• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün sorusu; Sosyal medyada hikaye paylaşmak ne derece olmalı?

Hem anın tadını çıkarıp hem de anı yakalayabiliriz. Fotoğraflar bunun için vardır ve ayrıca bir sanat dalıdır. Mesleki ve arkadaş çevreniz genişse sosyal medya kullanmamak imkansız zaten. Hikaye paylaşanlar da aslında mutsuz ve gösteriş meraklısı kişiler değiller tabii ki öyle olanları da vardır ama o tarz insanların paylaşım içerikleri kendini ele veriyor zaten. Artık insanlar albüm kullanmak yerine daha pratik olarak fotoğraflarını instagramda biriktiriyor. Hikayeler de bunun bir yolu. Örneğin iki yıl önce paylaştığım bir şeyi bana hatırlatıyor ve bu hoşuma gidiyor. Uzaktaki arkadaşlarımın doğum günlerinden, mutluluklarından kolayca haberdar oluyorum. Başkasının paylaştığı güzel bir kafe ilgimi çekerse paylaştığı konum sayesinde yeni bir yer keşfediyorum. Bunlar insanları neden rahatsız ediyor ve gösteriş sayılıyor anlamıyorum.

gezerken , eglenirken bir iki video fotograf cekip; sonra keyfim isteyince paylasiyorum.
yurt disinda oldugum icin arkadaslar gezip gordugun yerleri at biz de gorelim dedikleri icin o da.. yoksa hic paylasmam belki
zaten sadece yakin cevremi takip edip, onlar tarafindan takip ediliyorum. linkci bacilardan da uzak duruyorum , cok vakit caliyorlar : D

Ben insatagram kullanıyorum pandemide bunaldım evde açtım bir hesap

Ama yani ğerçekten gösteriş platformu olmuş ben yemek sayfalarını takip ediyorum

Story gelince doğum günü resmî dışında pek bir şey paylaşmam ama silmeyi düşünüyorum 🤨

Pek aktif kullanmadigimdan ve bilmedigimden soruyorum illa aranizda instagram gurulari vardir bana dogdogru bilgi verin 😁 takip etmediginiz profili açık birinin hikayerine bakinca karsi tarafta hikayeye bakanlar bolumunde cikiyor mu adiniz?

Bana da orada olup pek bir şey paylaşmayanlar garip geliyor.Perdenin arkasından millete bakan teyzeler gibi.

Bir de çok paylaşım yapmamayi ya da sosyal medya kullanmamayi,takdir edilecek bir durum, övünülecek ulu bir hayat, hayatın sırrını çözüp doyuma ulaşmış bir karakter zannetmiyorlar mi, gülüyorum 🙃
Doyuma ulaşmış kısmı evet abartılı her şeyin resmini paylaşan tabaktaki sunumdan otelin lobisine kahvesine kitabına bunlar bence doyumsuzlugun dışa vuruşu perde arkası teyzesiyim sizin tabirinizle 😂

Yalnız onlar da size bize gülüyorlar, bilin istedim.
Ve zannetmek değil, hayatında her türlü doyumu yaşayan birinin beyaz ekrana ihtiyacı yoktur, bu tartışmaya açık bir mevzu değil, birçok araştırmayla da ortaya konmuştur.
‘Merak’ duygusunu insandan çekebilen ender kişiler, olay ve olguya yönelerek kendine bin katar.
Bunları sizi eleştirmek için değil, durumu özetlemek için yazdım, aktif bir kullanıcıyım neticede bende ama gerçekler bu yönde.
👍👍👍👍👍👍

Hem anın tadını çıkarıp hem de anı yakalayabiliriz. Fotoğraflar bunun için vardır ve ayrıca bir sanat dalıdır. Mesleki ve arkadaş çevreniz genişse sosyal medya kullanmamak imkansız zaten. Hikaye paylaşanlar da aslında mutsuz ve gösteriş meraklısı kişiler değiller tabii ki öyle olanları da vardır ama o tarz insanların paylaşım içerikleri kendini ele veriyor zaten. Artık insanlar albüm kullanmak yerine daha pratik olarak fotoğraflarını instagramda biriktiriyor. Hikayeler de bunun bir yolu. Örneğin iki yıl önce paylaştığım bir şeyi bana hatırlatıyor ve bu hoşuma gidiyor. Uzaktaki arkadaşlarımın doğum günlerinden, mutluluklarından kolayca haberdar oluyorum. Başkasının paylaştığı güzel bir kafe ilgimi çekerse paylaştığı konum sayesinde yeni bir yer keşfediyorum. Bunlar insanları neden rahatsız ediyor ve gösteriş sayılıyor anlamıyorum.
Sosyal medyada anı biriktirmek online oyun almak gibi saygı duyarım beni ilgilendirmez ama bana tuhaf geliyor ben hala albüm alıp resimleri kısa notlarla yapıştırıp anı biriktiriyorum

Sosyal medyadan soğumama sebeptir bunlar,sadece mizah ve yemek sayfalarını takip ediyorum.Bir de ünlü insanları takip edip salak salak yorumlar yapan bir tayfa var ki,evlerden ırak olsun😊.
Onlar işi arşa çıkarmış heleki birde sosyal medya dili çıktı ki evlerden Irak mesela shıplemek galiba yakıştırmakmış 😒yakıştırmak yazamıyor sahipliyorum yazıyor tövbe yarabbi

Onlar işi arşa çıkarmış heleki birde sosyal medya dili çıktı ki evlerden Irak mesela shıplemek galiba yakıştırmakmış 😒yakıştırmak yazamıyor sahipliyorum yazıyor tövbe yarabbi
Valla hiç bilmiyorum onları,mesela bazen Seda Sayan'ın sayfası falan düşüyor.Yorumlara bakıyorum,türlü türlü yalakalıkla,beddualar,kavgalar,ne seviyesizlik ararsanız var🤭.

Back