• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Gerçekten de hayatın anlamı olmasaydı,ve ben anlamsızı seçmek zorunda olsaydım,bence de en seçilesi anlamsızlık olurdu.

Sade ve sadece geleceğin günün hayaliyle yaşıyorum...Gün gelecek bir gün kalacak...Seni çok özledim...

başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma.bütün kapılar kapansa bile sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.sen şuanda göremesen de dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.şükret!isteğini elde edince şükretmek kolaydır.sufi dilediği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.
Şems-i Tebrizi

“İnsan yaşadıkça anlıyor ki; kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun”. (Alıntı)

Bi insanı unutabilirsin, bi insanın sana neler yaptığınıda unutabilirsin;Ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın.
~ Freud

Herkes dürüstlük abidesi gibi dikiliyor karşına
Ve sen nabza göre şerbet dükkânı açmışsın
Ticarete atılmanı takdir etmiyorum sanma
Fakat benim ruhum kimsenin sermayesi değil
Aklında bulunsun isterim!

özgür gümüşsoy..

Beni, annem kadar sevecek ve babam kadar merak edecek hiç kimse yoksa eğer ; Kimse bana aşk'tan bahsetmesin...:26:

Kendimi her zaman mutlu hissederim. Neden biliyor musunuz? Çünkü kimseden bir şey ummam. Beklentiler daima yaralar. Hayat kısadır. Öyleyse hayatınızı sevin. Mutlu olun ve gülümsemeye devam edin. Sadece kendiniz için yaşayın ve konuşmadan önce dinleyin..Yazmadan önce düşünün..Harcamadan önce kazanın.. Dua etmeden önce bağışlayın.. İncitmeden önce hissedin.. Nefret etmeden önce sevin.. Vazgeçmeden önce çabalayın.. Ölmeden önce yaşayın......HAYAT BUDUR..ONU HİSSEDİN..(W.Shakespeare)

Fragmanımla idare edip devamını rüyasında bile göremeyenler.. hayatımı uzaktan izleyenler hepinize iyi seyirler diliyorum :40:

Beklemekten yoruldum,neyi bekledigimi bilmeden özlemekten de yoruldum, en çok da düşünmekten!!!Susmaktan yoruldum,sürekli susup içimde avazım çıktıgı kadar haykırmaktan. Hep kendimle başbaşa kalıp, hep kendime sıgınmaktan YORULDUM..

gitme demiyorum sevgilim, hobi olarak gene git
hatta ayı yogi olarak git, kobi olarak git mesela, kredi al
yüzde on büyü, değişiklik olsun.

gitme yani.
bak, hobi lazımsa ben olurum hobi.
gitme,
bir daha söylemiycem.:1:

anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metrekarelik yere sığmak zorunda kalacağını farketmeli insan.
:46::46::46::46::46::46::46::46::3:

At 7 günde, it yediği günde unuturmus.Sen kaç günde unuttun sevgili.???

Güneşli bir pazar günü öğleden sonra ne yapacaklarını bilmeyen milyonlar, bir de ölümsüzlük isterler

Back