• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Her gece onu düşünmekten saatim ilerlemez oldu. Kim sorarsa saat kaç diye.. Cevabım hep aynı: O'na doğru..
-Cemal Süreya-

Sen mi güzelsin yoksa beklemek mi ? Şansın bile yok tabi ki beklemek.. Ama yalnızca seni...

Bir kağıda "sensizlik" yazdım.. Yine de çok hoşuma gidiyor.. Çünkü sensizlik kelimesi bile SEN'le başlıyor.. / Cemal Süreya

Bizimkisi bir aşk hikayesi değildi.. Aşk'tı bizimkisi gerisi hikayeydi.. / Can Yücel

Son düzenleme:
‎'Seni tanıyamıyorum artık' derken ne kadar da haklıydın. Çünkü Bende seni sevdikten sonra kendime hiç rastlamadım.

Kapına geldim ve ben olmaktan vazgeçtim. Sen "kim o" de yeter ki; kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim..

Sen bir defa olsun “seni seviyorum” yalanını at; melekler günahını bana yazsın olur mu ?

Ben sana yanarken şimdi kim bilir sen nerede üşüyorsun.. / Ceyhun Yılmaz

"İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir" demiş eskiler.. Baktım olmuyor ben seni merak edeyim sen geliver... / Cemal Süreya

Lades mi ? Ne ladesi ? Ama bu sayılmaz ki "Sen" kalbimdeyken "aklımda" demekten büyük terbiyesizlik var mıdır ?.. / Küçük İskender..

Sen üstüne alınma. Özlüyorsam seni benim y'arsızlığımdandır.

Biliyor musun ?
İştahım da kapandı sen gidince
sensizliği yediremiyorum bir türlü kendime.

'Gerçekten' seviyorsan mesafeler anlamını yitirir ! "Ne bakabilirsin gözlerine ne de dokunabilirsin; ama hep hissedersin".

Mesela ;
Eski alışkanlıklarımda beni terk etti
Hiç bir şey alışagelmiş değil !
Hep yabancı
Nedendir bilmem aynalar bile farklı bakıyor sanki!
Suretim neferini giyinip içimdeki iklime ters düşmekte.
Esaslı bir gecede bile kopamıyorum kendimden..
İçimde fırtınalar koparan yalnızlık bile benden ayrı!
O bile uzak sanki.
Acı'm bile bana uzak sanki.

Yoksun ya ! Şimdi bütün İstanbul göz diplerim de birikiyor
Konuşsam seni s/anacak bütün şehir..
Sussam beni s/anacak kipriklerin..
Yinede sen s/akla aşk'a kalanlarını elbet birilerine haktır y/aşamadıklarım.

Tüm şiirlerim yarımdır benim.
Bir gün gelirsen; Özne'sine kavuşacak yüklem'lerim...

Herkesin ‘‘geçer!’’ diye cevapladığı tek soru oldu sensizlik...
Geçmiyor!

"Varlığın bana yetmiyorken yokluğunla avunmak zorundayım ! Ya al götür kalanımı. Ya da gel tamamla eksik kalan yanımı".

"İçimde doldurulmayı bekleyen bir boşluk
ne koyarsam koyayım çıplak kalıyor!"

Sensizliğe yumdum gözlerimi.
Sana kadar sayıyorum.

...Aşk’lanmayan
Sobe!

Back