Günümüz bebekleri neden bu kadar zorrrrrrr ?

Ay evet çok şükür her anımın şükür sebebi o ayrı Allah isteyen herkeslere versin
Ben aslında 1 yaşında emzirmeyi bırakmayı planlıyordum (hayaller-hayatlar), öyle aman aman da sütüm yok yani neyimi emiyor bu kadar anlamış değilim Bu meme sevdası yeni başladı bu bir dönem mi onu bilmiyorum yani emmeyi severdi ama şimdi gerçekten afedersin ..okunu çıkarttı, yemek arasında falan emmek istiyor 2 fırt çekmezse yemeği yemiyor falan Gece uykusu da biraz zor geçiyor 9 gibi yatırıyorum 10 olmadan odadan çıkamıyorum ama uyuyor en kötü 3 e kadar falan uyuyor.. Sonra yanıma alıyorum bi o meme bi bu meme sabahı ediyor.. adamı da attık yataktan nasıl olacak bilmiyorum Bu ayın sonuna doğru izin kullanıp odasına geçirme çalışması yapıcam 1 hafta, bakalım neler olacak

Uyku eğitimi vermeye çalışacağım. Aslında bir kaç kez denedim ama bildiğiniz boğulmuş gibi ağlıyor. Çığlık atarak. Sanırım ona biraz dayanmam lazım.
Benimki hep acındırarak ağlıyor. Daha 40 günlükken bile gözünden yaş akardı.
tam oyuncu olacak çocuk

Ben büyütünce, 3 ay yatılı kalmak üzere fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine rezervasyon yaptırdım 11 aylık 12,5 kg sağolsun heryerimiz sakatlandı.
hayırnya hayırr çıkın hemen konumdan derhalk !!! Ben 11 aylığa doğru farklı hayaller kurdum yahu .
Bu arada birbirimizin sırtını çiğneyelim. Böyle bir grup kuralım

Buralar çok gözell gelsene sosyete
Sen yanına yardımcı alırsın bacımsu
Annen bizim zamanın annesiymiş. Bilmiyorum ama böyle çocuk olsa inan 3-4 tane kimse yapamazdı. Bak şimdi kimse yapmıyor.
Yok sister, ben almayayım. Önce koca bulmak lazım hem. Ben evliliğe bile tereddütle yaklaşıyorum ya. Üşendiğinden yemek yemeyen ben, bir evin sorumluluğunu alamam, kaldı ki çocuk bakmak.
Sizlere saygı duyuyorum valla, Allah yardımcısınız olsun.

Hahaha. Keşke bu kadar kolay olsaydı herşey .

Guvenli bir ortam sagla gir cik ya da beraber dus alin.. agliyor mu ondan mi dus alamiyorsun? Ortam guvenliyse azicik aglasin bence nolacakki
Ağlamasına alıştım aslında . Duşa bi kere birlikte girdik ten teması yapacaz güya. Mos mor oldu ağlamaktan

Benimde.bebegim 8 aylik ben bitirdim emzirirken uyutmaya çalışırken ne zaman denk gelirse izleyin
Tüm gün uyutmaya çalışmakla geçiyor. Ama kızımın şöyle bi sorunu var gözü hep bende. Romantik bi bebek. Sürekli göz gözeyiz bir ajan gibi izliyor beni sağ olsun .

Benimki benden başka kimsede asla durmaz. Babasıyla bı saat idare eder. Ama beni gördüğü an çığlık kıyamet. Ben ayağa kalktigim an hemen ağlar. WC otururken emzirdigimi bilirim. Kinamasin kimse. İki çocuk büyüttüm. İlki aglamazdi hiç. İkinci nefes almak yerine ağlıyor desem çok ta abartmis olmam sanki

Hahaha ay bu benim ilerki halimmmmm.
Hepimizin çocuğu değişik. Fazla zekadan böyleler diye avutalım kendimizi

Kızıma yu tup açıyorum hadi yavrum izle diye eliyle itiyor. Keşke biraz izlese

İşte çocuk yapmaktan korkma sebeplerimden biri

Son düzenleme:
hayırnya hayırr çıkın hemen konumdan derhalk !!! Ben 11 aylığa doğru farklı hayaller kurdum yahu .
Bu arada birbirimizin sırtını çiğneyelim. Böyle bir grup kuralım
Bizimki iri kıyım bayaa boyu da uzun 2 yaş kıyafetleri giyiyor fazla yedirmeyin biz önünü alamadık çünkü 3 aylıkken 7 kg olana kadar kucakta pışpışla uyutuyordum ama omuzlarım kollarım dayanmadı mecbur o kadar direndiğim memede uyutmaya gönül verdim.. Şimdi de şişkoluktan emekleyemiyor bile ama ayakta duruyor baya yürüyecek heralde

Dudak tiryakisi

Kolay değil canım bu zamanın bebekleri normal değil inan eskiler 40 bitene kdr göz açmazdı bunlar doğar doğmaz gözleri fır dönüyor benim kızım öyle şu 2 yaş 4 aylık abartısız 2 yıl ağladı inan gece gündüz ben 45 kiloya düştüm çok şükür şimdi idare yani eskiye göre idare İyi kötü büyüyecekler geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…