• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

ÇOCUĞUM YOK ki NE ANNESİ deme. Her kadın bir annedir. Çünkü geçmişte bir erkeği kalbine almış ve onu koca adam etmiştir...

öfke bile bir ifade biçimidir.bu yüzden bir insanı cezalandırmanın en iyi yolu ona karşı kayıtsız kalmaktır!

Beni En Çok Mutluu Eden Sen'sin Bu Hayatta..O Yüzdén " Ben ÖLdüğümde Değil " Güldüğümde HakkıNı Helal Et Bana...

Bir Kadına Kıyafetinden Çok "Hanimefendilik" Yakışır..Bir Erkeğe Elinin Sertliğinden Çok Gönlünün "Mertligi" Yakışır..

Allah'ım Yüreğimi; el ele kol kola gezmeyi isteyene değil.. Alnımdan öpüp, Hoşgeldin ALLAH'ımın emaneti; Hoşgeldin helalim diyene ver ..! AMİNNNNN

Ve gittin.
Sadece bitti dedin.
Fazlasına gerek yoktu zaten.
Herkes anlamak istediğini anlardı degil mi?
Ama inan hiçbir şey anlamıyorum...
Sana lanetlermi yağdırmalıyım, yoksa yolun açık olsun mu demeliyim?
Yok bu çok fazla,dilerim Allah'tan bensiz gittiğin hiç bir yol açık olmasın.
Sensiz aldığım nefes nefes değilken,bensiz aldığın nefes nefes olmasın.
Yok bu da çok fazla.
Ben kıyamam ki sana.
K.Tazeoğlu

Birazcık Tuz Etkisi Yaratmalı İnsan Birinin Hayatında.. Hani Yaraya Tuz Basınca Acı Vereninden DeğiL, Yemeğe Katılıp Tat Vereninden..

Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir!

Benim Kefenim Beyaz Degil Siyah Olsun .. Nur Degil Yüzüm .. Yıkamayın Beni ! Giderken Diger Tarafa Ne kadar Pis Bir Dünyadan Geldigimi Göstereyim.Kazdıgınız Mezarımı Kapatmayın .. Kapatmayında GörSün Aşagıdakilerde .. Mavi Sandıgmız GökYüzünün Gece Ne Kadar Karanlık Oldugunu ... Ve Bilinki Korkmuyorum Ölmekten Ve Korkmuyorum Tekrar Dirilmekten ..Bu Lanet Olası Dünyada Ben Zaten Bir Aşk Oldum Bin Kere Öldüm ; Binkere Öldümde
Bir Kere Aşık Olanı'nı Bulamadım..

Yaramı da seviyorum. Yarayı açan değil, açtırana hamdolsun diyorum. Sıkıntılarım... beni güçlü kılıyor, o halde yorulmak yok, yola devam diyorum. Ellerimi semaya kaldırıyorum. Diz çöküyorum... Gözyaşlarımı avucuma saklıyorum, Kalbimin kanayan yanını diğer yanıma emanet ediyorum ve şükrediyorum.. Hala dik duracak kadar güvenim olduğu için... "KALBi OLANIN ELBET HÜZNÜDE VARDIR.

Asla tenin için sevmedim seni. Ben baharları andıran yüreğini sevdim. Ben senin imkansızlığını sevdim. Ellerinin varlığını bilmeden ellerinin ince çizgilerine çizdim Cenneti..Hayallerimin en güzel yıldızlarını gözlerin duruluğuna serdim. Seni sevmek; bir heves değildi. Tüketilmek için büyütülen ayak üstü sevda değildi sana duyduklarım.... Günahlarına bedenimi ateşlere vererek sevdim seni......

Kayıp Şehrin Kayıp Kızı.Gittiğin Günden Beri Acıyla Dost'um
Senin Yokluğunu Fırsat Bilip Yerleşti Yüreğime ..Bırakmıyor da Hani
Ben Seni İstiyorum O'ysa Beni. ..Ne Haldesin Bilmiyorum
Özledin mi Bizli Günlerimizi..Ben Her Saniye Anılarımızın Hamalıyım
Şikayetçi Değilim ..Seninle Alakalı Olan Her şeyi Taşımaya Razıyım
Her şeyi Kaldırırım da Sevdiğim ...Sensizliği Asla . . ...Hadi Şaka Yaptığını Söyle .........Helal Et Yüreğini Yüreğime
Ben Sana Mecburken, Sen ! Sensizliği Farz Kılma Bana .

Sen her sabah onun koynunda uyanırken , ben senin yokluğunda yok oluyordum sevgili.GELME .. Geceleri aşkımızı hangi tenlerde tükettiysen orada kal .GELME ..
Ne sana söyleyeceklerim var şimdi. Ne de sana olan hislerimi alevlendirecek gücüm.
En dokunulmamış yanımı koparıp attın.Yüreğin acımadan . Tıkama kulaklarını
Duy beni..Duy aşkımızın haykırış seslerini .Beklide oksijenimi yardan istedim, YARADAN dan değil .. Beklide bu yüzden üveydi mutluluğum..

Nuh ile uslanmayanın hakkı tektir tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir $rpat.gif

Back