Günün Sözü ?

Bir kadının hayatta aldığı en büyük risk; yeni oje sürülmüş parmaklarıyla pantolonunu çekmeye çalışmasıdır:82:

Biliyorum yarınlarım dünden farksız. Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız

" Çocuklar Duymasın'da ölmeden önce yapılması gereken on şey listesi yapıyorlar. Çocuk yapmak var, yoga yapmak var; namaz kılmak yok....!!"

Son düzenleme:
Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün.Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak.O zaman insanların hem yüzünü,hem kalbini görürsün.Mühim olan yükseklere çıkıp hayata tepeden bakmak değildir.Mühim olan ne kadar yükselsende herşeye eşit mesafeden bakabilmektir.Hayatta herşey olabilirsin....Fakat mü...him olan hayatın içinde "İNSAN" olabilmektir

Eyüp Dermansız Kaldı -İMDAT- Demedi..
Yusuf Karanlığa Düştü -EYVAH- Demedi..
İbrah...im Ateşe Düştü -YANDIM- Demedi..
UNUTMA; Sıkıntı, Dert, Tasa;
ALLAH'a Sevgili Olandan Başkasına İnmedi..

Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye
İşte ben onlardan değilim
Ben sensiz de yaşarım;
Ama seninle bir başka yaşarım...

" Nasıl ki dünyada misafirsek, öyle de sevinçler de kederler de bizde misafir. "

Ya susmasını bilip, büyüklüğünü göstereceksin yada olur olmaz konuşup nefretimi hakedeceksin !! Saygı gördüğünü farketmezsen, DİKKAT'e alınmadığını farkedersin.. benim için hava hoş bilki SEN kaybedersin. Tek zenginliğim GÖNLÜMDÜR. Tek fakirliğim KiN'im ama dedim ya GÖNLÜM zengin fazla zorlama istersen,yoksa..........FAKiR tarafımdan HAKKINI veririm!!!

İhanetleri giymissin yine.. ; Her Defasında Söylüyorum Bu Kadar Şık Olmana Gerek Yok Sen Her HaLinLe ŞEREFSİZSİN...:

Erkeklerin kalbine giden yol, midelerinden geçseydi, odalarında Adriana Lima yerine Emine Beder posteri asılı olurdu..

‎1400 yıl geriden geliyor olmam seni sıkabilir... Ama aslına bakarsan ahiretimi düşünecek kadar ileri görüşlüyüm ben !

* Hayat bir hediyedir Verilen Hediyeyi Beğenmesende Verenin Hatırına Şükredip Gülümsemek Gerekir. Haydi! Gülümse hayata… :)

*Kαybettim sαпdıklαrın, kurtulduklarındır belki. Unutma, Kimi gittiği yeri mutlu eder, kimi terkettiği yeri...

*Hayatta kimseyi değiştiremezsin .
... Ve kimse için değişmemelisin..
Ne sen başkası için mecburi istikametsin;
Ne de başkası senin için.
Yorma kendini;
"Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin".

X