Günün Sözü ?

Bir yolun varsa gidilecek sona bırakma,
Bir sözün varsa dilden yüreğe, hiç susma
Görmen gerekiyorsa birini git yanma!
Okşaman gereken bir yürek varsa esirgeme elini,
Hayat çok zalim,
An gelir;
..elini ,gözünü, yolunu, yüreğini alır senden,
O zaman istesende;
Dokunamaz,
Göremez,
Gidemez,
Söyleyemez olursun......
Can Yücel

Yürürken başımın yerde olması sizi rahatsız etmesin..
Benim tek derdim; yere düşen edebinize takılmamak..

Hz Mevlana

“Olabildiğince yalnız kalmalıyım. Başardığım ne varsa ancak yalnızlığımın karşılığıdır.” Franz Kafka

Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller yığacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana "büyüksün" derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin.

(Mustafa Kemal Atatürk)

İnsanların keşke sağ tıklayıp "özellikler"ini görsek, sıktıysa "yenile"sek, uzaktaysa "kopyala"sak, sinirlendiriyorsa "yapıştır"sak bitane...

Kadınlar anlaşılmak için değil yaşanmak içindir.

Yaşanacak kadın bulduysanız, anlamak için vakit kaybetmeyin.

Robin Sharma

Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsada,
Adam olmak herkese nasip olmaz …

Küçük İskender

İyi yönetilen ülkede fakirlik utanılacak birşeydir. Kötü yönetilen ülkede zenginlik utanılacak birşeydir....

Konfüçyüs....

Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki;
"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ
H. Lawrence

"Ey Rabbimiz! Bize dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver. Bizi cehennem azabından koru.."

(Bakara Suresi - 201. Ayet)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…