- Konu Sahibi minikpasta
Evet işte ben de dozdan bahsediyorum zaten..
Tamam da bize ne bize uyması gerekmiyor ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet işte ben de dozdan bahsediyorum zaten..
Yorum almak istedim sadece?Tamam da bize ne bize uyması gerekmiyor ki?
Takılmak ifadesinden neden bu kadar rahatsız oldunuz? Herkesin takıldığı bir konu ya da durum olabilir.Arkadaşlar anlatamadim galiba, burasi bir platform ve herkesin fikirlerini almak istedim. Takilma konusu nereden çıktı Allah aşkına anlamiyorum açıkçası, çok tuhaf. Ne diyeyim...
Yorum almak istedim sadece?
Yani istediğim konuyu acma özgürlüğüne sahibim buna siz karisamazsiniz. İyi geceler.Takılmak ifadesinden neden bu kadar rahatsız oldunuz? Herkesin takıldığı bir konu ya da durum olabilir.
Öyle durduk yere şöyle bir mevzu bulup sosyal analiz yapayım diye konu açılmıyor buraya genel olarak. Adı üstünde bir derdim var. İnsanlar yaşadıkları sıkıntıları yazıyor, fikir alıyor. Bilemedim o yüzden sırf muhabbet olsun diye konu açtığınızı.
Muhabbet olsun diye daha çok konu açacaksınız siz belli ki, iyi forumlar.
Aynı şekilde bizde istediğimiz şekilde cevap yazma hakkına sahibiz, siz de buna karışamıyorsunuz.Yani istediğim konuyu acma özgürlüğüne sahibim buna siz karisamazsiniz. İyi geceler.
İstediginiz sekilde cevap verebilirsiniz, ve ben de zaten cevaplariniza kesinlikle müdahale etmiyorum. Farkındaysanız hala yaziyorsunuz zaten:) İyi geceleerAynı şekilde bizde istediğimiz şekilde cevap yazma hakkına sahibiz, siz de buna karışamiyorsunuz.
İyi geceler.
Ne alaka komik geldiBenim bi arkadaşım Facebook zamanı profilime resim koyduğumda hemen kendi resmini kaldırır etrafta çok sapık var resmini kaldır sapık dadanır nazar değer gibi laflarla resmimi kaldırmamı isterdi ertesi günde süslenip püslenip yeni foto koyardı profili ne sizi de ona benzettim kusura bakmayın
Sizde sanki günde üç resimden fazla paylaşınca bi zararı var gibi secerisini tutmayın zaten ülkece bi darlığa sıkıştık bırakın paylaşsınlar istedikleri kadar en fazla bakmazsınız böyle mutlu olan insanlar varNe alaka komik geldi
Hayatim tutmuyorum inan ki herkes istediğini paylaşsin ben herkesin adina mutlu olurum öyle bir derdim yokSizde sanki günde üç resimden fazla paylaşınca bi zararı var gibi secerisini tutmayın zaten ülkece bi darlığa sıkıştık bırakın paylaşsınlar istedikleri kadar en fazla bakmazsınız böyle mutlu olan insanlar var
Yorumunuzu yildizlamak istiyorum zira açıklamanız çok hosuma gitti. Yargilamadan, sınırları olan düşünceleri seviyorum. Sizin gibi insanlar var olsunSosyal medya kullanmayı seviyorum, hoşuma giden anları ve şeyleri de paylaşıyorum, aslında günlük gibi kullanıyorum, arşivlendiği için hatıra olarak kalıyor, an'ı da dolu dolu yaşayan biri olduğum için bunu sorgulamıyorum, bir de şov olsun birileri görsün diye bi paylaşım yapmıyorum, dediğim gibi, canım istiyor ve kendim için paylaşıyorum.
Paylaşım yapan şöyledir, yapmayan böyledir, günlük şu kadar olmalı falan gibi denklemler olduğuna da inanmıyorum. Sahte ve yapmacık paylaşımlar elbette var, görmemek için takipten çıktıklarımız da bi ton ama dediğim gibi, bunun genellemesi yapılamaz bence ve denklemi de yok.
TeşekkürlerYorumunuzu yildizlamak istiyorum zira açıklamanız çok hosuma gitti. Yargilamadan, sınırları olan düşünceleri seviyorum. Sizin gibi insanlar var olsun
Yalnız onlar da size bize gülüyorlar, bilin istedim.Bana da orada olup pek bir şey paylaşmayanlar garip geliyor.Perdenin arkasından millete bakan teyzeler gibi.
Bir de çok paylaşım yapmamayi ya da sosyal medya kullanmamayi,takdir edilecek bir durum, övünülecek ulu bir hayat, hayatın sırrını çözüp doyuma ulaşmış bir karakter zannetmiyorlar mi, gülüyorum
Bende bende… Özellikle telefon kullanan o parmaklardaStory mtory bilmem ama Telefonlar yüzünden bi 50 yıla kadar insan evriminde bir gelişme bekliyorum
Şaşı doğacak yeni nesiller yani adaptasyon
Şahsen 3 yıldır hiç bir sosyal medya hesabım yok. Pinterest YouTube ve Spotify var telefonumda . YouTube gerçekten çok faydalı eğitici kanallar fazlasıyla mevcut ilgilenene. Sosyal medya kullanmamak bana cokk iyi geldi ne yalan söyleyeyim vaktimi alıyordu elim gidiyordu sürekli. Şimdi galerimde fotoğraf albümüm mevcut fıstık gibi anılar biriktiriyorum kendimce yani bana güzel geliyor Sevdicegimle şehir şehir geziyoruz heryerde güzel bulduğum noktaların fotoğrafini çekiyorum ve albümüme kaydediyorum. Bana özel ve kendimi bu şekilde güvende hissediyorum. Ayrıca arkadaşlarım benimle birşey paylaşmak istediklerinde wp tan fotoğraf atıyorlar dogurduklarini sevdiklerim bebe fotileri geliyo Arıyorlar, arıyorum iletişim halinde oluyoruz, öncesinde zaten görüyor ( paylaşımlar) zaten iletişim halindeyiz hissi oluyordu maalesef . Bu şekilde daha dolu dolu yaşadığımı hissediyorum. Çok sevdiğim bı arkadaşım var doktor kendisi ve oldukça aktif bı insan spor dernek yardım çiçek gibi bı hayatı var dışarıdan bakıldığında . Bu konuyla ilgili sohbet etmiştik yakın zamanda. Instagramda 3 5 fotoğraf mevcut ve asla story paylaşmaz bı kere bile. Güvenli bulmadığını belirtti sorduğumda. Ve mutlu olduğu anları paylaşmaktan ziyade anın tadını çıkatmayi tercih ettiğini söyledi. Yani donesi doğru mutluysan gerisi boş demektir . Bende böyle düşünüyorum. Anksiyete yapar mazallah.Selaaam bugün farkli bir soru ile buradayimm hadi gelin bunu tartışalım. Konu ise sosyal medya. Genelini biliyoruz zaten özellikle tek bir uygulamada hikaye paylaşırız genelde. Fakat gozlemledigim kadariyla bazi insanlar aşırı story paylaşıyor gittigi yer vs. Başta güzel buluyorum, çekim olsun fotoğraf açısı olsun hoş diyorum, sonra dönüyorum kendime, o kadar story paylaşip ediyoruz ama, neden hiç o anın tadini cikarmiyoruz? Belki o süre icerisinde o yaşadığımız andan daha çok verim alacağız. Bazen bu konuda ben de çok kararsizlik yaşıyorum bir yanim diyor çek gitsin ne kadar vaktini alir, (bu arada baya aliyor, başkalarının hikayelerine bakayim derken vakit gidiyor) diğer yanim ise birak su telefonu anin tadini çıkar be kizim diyor.. Özetlemek gerekirse bence ikisi arasinda bir doz olmali. Ya sizce?
- Objektif yorum yapıp veyahut şahsi düşüncesini uygun bir üslupla dile getirenlere çok teşekkür ederim. Herkese iyi geceler diliyorum.
Yani susayim susayim diyorum ama fenalik geldi artık. Arkadaşlar sizin paşa gönlünüz hikaye atmak istiyorsa atar atmak istemiyorsa atmaz , benim paşa gönlüm ise aha buraya yorum yapmak isterse yapar istemezsen yapmam. Bu kadar basit. Çok tuhafsiniz cidden şurada iki konuşalım dedik lafi agzimiza tikamakta ustunuze yok yani helal olsun Neyse kurcalamaya devam edin ben kaçıyorummm
Ben hikayenin mantıcını algılayamıyorum. Yani silinip gidiyor 1 güne, niye koyayım oraya… birilerine duyurmak içinse, niye duyurayım. Şahsen ben kimin ne yedğini nereye gittiğini merak etmiyorum. Ancak herkes bir değil tabi ki, merak eden kendinin de her şeyinin merak edildiğini düşünüp paylaşıyor heralde. Benim YouTube kanalımdan dolayı baya takipçim var ve hikaye isteniyor, kimim her dakikamı merak edenler var. Hala mantığını anlayamadığım için hikaye paylaşmıyorum napcaksınız benim ne yaptığımı, ayrıca ben bir şey yaparken niye o güzel şeyi bölüp hikaye atmakla uğraşayımSelaaam bugün farkli bir soru ile buradayimm hadi gelin bunu tartışalım. Konu ise sosyal medya. Genelini biliyoruz zaten özellikle tek bir uygulamada hikaye paylaşırız genelde. Fakat gozlemledigim kadariyla bazi insanlar aşırı story paylaşıyor gittigi yer vs. Başta güzel buluyorum, çekim olsun fotoğraf açısı olsun hoş diyorum, sonra dönüyorum kendime, o kadar story paylaşip ediyoruz ama, neden hiç o anın tadini cikarmiyoruz? Belki o süre icerisinde o yaşadığımız andan daha çok verim alacağız. Bazen bu konuda ben de çok kararsizlik yaşıyorum bir yanim diyor çek gitsin ne kadar vaktini alir, (bu arada baya aliyor, başkalarının hikayelerine bakayim derken vakit gidiyor) diğer yanim ise birak su telefonu anin tadini çıkar be kizim diyor.. Özetlemek gerekirse bence ikisi arasinda bir doz olmali. Ya sizce?
- Objektif yorum yapıp veyahut şahsi düşüncesini uygun bir üslupla dile getirenlere çok teşekkür ederim. Herkese iyi geceler diliyorum.
Yani susayim susayim diyorum ama fenalik geldi artık. Arkadaşlar sizin paşa gönlünüz hikaye atmak istiyorsa atar atmak istemiyorsa atmaz , benim paşa gönlüm ise aha buraya yorum yapmak isterse yapar istemezsen yapmam. Bu kadar basit. Çok tuhafsiniz cidden şurada iki konuşalım dedik lafi agzimiza tikamakta ustunuze yok yani helal olsun Neyse kurcalamaya devam edin ben kaçıyorummm