• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Beynin "ol emri" vardır..İnsanın gönülden dilediği her şey gerçekleşir. Biz buna "Yürek Büyüsü" diyoruz!...

Bak..Bil ki domuzların önüne inciler serilmez
Mücevherden sarraflar anlar ancak,başkası bilmez
Ne farkeder ki kör insan için elmas da bir cam da
Sana bakan kör ise, sakın kendini camdan sanma
Mevlana

İnsanlar ömürlerinde bir kere büluğ azabı çekerler;fakat dehanın çocukları birçok kere... Böylece her defasında gençleşirler..

(Goethe)

Bir aileyi haylaz evlat, bir yuvayi huysuz avrat, bir söförü asiri surat, bir esnafida asik surat yikar!..

Bir insan parmağını başkasına uzatınca, üç parmağın da kendisine uzatıldığını unutmamalıdır..."Louis Nizer"

Belaya uğrayan müminin misali, tencerede kaynayan nohuda benzer.Nohut, yanmaktan ıstırap duyar da kaçmak için kapağı zorlar. Hanım,çıkmasın diye kepçe ile bastırır. Nohut yanmanın yok oluş değil nimete dönüşme olduğunu bilse kaçar mıydı? Allah pişesin,olgun olasın diye seni belalarla kaynatır.............MEVLAna

Mahvolmuş hayatlar olağandır.Ancak mahvolmuş hayatlar bizimki olduğunda işte o zaman farkına varırız
İntiharların ayyaşların hapishane kuşlarının
Uyuşturucu müptelaları ve benzerlerinin varoluşunun ; menekşeler kadar,gökkuşağı kasırga ve tamtakır mutfak dolabı kadar
Bir parçası olduklarını ... .

Charles Bukowski

Doğru söyledikleriniz yüzünden kazanacağınız düşmanlar,
Yalan söyleyip kazandığınız dosttan daha iyidir..

Paylaşmanın kendini azaltmak olmadığını,
Yüz yüze konuşmanın arkasından konuşmaktan daha etkili olduğunu,
“Günaydın” demenin borç para vermek olmadığını,
“Lütfen”, demenin utanılacak bir şey olmadığını,
Yönetici olmanın emir vermek olmadığını,
Saygı duyulacak iş, saygı duyulmayacak iş diye bir ayırımın olmadığını,
Yöneticiye, duymak istediğini söylemenin iyilik olmadığını,
Eğitimin dinlenme olmadığını,
İletişim kurmanın sadece konuşmak olmadığını,
“Özür dilerim” kelimesinin yasak olmadığını,
Hayatta sevinçler kadar hüzünlerin de olduğunu,
Mutluluk maskelerinin satılmadığını bilen...
Kendisi ve bütün dünyayla barışık olan,
Ve tüm bunları çevresine anlatıp aşılayacak kişiler aranmaktadır...

Ey yaşam senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir (Seneca)

Bugünü düşünürüm Dün öldü!! Yarın var mı? Gençliğe de güvenmem Ölen hep ihtiyar mı?" (Bişr-İ Hafi)

Üç Harf yanyana kaç şekilde gelir Bilirmisin ? Aşk dersin .. Sen dersin .. Ben dersin .. Sen Ben biter Biz dersin, gün gelir Git dersin.. Peki Dur Kelimesinden Haberdar degilmisin ? Dur demeyi Bilmezmisin .. ...Git demek kolay, Dur diyebilecek kadar Yüreklimisin.. ?

Doğru İnsanı Arayıp Durmuş Herkes Aşık Olmak İçin ..
Kimse Uğraşmamış Doğru İnsan Olmak İçin...!!!

İnsanlar fazla sevilmemeye programlı galiba.
Ne zaman çok sevildiğimi hissetsem gidesim gelir.
Ve ne zaman çok sevsem,o gider.

kimsesizim, hismimda yok hasmimda. dil üzmezim tek hece var ismimde. benim adim "aşk". (cemal safi)

Back