Günün Sözü ?

Aşağı tükürsem alt komşu hatice teyzenin ipteki çamaşırları, yukarı tükürsem yer çekiminin etkisiyle piyango yine hatice teyze

Bir güzellik yap kendine! Sadece sahip olduklarini düşün!! Olamadiklarin üzülsün senin olamadiklarina…

Keşkeleri hiç düşünme!! Mutlu ol seçimlerinle! Bırak keşkeler üzülsün senin seçimlerine..

Her yeni günün senin günün ilan et ve şımart kendini olabildiğince! Bırak dünler üzülsün seçilmediğine..

Kalbinde daha da ...büyüt ….

sevgisini sevdiklerinin! Bırak sevmediklerin üzülsün kalbinde yerleri yok diye…

Bana "Çağ Dışı"diyorLarmış..Ne büyük bir "ONUR"!
Ben bu çağın Dışında kaLmayayımda içinde mi boğuLayım ?

Necip Fazıl Kısakürek

Hayatın matematiğinin farklı olduğu hep sonradan anlaşılıyor ve anlıyorki insan; değer vermek yalnızca matematikte işe yarıyor. [Paul Auster]

Yanılgılarımızın çoğu,düşüneceğimiz yerde duygulanmak ve duygulanacağımız yerde düşünmekten doğar."

Her ilin plaka kodunu ezbere bilip, Özel günleri unutabilen zeka kapasitesine sahip insana Türk Erkeği deniliyormuş...Can Dündar

Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür Selviyi hür bir halde yücelten,kederi de sevinç haline sokabilir. HZ.Mevlana

Sözlerinin söküklerini dik dilini kalbine yanaştır dilinle söylediğini kalbinle de söyle. Dikiş tutmuyorsa şayet söylenmeyi bırak sus kalbinden geçmeyeni diline değdirme !!

kirpi gibisin çocuk!
her tarafın diken
kime elini uzatsan
delik deşik
üstelik
sende kan içindesin ..

Son düzenleme:
Çaresizim...Nereye tutunsam düşüyorum..Hayat öyle bir oyun oynadıki,Palyaçonun dediği gibi ağlayamadığımdan gülüyorum..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…