- Konu Sahibi inciitanesi
Diyetteyim psikolojisi beni çok etkiliyor. Yemekten kisitlanmak çok etkiliyor. Bi deniyeyim diyetisyen teşekkür ederim.Diyetisyene danışsan, onun için bir önerisi olur belki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyetteyim psikolojisi beni çok etkiliyor. Yemekten kisitlanmak çok etkiliyor. Bi deniyeyim diyetisyen teşekkür ederim.Diyetisyene danışsan, onun için bir önerisi olur belki?
süper gidiyorsun maşallah :) eski kıyafetlere girmeye başlamak da çok büyük motüvasyon kaynağı, devamlılık sağlarsın inşallahMerhaba 🖐. Diyetim iyi gidiyor. Arada kacamaklarim oluyor ama bu hafta hedefim hiç kaçamak yapmamak. Yarın tartı günüm aslında ama dayanamayıp bugün tartıldım 2 kiloya yakın vermişim. Eski kıyafetlerimden olmaya başlayanlar oldu o yüzden çok motive oldum. En zor kısmı göbeğim ve alt karnımın olması. Her gün çıkıp yürüyorum çocuklarla 1 saatten fazla yürüyorum ama attigim adım sayısı en fazla 8000 bin oluyor.
Inşallah . Çok teşekkür ederim. Bayramı da kacamaksiz atlatırsan daha da kimse tutamaz benisüper gidiyorsun maşallah :) eski kıyafetlere girmeye başlamak da çok büyük motüvasyon kaynağı, devamlılık sağlarsın inşallah
ayyy onu ben de ikizlerim ve kızıma yapıcam Allah kurtarsınnnHaftasonu hedefim: kendimin ve kızımın yazlıklarını çıkarp kışlıkları kaldırmak
yorucu oldu ama haftasobu bitirdim, büyük bir yük kaktı üstümden. tavsiyem bölüp yapman, bir gün kendininkileri bir gün çocuklarınkileriayyy onu ben de ikizlerim ve kızıma yapıcam Allah kurtarsınnn
ayın üçte biri geçti, kalan zamanı daha verimli geçirmek adına şöyle bir kontrol yapıp eksik olan yerlere ağırlık vermek istiyorum:sürekli benzer yazarlar, türler okuduğumu fark ettim. çeşitlendirmek adına biraz buralarda, biraz kitap sayfalarında gezinerek kendime 2022 için okuma listesi hazırladım:
1-3 tane ebeveyn kitabı oku
2-2 tane dünya klasiği oku (1-insan ne ile yaşar-tolstoy, 2. daha belli değil)
3-2 tane türk klasiği oku (1-eylül-mehmet rauf, 2. belli değil)
4-2 tane yeni türk yazarla tanış (1-kün-sezgin kaymaz)
5-1 tane ayn rayn kitabı oku (hayatın kaynağı)
6-kurtlarla koşan kadınlar oku
7- 3 tane distopya/ütopya ile ilgili kitap oku (1984, cesur yeni dünya, damızlık kızın öyküsü)
8- 2 tane şiir kitabı oku
bunun dışında da o an canım ne isterse başka kitaplar serpiştirebilirim kalan zamana göre. bu kategorilerle ilgili veya daha başka kitap tavsiyeniz olursa alırım :)