• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Acı çekmemek için aşkı reddetmek gerekiyordu.
Bu da hayattaki kötülükleri görmemek için kendi gözlerini çıkarmak gibi birşeydi..

Aslında yanlış kadın yoktur. Sadece ters istikametten gelen erkek vardır. Çünkü aşk erkeğe yakışır, kadın zaten aşktır

GELME . . ! Yoksa Sana Dokunurum, Dudaklarına Konarım, Gözlerini Esir Alırım, Kölem Olursun Gecelerce Kölen Olurum, ßenden ßaşkasına Yaşatmam Seni, Tarihini Vururum, Anılarını Asarım, Yüreğine Saplarım Kendimi, ßedeninde Yatıya Kalırım, Teninde ßeklerim Geleciğimi . . ! Yaklaşma; Seni Alırım, Senin olurum . . ! Ve ßir Daha ßir Daha Acı Çekerim, Hep Aynı Şeyleri Yaşarım, O Yüzden GELME, GELMEYELİM BİRBİRİMİZE....

kalk git diyor içimden bi ses..git vur kapısını kırarcasına seni kırdığı gibi çıkart dışarıya gece yarısı..kuru ayaza..ölüm gibi korkunç o boş sokakları göster….yalnızlığın ne demek olduğunu göster ki anlasın yaptığı hatayı.. tutma elinden üşüsün bilsin ne kadar zor olduğunu.hissetsin üzerine esen sert rüzgarı..İşte… O an sarıl ona seni seviyorum de öğrensin Sevmenin ne Demek olduğunu ..

''Çok merak ediyorum ,
Gelmeden önce kaç ten tanıdı tenini ?
Dudakların kaç dudağı ıslattı ?
'Sırılsıklam oldu bedenin...'
Elinde kaç parmak izi var ?
Kim kanattı seni ?
Kim ağlattı ?''
....

diye sorsam...
Ve bana 'bilmiyorum.. ilk sen olursun diye düşünüyorum' dese sevgili..
Bir insan başka ne ister ki ? !

şimdi;
bir parça mutluluk alabilir miyim…?
yanlış anlamayın…
pahası neyse öderim canımda olsa karşılığı

...

Back