Günlük Yemek Takımı

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
498
Arkadaşımın kardeşinin düğünü oldu yakın zamanda ,gidemedim şehir dışıydı.Ben de hediye alıp vermek istiyorum.Ablasına(yani arkadaşıma ) sordum ne lazım diye günlük yemek takımı eksik dedi.
Şimdi netten bakıyorum ama hiç anlamam bana bir el atsanız.Kütahya porselenin yemek takımlarını buldum birkaç tane iyidir değil mi onlar? bilemedim ki hiç

bu renkler de güzel geldi

bir de yasemin diye bir marka var o da hoş gibi

Süpermiş ki bunlar!!!!
2,3,4 diyorum!!!
Düz renkler seviyorum ben!!!!
Hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla,huzurla kullansın inşallah...
Darısı başına canım benim inşallah!!!
Daha güzelleri senin olsun inşallah!!!!

Amiin,çok teşekkür ederim

Ben ilk olanıda beğendim..Puantiye hep sevmişimdir..Mor renkte ayrı yakışmış..Çok zevkli seçimler

Ben de düz renkleri seviyorum. Hepsi güzel elbette Kütahya Porselen iyi bir marka, Karaca' da iyidir. Güle güle kullansınlar

Bernardo'dan almanı onerıyorum
daha modern cızgılerı var
Benım gunluk yemek takımımda bernardodan cok eglencelı

Mor ve mavi hep vazgecilmezim olmuştur zevk meselesi ama tek renk olsa sanki daha rahat kullanır gibi geldi bana. .yalnız benimde ihtiyacım var hangi siteden alacaksınız

İlk gözüme çarpan mavinin güzelliği oldu :) ama hangi rengi seviyosa ondan alın daha çok hoşuna gider.

bu takımlar arasından 2.yı begendım
baska busuru takımlar var eglencelı :)

Mor ve mavi hep vazgecilmezim olmuştur zevk meselesi ama tek renk olsa sanki daha rahat kullanır gibi geldi bana. .yalnız benimde ihtiyacım var hangi siteden alacaksınız
Onu da bilmiyorum evieda dan bir kısmı mesela bugün kahvaltıdan sonra telwfon etcem eğer kargoda kırılması durumunda garanti verirlerse onlardan almayı düşünüyorum:)

Ben hepsi diyorum :) Valla hangisini alırsan al çok sevecektir,hepsi zevkli seçimler

Bu mavi yesil tek renk olanlar bendevar. Porselen degil seramik. En ufak bi carpmada kiriliyo dokuluyo. Hic tavsiye etmem. Aldigima pisman oldum ben. Sonuncusu en iyisi gibi

Kütahyanın prizma serisi çabuk çiziliyor. Renkli olduğundan kötü görünüyor.

Yine Kütahyanın romeo mu ne var renkli, o serisinden bakmanı öneririm. Prizma gibi çizilmiyor.

Bu mavi yesil tek renk olanlar bendevar. Porselen degil seramik. En ufak bi carpmada kiriliyo dokuluyo. Hic tavsiye etmem. Aldigima pisman oldum ben. Sonuncusu en iyisi gibi
Aa ciddi mi
Bir de romeo serisine bakcam o da önerilmiş merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…