• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

''Yükseklere dogru, yaşam gittikçe sertleşir, -soguk artar, sorumluluk artar. Yüksek bir kültür, bir piramittir: ancak geniş bir taban üzerinde durabilir.'' F. Nietzsche

“Hayat bazılarına mutsuz olmakla duygusuz olmak arasında bir tercih hakkı tanır, daha fazlasını değil”

“Hepimiz varoluşumuza bir anlam ararız. kundak ile kefen arasındaki şeyin adı ömürdür, hayat değil. hayatı biraz da kendimiz yaparız.”

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Çok sıkıldım ama aslında sıkılmış bi halim yok nedense..Bu saçma hayata alışıorum galiba..Artık bi beklentim yok gelecekten ve düşündüğüm hayalini kurduğum herşey çok bulanık..aslında bi çabamda yok artık..dalgaların olduğu bi denizde gibiyim..kendimi o dalgalara bırakıorum ve sadece boğulmamak için dua ediorum artık.

Hayatıma huzur yüklüyorum. ████████████__| %89 Loading :)

NE KADAR SEVİYORSUN dersen; O KADAR İŞTE..! TAVANI KADAR SOKAĞIN ve DİBİ KADAR CEHENNEMİN ...!

Ben çiçeklerimi süslü saksılarda değil..... Nasırlı ellerimde gözyaşlarımla yetiştirdim... Ben hülyalarımı sevdiğimin dizlerinde değil..... Umutsuzlukların doruklarında pekiştirdim.....!!!!

Ben güneşi hep karanlıklarda aradım.... Umutlarımı gündüzlere değil, gecelere bağladım... Ben hep efkarlandığımda değil... Kahkahalarla gülerkende ağladım...!!!!

Back