ruh'u buldum' deyin.

Halil Cibran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…