nazarboncugum naz kızım hoşgeldin...... Kayıtlı Üye 11 Ocak 2009 10.682 4 40 29 Ağustos 2009 Konu Sahibi miralife #21 sihirim güzel paylaşımların için tşkkürler çok güzeller
M miralife Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2008 3.464 21 29 Ağustos 2009 Konu Sahibi miralife #22 burfe .!.: helal olsun mükremin amacaya bakın be bizimkilerde yazsada böle yazsa hehe:roflol: Genişletmek için tıkla... he valla kıs bunlarda olmasa kaşar peynirin ne olduğunu unutcaz ya:):teytey: nazarboncugum .!.: sihirim güzel paylaşımların için tşkkürler çok güzeller Genişletmek için tıkla... saol canım ben san taşekkür ederim ...iyiki varsın hep ol!:1hug:
burfe .!.: helal olsun mükremin amacaya bakın be bizimkilerde yazsada böle yazsa hehe:roflol: Genişletmek için tıkla... he valla kıs bunlarda olmasa kaşar peynirin ne olduğunu unutcaz ya:):teytey: nazarboncugum .!.: sihirim güzel paylaşımların için tşkkürler çok güzeller Genişletmek için tıkla... saol canım ben san taşekkür ederim ...iyiki varsın hep ol!:1hug:
M miralife Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2008 3.464 21 6 Eylül 2009 Konu Sahibi miralife #23 Kadınlar Kadın var adamı adam eder Kadın var adama dünyayı haram eder Kadın var adama bildirmez tasa Kadın var adama göstermez ne para ne kasa Kadın var adama yedirir kelek Kadın var adama giydirir kazak birde üstüne yelek Kadın var adama çene kapattırır Kadın var adamın yolunu sapıtırır Kadın var adamın ömrünü bitirir Kadın var adamın gönlünü götürür Kadın var adamın ömrüne ömür katar Kadın var adamı diyardan diyara atar Kadın var adamı pazarda satar Kadın var adamı gönderir akşama kadar yatar Kadın var adamı gömer bana bakan varmı diye bakar Kadın var adamın yasına yas katar Kadın var adamı kuzu gibi dinler Kadın var adama dertli gibi inler Kadın var adamsız yapamaz Kadın var adamla yapamaz Kadın var adami suya götürür susuz getirir Kadın var adamı su yolunda yitirir Kadın var adamı yılan gibi sokar Kadın var adama mis gibi kokar Velhasıl kadınlar çesit çesit bu dünyada Erkekler kadınlar için hala rüyada..... Ozan Hayali
Kadınlar Kadın var adamı adam eder Kadın var adama dünyayı haram eder Kadın var adama bildirmez tasa Kadın var adama göstermez ne para ne kasa Kadın var adama yedirir kelek Kadın var adama giydirir kazak birde üstüne yelek Kadın var adama çene kapattırır Kadın var adamın yolunu sapıtırır Kadın var adamın ömrünü bitirir Kadın var adamın gönlünü götürür Kadın var adamın ömrüne ömür katar Kadın var adamı diyardan diyara atar Kadın var adamı pazarda satar Kadın var adamı gönderir akşama kadar yatar Kadın var adamı gömer bana bakan varmı diye bakar Kadın var adamın yasına yas katar Kadın var adamı kuzu gibi dinler Kadın var adama dertli gibi inler Kadın var adamsız yapamaz Kadın var adamla yapamaz Kadın var adami suya götürür susuz getirir Kadın var adamı su yolunda yitirir Kadın var adamı yılan gibi sokar Kadın var adama mis gibi kokar Velhasıl kadınlar çesit çesit bu dünyada Erkekler kadınlar için hala rüyada..... Ozan Hayali