Günlük Yemek Takımı

Ya sonuçta günlük takım.
Ben mesela sonsuza kadar kullanacakmışıö gibi mitterteich almıştım. Çizilmede falan sorun olmadı.
Geçen gün komple kırıldı. Şans. 1 sene kullanmadım.
Şimdi romeo alıcam. Hepi topu 60 70 tl bir şey. Her sene yenilense de olur.

hediye olunca özendim ne bileyim:))
olmuşken güzeli olsun iyiki almış desin

Paylastıklarınızdan düz mavi olanı çok beğendim. Ben de baktım sizin için bir kaç tane, fikir olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-12-10-26-21.png
    290,1 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2016-05-12-10-25-37.png
    247,6 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2016-05-12-10-24-18.png
    222,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2016-05-12-10-23-35.png
    305 KB · Görüntüleme: 67
Böyle çok ve düz renkli takımlar bulaşık makinesinde bir kaç yıkamadan sonra köşelerden solmaya başlıyor. Bence beyaz porselen zemine desenli olanlara bak derim. İlk takım çok hoş mesela.

Benim de birine hediye almam lazım. Renkli tabaklı çay bardağı takımı alayım dedim ama solma konusu düşündürüyor.

ben şhacfer kullandim 5 çay bardagi vardi kırmızı desenli bişeydir 6 taneydi 5i kırdı... bi tane kaldii
desenler çok iyi bulaşık makinemde hiç çizik olmadi da mali kalitesizz.... hiç tavsiye etmem...
korkmaz yada karaca emsan olabilir..
bende degiştircem ileriye doğru.. şimdi günlük kullaniyorum..:)
not 2 sene önce 84 parça+ 24 parça (kahvaltı takımlari) beraber 1699 a almişim indirim vardi.. taksitle 15 ay ödedim bitti şükür..
hepsini kulaniyorum da düdüklü tencereye açamadim..

Duz renk olanlar cok guzel gorunuyor ama bulasik makinesinde bile rengi sooluyor, bi de cizik cizik oluyor o yuzden beyaz zemine desenli bisey alin kullanisli olsun.

yemek tabaklarında sadelikten yanayım.şahsen resimli çiçekli şekilli tabaklarin içindeki yemek itici geliyor bana.sade ve şık beyaz takım alırsan daha iyi olur bunların hiç birini beğenmedim ben.

Canım ya 60lıraya altı kısılık yemek takımları olyo zuccacıyelerde marka olarakda ıyı kutahya falan var ıstersen oyle bısı al benım kendı gınluk yemek takımım onlardan gayetde memnunum

Bence süslü şirin birşey al.
Şimdi sade şık diye düşünüp düz birşey alırsan bunu mu almış diye burun kıvırabilir içinden.
Sen şirin bir takım al düzünü de isterse kendi alsın boşver.

yazmadan geçemiycem bana pahalı bir hediye geldi üstelik arkadaşımın kardeşi bana göre dış mandal yani, inşallah sana da aynı özeni gösteriler.

Sade düz renk almanı öneririm desen olmasın derim, birde şikayet vara falan bak ürünlerde karacanın çok sorunlu oldugunu okumuştum çok şikayet vardı bari kız sorun yaşamasın kolaylıkla kusurlu ürünü değiştirebilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…