• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

‎"Hevesleri için kimse kimsenin gururu, duyguları ile oynamasın.. Bu toprağın üstü varsa birde altı var unutulmasın .".....

"kadin dedi ki : meğer ne kadar vefasızmışsın !
bunca yıl geçti aradan ne bir mektup ne bir haber?

adam dedi ki : ey sevgisi kalbimde yer edinen selvi boylu, senin yüzünü görme bahtiyarlığından ben mahrum iken, o şerefi postacıya mı bağışlasaydım ?"

hep iskambillerden yapılacak en büyük evin, kumdan yapılan en görkemli şatonun peşinde olup, sıradan bir yapıya bile ulaşamamak ne acıklı değil mi..

Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam. Ama evet! Yeri gelir susarım. Canımı çok yakan şeyler olur ama yinede susarım, tükenirim. Buna izin de veririm aslında. Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem. O vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır. Ona her şeye rağmen, onun bile şaşıracağı bir değer veririm ki, Her gün yaptıklarına utansın diye. Ama bir gün öyle bir giderim ki; Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!

Arzu ettiğin şeyler, beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir. Bu hayatın 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir.

“Hayatının geri kalanını birisiyle geçirmek istediğini anladığın zaman, hayatının geri kalanının bir an önce başlamasını istersin.”

Eski Türklerde Askerler savaşırken arkadan gelecek herhangi bir saldırıyı kontrol edebilmek için
sırtlarını bir ağaca, kaya veya taşa vererek ok atarlarmış.
Atalarımız genelde bozkır hayatı yaşadıkları için bu sırt dayanan nesne genelde bir taş veya kaya olurmuş.
Yıllar sonra sırt dayanan taşın ismi ARKA-TAŞ dan ARKADAŞ şeklide dilimize yerleşmiş ve
bugün bile güvenebileceğimiz, bizi arkadan vurmayacak olan,
samimiyetine güvendiğimiz kişilere verdiğimiz isimdir!!

"Açlık grevine "ölsünler" diyen insanların insanlıkla olan ilişkisi korkutucu."

"Bir insanın ölümüne sessiz kalan insanın başka birinin ölümüne ağlaması insanlık olamaz." Doğan Duru

Son düzenleme:
Back