Günün Sözü ?

‎''İnsan beklentisi kadar mutludur. Formül: Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk..''
[Robın Sharma] ..

Her şey bir sokak çocuğunun elini cebine sokabildiği kadar boş. Öznesi olmayan cümleler gibi değersiz. Ve senin "naber'' soruna "iyilik" dediğim kadar yalandı. Olsun.
Ben yine de gülmeye devam ederdim.
Sen , açtığın yaralara hep yenisini eklemekten vazgeçseydin,
öncekileri
unutabilirdim...

- K. İskender -

Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.

Hz. Muhammed(s.a.v)

unutamıyorsan umursama !
çükü ; hayat değil sen hayatı üzmelisin ..
işte bu yüzden altını çizdiklerinin bazen üstünü çizmelisin

Hz Mevlana: “Ne olur beni de kendine benzet. Beni de sen gibi yak!”.
Bunun üzerine Hz Şems, şöyle konuştu: “Sen zaten sevgi için seçilmişsin.
Senin gönlünde bir aşk güneşi gizli. Şimdi bazı bulutlar ona perde oluyor.
Eğer güneşin meydana çıkmasını diliyorsan, bütün bildiklerini unut ve bana tam teslim ol.
Tıpkı toprağın çiftçiye teslim olduğu gibi.
Zira aşk deryasında teslimiyet yelkeni açmadan yol alınmaz...

Hiçbir şey hayat memat meselesi değildir , hayatın kendisinden başka. Yaşamak başlı başına bir mesele.

Elif Şafak

"Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, ağzına dolar insanın. Sussan; acıtır, konuşsan; kanatır ." [Oğuz Atay]

Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok ! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok.

Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar...
Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan dönüp duran dolaplar. . . !

Kolaydır aslında nokta koymak biten cümlelere, Zor olan başlamaktır Söze Kolaydır kendini kandırmak çünkü alışılmışlığı vardır yaşanılan sahteliklerin, Zor olan bakabilmektir qerçeklere.. Kolaydır seni Seviyorum demek! Zor olan taşımaktır o sevgiyi hücrende..Kolaydır ölmek çünkü hissizlik vardır sonunda.. Zor olan yaşayabilmektir YALANSIZ, ONURLU ve ÖZGÜRCE AŞK İLE !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…