Günün Sözü ?

Bir hayli kırgınım.. Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden..
Belki hayata, belki kendime, belki de dilimden düşmeyen keşke'lere.

[ Can Yücel ]

Sözlerimi aşka biriktirdim, lugat sınadı kalem sınadı beni
Kuyuda Yusuf'tum sarayda Züleyha, düş sınadı gerçek sınadı beni..

[ Canan Dinç ]

Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun. Ben Mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim... Parmağın ile beni işaret etmeden önce,ellerinin temiz olduğundan emin ol... Bob Marley

Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun. Ben Mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim... Parmağın ile beni işaret etmeden önce,ellerinin temiz olduğundan emin ol... Bob Marley

Tam kapaklık...Süpermiş....İmza yapıcam bunu izninle......

Boşversene! Aşk mı kaldı artık, herkes gördüğünü sever olmuş. Ne olduğuna değil, ne verdiğine bakar olmuş. (Y.Erdoğan)

Bazen olmaz... Hayat istediğini sunmaz, sunsa da uymaz... Ya zaman yanlıştır; ya mekan... Belki de insan... - Tom Robbins

yapmacık olup sevilmektense, kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim." - Tom Robbins

Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor." - M. Twain

kendin ol diye gönderildiğin dünyada; sen, sen olamıyorsan,yazık sana! Çünkü bu dünyada olduğun nokta,aslında hiç olduğun nokta.-Emre Tuncer

Son düzenleme:
Bir bakarsın hayatının kahramanı; insanlıktan bile yoksundur ve anlarsın ki çizgi roman dışında,kimsenin bir kahramanı yoktur. - Samuelson

Hiçbir günâhı küçümsemeyin, çok çalışın.Boş gezenler,zengin bile olsa,arkadaşları şeytan,kalpleri şeytanın konağı olur.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.Öldüm der durur, yine de yaşarsın.- Mevlana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…