Günün Sözü ?

Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme, sen dağları seyret...Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma, kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset... Işıklar sönmüşse ve karanlıksa onada aldırma, ay ışığını seyret "SABRET". Sabret ki herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun...Sabret ki herşey gönlünce olsun.

Sus gönlüm! Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar, Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus.

Eşek alim olmaz gitmek ile tekkeye,insan adam olmaz gitmek ile Mekke'ye…

Gitmek bazen kacıstır,Bazense soruların cevabı ! Arkaya dönüpte sevdiginin yüzüne bakmamaktır.. Mürekkebin bittigi,Kalbinin durdugu andır Hani gül dalında güzeldir derler ya O dalı koparıp gülü soldurmaktır Hayallerinin çaresiz Umutların imkansız oldugu andır.. Bazense "İŞTE ŞİMDİ" dedigimiz zamandır gitmek.
ama cogu zaman İMKANSIZDIR! Hayallerinin içinde kaybolmaktır.Umutlarını kaybetmektir GİTMEK..

Yüreğimle yüreğinin kapısındayım; bilirsin ki Sevgili, Allah'ın misafiri geri çevrilmez.. Buyur et beni Aşkına, Allah Aşkına..

Yüzünü görmediğim,adını bilmediğim,elini tutmadığım hayallerim var benim.Bu yüzden herkes konuştuklarnı yazar,ben sustuklarımı​

Back