- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
-
- Konu Sahibi Hasretcann
Arkadaşlar otelde kalanların kaydı polise gidiyor ya günlük evler de de oyle mi. Kalanların kaydı polise gidiyor mu bilen varsa cevaplasın lütfen. Kotu yorum yapmayın Allah Aşkına.
Yasada belirtilen şey kaydının tutulması zorunluluğu ama güvenilir olmayanlar bu kayıtları tutmuyor ve kayıt tutmayalanlarin %90 i diyebilirim fuhuş vs gibi amaçlarla kullanılıyor. Bu kaydı tutmayan yerlere kesinlikle guvenmeyinArkadaşlar otelde kalanların kaydı polise gidiyor ya günlük evler de de oyle mi. Kalanların kaydı polise gidiyor mu bilen varsa cevaplasın lütfen. Kotu yorum yapmayın Allah Aşkına.
aynen valla dikkat et böbreğine fln.. H HasretcannÇoğu kaçak olarak kiralıyor.Aklınızı başınıza alın neler yaşanıyor o evlerde.Cesaretinize hayran kaldım.
Ruhsatlıysa kaydı polise gidiyor diye biliyorum. Ruhsatsız evlerde de kalma bence. Kimlik de alıyorlar kayıtta ayrıca.Arkadaşlar otelde kalanların kaydı polise gidiyor ya günlük evler de de oyle mi. Kalanların kaydı polise gidiyor mu bilen varsa cevaplasın lütfen. Kotu yorum yapmayın Allah Aşkına.
ben hafta sonu 2 günlüğne çanakkalede bir günlük eve gittim eşimle. evet nüfus kağıtlarının fotoğrafını alıp jandarmaya bildiriyorlar..Arkadaşlar otelde kalanların kaydı polise gidiyor ya günlük evler de de oyle mi. Kalanların kaydı polise gidiyor mu bilen varsa cevaplasın lütfen. Kotu yorum yapmayın Allah Aşkına.
Günlük kiralık evde bildirilmek zorunda evet. Eğer hukuksuz iş yapıyorlarsa bildirmezler ama normalde bildirmek zorundalarArkadaşlar otelde kalanların kaydı polise gidiyor ya günlük evler de de oyle mi. Kalanların kaydı polise gidiyor mu bilen varsa cevaplasın lütfen. Kotu yorum yapmayın Allah Aşkına.
Günlük ev neki yarabbim ne cahilim