- 23 Nisan 2022
- 705
- 1
- 1.055
- 43
- 34
- Konu Sahibi minikpasta
Kim nasılla, ne kadar mutlu oluyosa.Selaaam bugün farkli bir soru ile buradayimm hadi gelin bunu tartışalım. Konu ise sosyal medya. Genelini biliyoruz zaten özellikle tek bir uygulamada hikaye paylaşırız genelde. Fakat gozlemledigim kadariyla bazi insanlar aşırı story paylaşıyor gittigi yer vs. Başta güzel buluyorum, çekim olsun fotoğraf açısı olsun hoş diyorum, sonra dönüyorum kendime, o kadar story paylaşip ediyoruz ama, neden hiç o anın tadini cikarmiyoruz? Belki o süre icerisinde o yaşadığımız andan daha çok verim alacağız. Bazen bu konuda ben de çok kararsizlik yaşıyorum bir yanim diyor çek gitsin ne kadar vaktini alir, (bu arada baya aliyor, başkalarının hikayelerine bakayim derken vakit gidiyor) diğer yanim ise birak su telefonu anin tadini çıkar be kizim diyor.. Özetlemek gerekirse bence ikisi arasinda bir doz olmali. Ya sizce?
- Objektif yorum yapıp veyahut şahsi düşüncesini uygun bir üslupla dile getirenlere çok teşekkür ederim. Herkese iyi geceler diliyorum.
Yani susayim susayim diyorum ama fenalik geldi artık. Arkadaşlar sizin paşa gönlünüz hikaye atmak istiyorsa atar atmak istemiyorsa atmaz , benim paşa gönlüm ise aha buraya yorum yapmak isterse yapar istemezsen yapmam. Bu kadar basit. Çok tuhafsiniz cidden şurada iki konuşalım dedik lafi agzimiza tikamakta ustunuze yok yani helal olsun Neyse kurcalamaya devam edin ben kaçıyorummm
O an çekim yapmak, o anı kaydetmek mi mutlu ediyo öyle,
Durup izlemek mi mutlu ediyo öyle
Yani can ne isterse...