Günün Sözü ?

İnsanlar başkalarının kusurlarını görmek hususunda kartallara, kendi hatalarını görmek hususunda köstebeklere benzerler.

YANLIŞ ANLAMAK/ ANLATMAK

1. Düşündüğünüz,

2. Söylemek istediğiniz,

3. Söylediğinizi sandığınız,

4. Söylediğiniz,

5. Karşınızdakinin duymak istediği,

6. Duyduğu,

7. Anlamak istediği,

8. Anladığını sandığı,

9. Anladığı

arasında farklar var.

Dolayısıyla insanların birbirini yanlış anlaması için en az 9 ihtimal var...

Sylviane Herpin

Başkalarının kusurlarını tartarken, parmağıyla terazinin kefelerini bastırmayan insan pek enderdir.

(Byron Langenfeld)

Büyük konuşmalara yol verdim,küçük adamların hesabına hafif geliyor!!Ben inadına kendimi küçük görüyorum,beni bilen biliyor!!!Sabrım taşarsa susuyorum..Çünkü dilim çok kalp kırıyor!!

Bir kişi ALLAH'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa; ALLAH' da onu başkasına muhtaç etmez..

KADIN dediğin önce iffetli olacak ağırbaşlı olacak. Atlamayacak öyle her lafa, muhattap olamayacak mesela onunla herkes. Arkadaş falan hikaye! "Çok tatlısın" diyemicek her önüne gelen! Gerektiğinde bir adım geride durmasını bilecek. Bilecek ki 'SULTAN' olsun bir adama, meze olmasın erkeklerin muhabbetine...

Başarı bir seyahattir, hedef değil. Mutluluk, gidilen yolun üzerindedir, yolun sonunda değil. Yolun sonunda olsa, ona varıldığında yol bitmiş ve vakit de geçmiş olurdu. Mutlu olmanın zamanı ise bugündür, yarın değil... Mevlana

Dünya sanatçılarndan tek isteğm, tüm şarkılarına klip çeksinler.Youtube'da klipsiz her şarkıda "simli gül gifi" görmekten bıktık

Anne terliği gibidir sevgilinin terk ederken attığı kazık; ne olursa olsun ikisini atanı da kayıtsız şartsız seversin !.. ♥ ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…