Günlük Yürüyüş

3 yıl önce yediklerime dikkat ederek ve her gün düzenli olarak 50-70 dk arasında tempolu yürüyerek 12 kg vermiştim. Ne şekilde olursa olsun egzersizin hayatımızda düzenli olarak yer alması çok önemli havalar iyiyken de yapılabilinecek en eğlenceli ve faydalı egzersiz yürüyüş. 1 yıldır spor yapmayı bırakmıştım tabi haliyle vücudum da kendini bıraktı ve tekrar kilo aldım. Şimdi bir spor salonuna üye oldum haftada 3 gün bisiklet + yürüyüş + aletlerle bölgesel çalışma yapıyorum. Ayrıca haftada 3 gün de açık havada hızlı tempoda 50 dk yürüyorum. 5 kg fazlalığımın 2 kg ı gitti. Geriye 3 kg ve sıkılaşmak kaldı...

ben de yarın sabah yürüyüşe başlayacağım Allah nasip ederse.3 hafta boyunca okul açılana kadar her sabah 1 saat yürümem lazım bu basen ve kalın bacaklardan kurtulmam için

Valla ben 80 kilolardaydım bir zamanlar. ( ne kötü zamanlardı 44 bedennn off )

Her gün akşam 1 saat yürüyüp yediklerime dikkat ederek 30 kg verdim.

Şimdi tam 56 kg'dayım. Bir haftadır yarım saat yürüyüp yarım saat koşuyorum terliyorum yediklerime dikkat ediyorum. Seneye Eylülde kısmetse düğünüm olacak. Fit bi gelin olmaaaak istiyorum :)))

Son düzenleme:
yürümek çok güzel kılo verdiyor evet ben günde 10 km yuruyerek 6 ayda 40 kılo verdım tabı yanında dıetle beraber tavsiye ediyorum şiddetle :)

Kesinlikle çok faydalı ne göbek kalıyo ne popo bacaklar sıklaşıyo üstelik kalbede çok faydalı

ben gecen yıl düzenli yürüdüm 6ayda hiçbir diyet yapmadan her seyden abur cubur pasta tatlı hamburger yiyerek 6ayda 4 kilo verdim azıcık yemeseydim dikkat etseydim cok kilo verirdim sanırım ama müthiş güzel bir spor benim stresimi atıyor..şimdi de her sabah yürüyüşe basladım bu sefer diyetle birlikte tabi 8ekimden beri 3 kilo verdim...

Kesinlikle çok faydalı ne göbek kalıyo ne popo bacaklar sıklaşıyo üstelik kalbede çok faydalı
ne kadar zamanda oluyor bu dedikleriniz, 10 gündür yürüyorum göbek hafiften bi gitti ama basen aynı, bacaklarımda aynı gibi gelio hatta diz altı bacaklarım kalınlaştı gibi ...

hafta içi hergün kız kardeşimin iş yerine yürüyerek gidiyorum onunla yine yürüyerek eve dönüyorum. mesafe yaklaşık 9 km. molalarla beraber 4 saat sürüyor. mevsim kış olduğu için hiç terlemiyorum toplam 5 günde 3 kilo verdim. acaba terleyerek dahamı çok zayıflanır.

Yürüyüş gerçekten önemli..yediklerine dikkat etmesen bile yürüyerek kilo almıyorsun zaten..bende sabahları 1 saat yürüyorum 6 gün oldu 1 kilo vermişim çok dikkat etmiyorum yediklerime.hele kahvaltımı süper yapıyorum akşamları bişey yemiyorum sadece..faydalı olacağını düşünüyorum aynen devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…