Günümüzdeki evlilikleri merak ediyorum....

aşk evliliği:asigim::asigim:
Mutluyum mutluyum
Allah herkeze mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

ben eşimle 1 yıl flört ettim, 1,5 yıl nişanlı kaldık, 3 senedirde evliyiz...

eşimde duygu bende mantık ön plandaydı başlarda...

ama şimdi dengeyi sağladık çok şükür huzurumuzda yerinde...

Allah herkese hayırlı eşler, huzurlu yuvalar nasip etsin...

büyük bir aşkla evlendik.. hemde çok büyük başladı herşey... mantık olarakta yeterince uygundu zaten.. elbette mutluyum eşimle seviyorum deli gibi ama kimileri görücü usulü daha saygın oluyor diyorlar öyle evlenenler..onlardanda çok mutlu olanlar var çünkü..ama bir gerçek varki sadece mantık içinde kendini ateşe atmaya deymez...
bana yıllar önce bir söz söylendi ve hala kulaklarımda çınlar : ne olursa olsun o gece sevdiğimle olsun derler bazı kadınlar genç kızlara benden fikir istediğin gibi değerlendir canım

Yarı görücü yarı aşk evliliği.Çok mutluyum,Allahım herkese mutlu evlilik versin.

Aşk evliliği yaptık. Çok mutluyum aslında mantığıma karşı gelen çok şey vardı.
Evlenmeye karar verdiğimizde çok düşünmüştüm bunların (farklı illerden ve kültürlerden olmamız, eşimin o zaman ki mesleğinin koşulları vs )üstesinden gelebileceğimizi
beni asla pişman etmeyeceğini anlattı. Evet eşim sözlerine 12 yıldır sadık kaldı ve
hep iyi ki evlenmişiz dedim. Gerçekten karşınızdaki doğru insansa eğer evlilik
hayattaki en güzel paylaşım bence.....
a.s

aşk evliliği....
mutluyum....
ama tale arkadaşıma da kesinlikle katılıyorum...

öncesinde büyük bir aşk ve nice fedakarlıklar yapan bizler,kadın yada erkek farketmiyor bu,evlilik sonrasında zaman zaman yapılan hata ve olumsuzlar karşısında çok daha kırılgan ve hassas yaklaşıyoruz..

sanıyormuşuz ki,hiç hata yapılmayacak,hiç olumsuzluklar yaşanmayacak... evlilik sonrası bu durumu gerek eşim benim tarafımdan, gerekse ben eşim tarafından bu hassasiyeti ve kırılganlığı yaşadık,yaşıyoruz,yaşayacağız...umarım tüm evlilikler en az hasarla yaşar ve aşkın kusursuz olmadığının farkında olarak!

aşk evliliği yaptım. son günlere göre konuşursam mutluyum.

çevremde görücü usulu (eş dost tavsiyesi ile) evlilik yapan 2 arkadaşımın evliliği en güzel şekilde sürüyor(maşallah). bu örnekler görücü usulune olan ön yargımı yok etti.

düşüncem; mantığı kaybetmedikçe aşk evliliğidir.

bende yakınımızda akrabaları vardı nişanlımın öyle tanıştık önce redettim 4 yılsonra kabul ettim 3 yıldır birlikteyiz bir kaç aya kadar evli olucaz işallah
ama aşk evliliği olucak çünkü ben öncedende hoşlanmıştım ama yaşımdan dolayı cesaret edememiştim kendimi ilişkiyi taşıyıcak güçte hissetmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…