Günün Sözü ?

Aşık olduğunu hissettiğin anda panik yapma, serin kanlı ol, derin nefes al ve gülümse.. Katilinle tanışmanın tadını çıkar...

Terk edilirken 'görüşürüz' kelimesi kadar acıtan birşey yoktur hayatta. Öldürdüğü yetmezmiş gibi, bir de umut verir adeta..

Hiç gereği yokken hayatına giren insanlar,
Hiç gereği yokken karşına çıkarlar..
Hiç gereği yokken gününü, haftanı, ayını belki de yıllarını alırlar.
Hiç gereği yokken gece- gündüz aklından geçen her düşünceye bulaşırlar..
Hiç gereği yokken senin istemediğin, beklemediğin kadar mutlu ederler..
Hiç gereği yokken hayatını değiştirirler.
-Sonraaa.. Hiç gereği yokken hayatından çekip giderler..

Sana gelen vagonlara kaçak bindim ben.. Farkındayım...Biletsizim...! Bir o kadar da öznesiz.. Senden ne bir ömür istiyorum fakir yüreğime feda edilecek, ne de bir ten diliyorum acılarımda heba edilecek...Urbamda fakir yüreğim, Avuçlarımda hüznüm sana gelmekteyim..!!!

Aşını, suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme, sonra kaçıracağın
keçilere çobanlık yapamazsın. : )

Büyük insanların kurduğu hayaller değil; büyük insanlarla kurulan hayaller gerçekleşir ..

Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz ...

Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur

Sen ve Ben asla 'Biz' olamadık evet ama; Sen giderken bütün Siz'leri de götürdün.. "Şeref-siz , Haysiyet-siz , Karakter-siz!"

ErkekLer için iLiskiLer çikoLata qibidir....Araya her zaman bi fıstık qirer....
KadınLar için iLişkiLer tost qibidir.... Araya mutLaka bir kaşar girer..:)) ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…