Günün Sözü ?

- Yüzümüzden NUR, aklımızdan iLiM, kalbimizden ALLAH, dilimizden LAiLAHEiLLALLAH, gönlümüzden RESULULLAH eksik olmasın iNŞAALLAH

Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış ki, karısı başka bir adamla yatakta.
Hemen silahını çekmiş ve öteki adama:

- "Madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum.."

Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler kapıyı kapatmışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış:

- "Aslında kimsenin canının yanmasına gerek yok, ikimizde havaya ateş edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım, karım ilk önce hangimizin yanına koşarsa en çok sevdiği odur.."

Böylece ikisi de havaya bir el ateş edip hemen kendilerini yere atmışlar.
Kadın silah sesini duyar duymaz koşarak içeri girmiş.
Yerde yatan iki adama bakmış ve bağırmış:

- "Hayatım çıkabilirsin, ikisi de öldü..!" ..

Kazıkazandan kazandığı paralarla milyoner olan genç kızdan şok açıklama : Tırnağımla kazıya kazıya geldim bugünlere ben.♥

Biz pαpαtyα yoluyoruz seviyormu sevmiyor mu diye. Hαyαttα bizi yoluyor αslındα dαyαnαcαk mı dαyαnαmαyαcαk mı diye.

Biz pαpαtyα yoluyoruz seviyormu sevmiyor mu diye. Hαyαttα bizi yoluyor αslındα dαyαnαcαk mı dαyαnαmαyαcαk mı diye.

Sen yokken tıklım tıklım yalnız kalıyorum.. Mahsun düşüyor güneşe gölgem.. Senin ellerinde ne var bilmiyorum, tuttukça kalabalık oluyorum..

Gözümden bir tek damla yaş akmadı. Onlar sana aitti, sana kalmalıydı. Kimselere söyleyemedim acılarımı, bekleyişimin öyküsünü kimselere anlatamadım. Nice fırtınalar koptu yüreğimde. Dalgalar dövdü hayallerimi. Sığınacak bir liman,
yaslanacak bir omuz aradım. İçimi dökecek bir insan aradım. Sen yoktun....!!!!savaş

Günler güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine, ben her gece karanlığa dikip gözlerimi senin aydınlığını bekledim. Sen yoktun. Senden gelecek bir tek haberi bekledim. Saatler asırlar gibi geldi, geçmedi. Çalan her telefonu yüreğimin deli bir çağlayana dönen atışlarıyla açtım. Senden başka duyduğum her seste hep aynı hayâl kırıklığını yaşadım. Onlar beni duymak istiyordu, bense seni. Sen yoktun....!!!!

Rabbim,
bir insanı koy kalbime ama o insan seninde sevdiğin bir insan olsun.
Ve beni öyle bir insana sevdir ki, o insanın kalbinde sen olasın.
Ki ben o insanın kalbinde seni bulayım.
Beni öyle bir insanla buluştur ki benden önce onunla buluşmuş olan sen olasın.
Onunla elele tutuştuğumda ikimizin elinin üstünde senin elin olsun.
Bana öyle gözler göster ki ben o gözlerden sana bakayım.
Bana öyle bir sevgili ver ki, bakışı cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki, klavuzumuz sen olasın Ey Rabbim.
Öyle bir sevgili ver ki bana,
Ona sarıldığımda kainat bize bakıp birbirine sarılsın.
Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim,
sevgimizden Muhammed Aleyhisselam sevilsin.
Amin...

Seni karalayan karşı cinsse, seni elde edemediğindendir , hem cinsse senin elde ettiklerini hazmedemediğindendir​!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…