Günlük Yürüyüş

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
Kızlar bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum 3 ay boyunca sabahları değerlendiricem tatili.Aranızda yürüyüş yaparak bacaklarını inceltebilenler var mı?Yürüyüş zayıflatır mı?Yürüyüş yaparak zayıflamasına katkıda bulunabilen var mı?Sizlerden yürüyüş hakkında yorum bekliyorum böyle bir konu bulamadım.Boyum 161 kilom 69.Yürüyüşün bana katkısı ne olur ve günde ne kadar yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.(Yanında diyet ve diğer sporlarıda yapacağım)

yanında sağlıklı beslenerek tabiyki kilo verebilirsin ama hayatında yer etmeli yürüyüş yoksa zayıflayınca bırakırsan dönersin eski haline ama bence yürüyüş en güzel spor...

Yürüyüş en etkili spor

ama hergün 40 dk dan fazla orta tempoda yürümelisin ancak 40 dk dan sonra yağ yakımı başlıyor 1 saatlik yürüyüş etkili olacaktır

bende her sabah 1 saat yürüyorum ve 2 kilo verdim

bunun yanında yediklerime de dikkat ediyorum

günde 2 bardak yeşilçayla destekliyorum

bence en kısa zamanda başlamalısın

dün 20 dk ile başladım yarın 1 saat yürümeyi düşünüyorum 8den 9a kadar sabah yağ yakımı daha kolay oluyormuş

Yürüyüş ile kilo verilir, kilo verildiği gibi de daha sağlıklı bir insan olursun hem psikolojik hemde fiziksel açıdan...

Eğer iyi bi kilo kaybı istiyorsan yürüyüşlerin düzenli yapılması , bol su içilmesi ve beslenmeye dikkat edilmesi gerekir..

Ama yürüyüşe başla, hatta bunu 3 ay yapma alışkanlık haline getir bence

Boyunuza göre , kilonuz fazla gibi görünüyor.Aramızda uzman fitness cılar olacaktır.İnşallah iyi tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmezler.

Arkadaşlar ben yeni üye oldum ve diyete de yeni başladım yalnız şu zayıflama cetvelini var ondan bende eklemek istiyorum nasıl ekleyebilirim bilgilendirirmisiniz ??

Birde arkadaşlar kşam yürüyüşleri daha iyi değilmidir ben genelde yürüyüşlerimi akşam yapıyorum

bende akşamları yürüyorum kızlar etkililiğinden değil ama sabah uyanmak bana çok zor geliyor birde bizim burda sabahları çok kalabalık oluyor ve de güneş oluyor beni yakıyor ama akşam 8de çıkıyorum mis gibi hava serin parkur tenha oh ferah ferah 40 dk yürüyorum 20 dkda spor aletlerine biniyorumsabah yapılan spor insanı dinçtutar ama biz türklerde spor alışkanlığı yok bence gene 3te yapsak bile kar yani o nedenle kim ne zaman yapıyosa yapsın yeterki yapsın diye düşünüyorum

Evet boyuma göre kilom fazla.Normalde 64 kilodan fazla olmamam gerek.Ben 55 kilo olmak istiyorum daha güzel görüntü için.Yürüyüşü saat 7-8 arası yapıyorum ardından saat 8-9 arası spor yapıyorum ip atlama,bölgesel hareketler falan.Zaten bu sayede normal uyanma vaktime,yani 11 e kadar 5 bardak su içmiş oluyorum çok şey kazandığımın farkına varıyorum.yürüyüşü ve sporu düzenli yapmaya henüz alışamadım ama alıştığımda eminim ayda 5 kilo mutlaka veririm çünkü çok etkiliyor ve rahatlatıyor.

Hatta sabah 2 saat spor yaptıktan sonra artık altıma giydiğim eşofmanım bile ıslanmıştı yani çok etkisi olacağına inanıyorum...

Canım ben beden eğitimi ve spor yüksekokulu mezunuyum, yürüyüş yerine jog dediğimiz cok hafif tempo ile koşman daha iyi olur. hızlı koşmayacaksın, yürüyüş temposunda koşsan daha çok işine yarar, göbek ve yağları eritmek için birebirdir jogging yağ yakma koşusu olarak da bilinir, ama 20 dk üzerinde yapman lazım çünkü vücut 20 dkdan sonra yağları yakmaya başlıyor. Üzerine bir kaç sıkılaşma hareketleri yaparsan süper sonuçlar alabilirsin

canım bu arada vücut kitle endeksini hesapladım 26.6 çıktı, normalsin aslında ama ideal kilon 53 olmalı şeklinde çıktı ama bu moralini bozmasın:115:

Evde kosu bandim var fakat sikiliyorum disarda,parkta bir suru insanla beraber gaza geliyorum:) umarim bi faydasi olur

2 gün önce yarım saat, bugün ise tam 1 saat (3 km+) hızlı tempoda yürüdüm. üst bacak kaslarım fena ağrıyor ama yok böyle bir ter atma, yok böyle bir yanma :))))

devam devam devam!!!

ben iki haftadır, akşam 10'a doğru başlıyorum yürüyüşe
gece denilebilir ama sabah uyanamıyorum ki
hızlı tempolu yaptığımdan tişörtüm sırtıma, saçımda yüzüme yapışıyor
kafa dağıtmak için de birebir...en az yarım saat şart ama
geç kalmışım, alışkanlık haline getirmek niyetindeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…