- 23 Nisan 2022
- 705
- 1
- 1.055
- 43
- 34
- Konu Sahibi minikpasta
-
Kim nasılla, ne kadar mutlu oluyosa.Selaaambugün farkli bir soru ile buradayimm hadi gelin bunu tartışalım. Konu ise sosyal medya. Genelini biliyoruz zaten özellikle tek bir uygulamada hikaye paylaşırız genelde. Fakat gozlemledigim kadariyla bazi insanlar aşırı story paylaşıyor gittigi yer vs. Başta güzel buluyorum, çekim olsun fotoğraf açısı olsun hoş diyorum, sonra dönüyorum kendime, o kadar story paylaşip ediyoruz ama, neden hiç o anın tadini cikarmiyoruz? Belki o süre icerisinde o yaşadığımız andan daha çok verim alacağız. Bazen bu konuda ben de çok kararsizlik yaşıyorum bir yanim diyor çek gitsin ne kadar vaktini alir, (bu arada baya aliyor, başkalarının hikayelerine bakayim derken vakit gidiyor) diğer yanim ise birak su telefonu anin tadini çıkar be kizim diyor.. Özetlemek gerekirse bence ikisi arasinda bir doz olmali. Ya sizce?
- Objektif yorum yapıp veyahut şahsi düşüncesini uygun bir üslupla dile getirenlere çok teşekkür ederim. Herkese iyi geceler diliyorum.
Yani susayim susayim diyorum ama fenalik geldi artık. Arkadaşlar sizin paşa gönlünüz hikaye atmak istiyorsa atar atmak istemiyorsa atmaz , benim paşa gönlüm ise aha buraya yorum yapmak isterse yapar istemezsen yapmam. Bu kadar basit. Çok tuhafsiniz cidden şurada iki konuşalım dedik lafi agzimiza tikamakta ustunuze yok yani helal olsunNeyse kurcalamaya devam edin ben kaçıyorummm
Çok da farklı bir soru değil. Ayrıca cidden buna kafa yormak ağır derecede boşıboşluk değil mi? Herkesin paylaşma derecesi farklı neden farklı diye mi soruyoruz yani neden soruyoruz? Başkalarına göre hareket etmek olgun mantıklı bir insana göre değil. Paylaşımımı da kim kaç tane paylaşmış ben de mi öyle yapsam diye neden kısıtlayayım? Keşke kafamızı işimize yarayacak şeylere yorsak değil mi?bugün farkli bir soru ile buradayimm hadi gelin bunu tartışalım. Konu ise sosyal medya
Hayır, bana göre basibosluk değil. İnsanlar tez yazarken bile bu tarz konulari ele aliyor. Ayrıca alanimdaki tez konularindan biri. Arkadaşlarla birlikte çalışıyoruz. Bu platformdaki birçok kadının da fikrini almak istedim. Mesela şu an sizde düşüncenizi dile getirdiniz.Çok da farklı bir soru değil. Ayrıca cidden buna kafa yormak ağır derecede boşıboşluk değil mi? Herkesin paylaşma derecesi farklı neden farklı diye mi soruyoruz yani neden soruyoruz? Başkalarına göre hareket etmek olgun mantıklı bir insana göre değil. Paylaşımımı da kim kaç tane paylaşmış ben de mi öyle yapsam diye neden kısıtlayayım? Keşke kafamızı işimize yarayacak şeylere yorsak değil mi?
yaz mesela bunu tezine. neden olmasın ki? bir grup insan sosyal medyaya ve sosyal medya ile alakalı meraklara kafa yormanın zaman kaybı olduğunu düşünüyor yaz.Hayır, bana göre basibosluk değil. İnsanlar tez yazarken bile bu tarz konulari ele aliyor. Ayrıca alanimdaki tez konularindan biri. Arkadaşlarla birlikte çalışıyoruz. Bu platformdaki birçok kadının da fikrini almak istedim. Mesela şu an sizde düşüncenizi dile getirdiniz.
En son demissiniz ya, kafamızı ise yarayacak seylere yorsak. İşte bu tarz yorumlar isimize yariyor hanimefendi, çünkü insanların düşüncelerine ihtiyacımız var. Biraz empati kursaniz daha çok işiniz kolaylaşır bence.
Çok komikler vallaValla hiç bilmiyorum onları,mesela bazen Seda Sayan'ın sayfası falan düşüyor.Yorumlara bakıyorum,türlü türlü yalakalıkla,beddualar,kavgalar,ne seviyesizlik ararsanız var.
Benim bi instagramimda kk hatta kk ya daha çok foto atiyorum belkideBen de kahve fincanı ve yanında çikolata görmek istemiyorum.Eltimgille çok özel kahve keyfisi.
Yavvv sana çok yakışıyor Bibi,ben elticiklerlerden bahsettimBenim bi instagramimda kk hatta kk ya daha çok foto atiyorum belkidehemde kahve fotosu
Açmış olduğum konuya kendince kendini birsey zanneden kisiliklerden ötürü üyeliğim pasif hale getirildi. Sorun değil, çünkü bana yapılan saygisizlikla uslupsuzluklara karsi elbette kendimi savunmam gerekiyordu. Lütfen önce bir kendinize bakin. Herkesi yargilamadan , anlamadan, dinlemeden direkt yapistiyorsunuz icinizdeki kini, ofkeyi! Kadınin kadina olan desteği bu mu gerçekten? Nasil bir topluluğun icindeyiz biz? Kusura bakmayin ama ben şaşkınlık icindeyim. Zira yeri geldiğinde kadının kadına olan desteğini savunuyoruz fakat , burada gördüğüm manzara korkunc! Bana yapilan o yorumlar korkunç! Ne diyebilirim daha bilmiyorum. Ve bir saniye bile durmak istemedigim bu yerden direkt olarak gidiyorum, hoşçakalın.Selaaambugün farkli bir soru ile buradayimm hadi gelin bunu tartışalım. Konu ise sosyal medya. Genelini biliyoruz zaten özellikle tek bir uygulamada hikaye paylaşırız genelde. Fakat gozlemledigim kadariyla bazi insanlar aşırı story paylaşıyor gittigi yer vs. Başta güzel buluyorum, çekim olsun fotoğraf açısı olsun hoş diyorum, sonra dönüyorum kendime, o kadar story paylaşip ediyoruz ama, neden hiç o anın tadini cikarmiyoruz? Belki o süre icerisinde o yaşadığımız andan daha çok verim alacağız. Bazen bu konuda ben de çok kararsizlik yaşıyorum bir yanim diyor çek gitsin ne kadar vaktini alir, (bu arada baya aliyor, başkalarının hikayelerine bakayim derken vakit gidiyor) diğer yanim ise birak su telefonu anin tadini çıkar be kizim diyor.. Özetlemek gerekirse bence ikisi arasinda bir doz olmali. Ya sizce?
- Objektif yorum yapıp veyahut şahsi düşüncesini uygun bir üslupla dile getirenlere çok teşekkür ederim. Herkese iyi geceler diliyorum.
Yani susayim susayim diyorum ama fenalik geldi artık. Arkadaşlar sizin paşa gönlünüz hikaye atmak istiyorsa atar atmak istemiyorsa atmaz , benim paşa gönlüm ise aha buraya yorum yapmak isterse yapar istemezsem yapmam. Bu kadar basit. Çok tuhafsiniz cidden şurada iki konuşalım dedik lafi agzimiza tikamakta ustunuze yok yani helal olsunNeyse kurcalamaya devam edin ben kaçıyorummm
Tamam.Açmış olduğum konuya kendince kendini birsey zanneden kisiliklerden ötürü üyeliğim pasif hale getirildi. Sorun değil, çünkü bana yapılan saygisizlikla uslupsuzluklara karsi elbette kendimi savunmam gerekiyordu. Lütfen önce bir kendinize bakin. Herkesi yargilamadan , anlamadan, dinlemeden direkt yapistiyorsunuz icinizdeki kini, ofkeyi! Kadınin kadina olan desteği bu mu gerçekten? Nasil bir topluluğun icindeyiz biz? Kusura bakmayin ama ben şaşkınlık icindeyim. Zira yeri geldiğinde kadının kadına olan desteğini savunuyoruz fakat , burada gördüğüm manzara korkunc! Bana yapilan o yorumlar korkunç! Ne diyebilirim daha bilmiyorum. Ve bir saniye bile durmak istemedigim bu yerden direkt olarak gidiyorum, hoşçakalın.
Açmış olduğum konuya kendince kendini birsey zanneden kisiliklerden ötürü üyeliğim pasif hale getirildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?