• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

*"Sevdiklerimizi tekmelemeye anne karnında başlarız."

*Susmak degil söylemekti emelim.. Razıyım sükunete lakin "Kelime-i Şehadet" ten sonra gelsin ecelim...! Amin..

*"Benim ayağımın altı da müsait, başımın üstüde. Nerede duracagını sen belirle."

İnsanın en büyük hatası sevmek değil, sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir!

Son düzenleme:
Filmleri hala gönlümüzdeki tahtında yerini koruyan.En büyük usta Mekanın cennet olsun. Özledik seni Şaban... (1944 - ∞)

Bir adamı gülüşünden tanıyabilirsiniz.
Eğer hakkında hiçbir şey bilmiyorken gülüşünü sevdiyseniz, onun iyi bir adam olduğuna emin olabilirsiniz...

Geçmişin yanlışlarını konuşarak geleceği karartmak değildir hayat,geçmişteki karanlıklardan geleceğe ufak bir ışık tutabilmektir. (Alinti)
:46: :46:

Ellerimde nöbetini tutuyorum, kimseye değmedi, değmeyecek aşkım. Geleceksin biliyorum. Bir gün mutlaka geleceksin!..

"Bazen her şeyi unutup, sadece sarılmak istersin; ama bir şey seni hep durdurur.
Adı ne mi? Gurur.."
[Can Yücel]

Ayrılıga hamilesin.
İhanete eş arıyorsun.
Aklında nur topu gibi terk ediş,
Kalbinde yeni ilişkinin tekmeleri var.

Ama artık çok geç sevgili.
Menopoza girmiş sadakatin.
Defalarca tedavi ettirsen de senligini.
Benden öyle ölü dogum yapacak kalbin...

Kalp Midir? insana Sev Diyen..Yoksa Yalnızlık Mıdır?Körükleyen..Sahi Sevmek Nedir?Bir Muma Ateş Olmak Mıdır?Yoksa Yanan Ateşe Dokunmak Mı?

Kanatircasina agladigim gecelerim de var, kahkahalara sarilmis anilarim da.. Herkes kadar dertli, bazilarindan fakir, cogundan zenginim.. Küfemde tasidigim hayallerim, söylenecek sarkilarim, paylasilacak dostluklarim var.. Bilmeyene sevgiyi ögretecek kadar büyük bir kalbim, gidene beddua edemeyen dilim var.. Yüregimi korkak büyütmedim.. KAYBETTiKLERiM, DAGITTIGIM SERVETiMDiR !

Back