Yürüyüş en etkili spor
ama hergün 40 dk dan fazla orta tempoda yürümelisin ancak 40 dk dan sonra yağ yakımı başlıyor 1 saatlik yürüyüş etkili olacaktır
bende her sabah 1 saat yürüyorum ve 2 kilo verdim
bunun yanında yediklerime de dikkat ediyorum
günde 2 bardak yeşilçayla destekliyorum
bence en kısa zamanda başlamalısın
dün 20 dk ile başladım yarın 1 saat yürümeyi düşünüyorum 8den 9a kadar sabah yağ yakımı daha kolay oluyormuş
Aynı düşüncedeyim papatya akşamları daha zevkli oluyor yürüyüş
Kızlar bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum 3 ay boyunca sabahları değerlendiricem tatili.Aranızda yürüyüş yaparak bacaklarını inceltebilenler var mı?Yürüyüş zayıflatır mı?Yürüyüş yaparak zayıflamasına katkıda bulunabilen var mı?Sizlerden yürüyüş hakkında yorum bekliyorum böyle bir konu bulamadım.Boyum 161 kilom 69.Yürüyüşün bana katkısı ne olur ve günde ne kadar yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.(Yanında diyet ve diğer sporlarıda yapacağım)
Kızlar bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum 3 ay boyunca sabahları değerlendiricem tatili.Aranızda yürüyüş yaparak bacaklarını inceltebilenler var mı?Yürüyüş zayıflatır mı?Yürüyüş yaparak zayıflamasına katkıda bulunabilen var mı?Sizlerden yürüyüş hakkında yorum bekliyorum böyle bir konu bulamadım.Boyum 161 kilom 69.Yürüyüşün bana katkısı ne olur ve günde ne kadar yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.(Yanında diyet ve diğer sporlarıda yapacağım)