Günün Sözü ?

Eğer sevgi bir çiçekse,saygı onu koruyan saksıdır..Çiçek solmaya başlamışsa dikkat edin saksı mutlaka çatlamıştır..

Mutluluk elindekine sevinebilmek ve onunla yetinebilmektir.

Dinle gözlerimden İstanbul'u... İstanbul; gözleri aşkla bakan bir sevgilinin çılgınca atan kalbidir. Bir rüya gördüm içinde gözlerin, uyandım elimde sadece İstanbul, Bana gözlerini ver Sana İstanbul'u vereyim...

karanlıktan korkan bir çocuğu kolaylıkla hoş görebilirsiniz,
yaşamdaki asıl trajedi;
yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır
-platon-

Erkek flört aşamasında karakter ayarlarını kişiselleştirir, evlenir evlenmez hemen fabrika ayarlarına geri döner:)

Biri kurbağa öper,biri yüzyıllarca uyur,biri 7 cüceyle yaşar,biri kuleye kapatılır. Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor

"Aslında kadın su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır".

bir tane de benden..........
karının melek olmasını istiyorsan, ona cennetini sunacaksın

♥ ♥ ♥ ALLAH Parmaklarımızın Arasında Boşluk Bıraktı...Bizim İçin Yaratılmış Kişi Gelip O Boşlugu Doldursun Diye ♥ ♥ ♥

Hayır sus!
Gitmeni anlarım ama sus.
Bahanelerini cüzdanına kaldır..
"Gitmek zorundayım"la başLayan cümlelerini ağzının içine topla...
Küçükken öğrenememişsin...
......''Ağzında yalan varken konuşma...! "

Kendine güvenip, ağzı laf yapanlara; Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma: 'Lafla adam olunmuyor'..

kula bela gelmez Hak yazmadıkça,Hak bela yazmaz kul azmadıkça....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…