• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Ömür boyu kalır mısın yanımda..? Yoksa ölüm boyu kahır mısın hayatıma..? Canıma et misin..? Canımdan etmeye sebep mi..?!

Bazı Alimlerin Allah'ı İspat Etmeye Çalışmalarına Şaşırıyorum.. Allah'ın Varlığı Sabittir ! Sen Kulluğunu İspat Etmeye Çalış.! Hz. Mevlana

Yüreğimle yüreğinin kapısındayım; bilirsin ki Sevgili, Allah'ın misafiri geri çevrilmez.. Buyur et beni Aşkına, Allah Aşkına...

Hayat beni istediğin kadar üz. RABBİME Şükrümden bir parça bile eksiltemeyeceksin..! Nasıl olsa üzüntüm gibi sende birgün biteceksin... NE SENDEN RÜKU ARTIK, NE BENDEN KIYAM. Bundan sonra 'SELAMÜN ALEYKÜM, ALEYKÜM SELAM' ..!

Kimi zaman ßir çocuk oldum gülüşlerinde şımaran! Ama en çokta imkansızın oldum her gelişim de, gönderdigin oldum!, ağlattıgın oldum!, yada susturdugun.! İsyanın oldum!, sessizce boşalan gözyaşı, birikmişlik oldum, ve her şeyin olmak isterken belkide hiçbirşeyin oldum. SÖYLESENE SEVGİLİ BEN GERÇEKTEN NEYİN OLDUM???

Bir kavgadan sonra adam karısına bağırır; "seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım..!"
Karısı cevap verir; "evet çok aşıktım farkedemedim..!" :D

Haşa !
Annen Kadar Olamam. 9 ay 10 Gün Karnımda Taşımadım Seni, Taşıyamam da..
Ama Dilersen, Bir Ömür Taşıyabilirim ;
Yüzüğünü Parmagımda, Kalbini Yüreğimde, Senide Başımın Üzerinde...

Back