GUNLÜK EV

Arkadaşlar otelde kalanların kaydı polise gidiyor ya günlük evler de de oyle mi. Kalanların kaydı polise gidiyor mu bilen varsa cevaplasın lütfen. Kotu yorum yapmayın Allah Aşkına.
Hepsi demeyelim ama birçoğu kötü işler için kullanılıyor kayıtlı değilse zaten sıkıntı var

Tatil beldesindeki şu ailelerin apartları değilse günlük kiraladıklarınız sakın güvenmeyn. Kamera mı kurdular nereden bileceksiniz, ifşa sitelerine düşersiniz polisten kaçayım derken.
Bence düzgün bir otel her zaman daha güvenlidir. Polise sadece bildiriyorlar zaten bu kadar korkmanıza gerek yok.

Rent a home rent a car gibi:)
Cehaletin gözü kör olsun

Bir dönem haberlere çok konu oldu. Bir sürü olay yaşandı yasaklanıyor dendi.
Hala konu oluyor gerçi. Çünkü el altından yürüten çok var..

Hatta bir evin sahibi ve arkadaşı yedek anahtarla eve girip bir kiralayan çifti darp edip kadına tecavüz etmeye kalktı da kadın camdan atlayıp öldü.

Nasıl duymadınız yahu?

Hatta bir evin sahibi ve arkadaşı yedek anahtarla eve girip bir kiralayan çifti darp edip kadına tecavüz etmeye kalktı da kadın camdan atlayıp öldü.

Nasıl duymadınız yahu?
Yok valla şuan kendimi almanyadan abim gelmiş gibi hissediyorum.
Ben nerdeydimki o dönem:)
Otel daha mantıklı değilmi yahu

Abboovvv herkeste kalmış günlük evlerde 🤪😂 şaka bi yana alınıyor olması daha iyi değil mi güvenilirlik açısından ama zoraki olmadığı takdirde (tatil vs gibi) babaannemin hep bir lafı vardır adamla bir kiremit altına girmeyin kızım herkesin yüzü kiremit altında çıkar der 😌

E çıksın işte yüzü daha iyi değil mi, ona göre görmüş olur herkes birbirini 😂

Nasıl duymadınız yahu?

Yasak olsa boy boy ilanları olur mu sitelerde?
Bu konudan dolayı baktım da, bir sürü ilan var.

Yazdığınız olayı da hiç duymamıştım, demek ki bayağı kaçak bir yere gitmişler. Pislik herifler. Sonları ne oldu acaba? Haberi de bulamadım.

Peki tatil beldelerinde olan ailelerle gidilen günlük ev yazlık villa vs. de mi böyledir ? Gizli kamera falan yani
Yoksa ikisi birbirinden farklı mı ?

Peki tatil beldelerinde olan ailelerle gidilen günlük ev yazlık villa vs. de mi böyledir ? Gizli kamera falan yani
Yoksa ikisi birbirinden farklı mı ?
Bence günlük (daha doğrusu saatlik) olarak tutulan, turistik olmayan bölgelerdeki evler öyledir çoğunlukla. Çünkü insanların sevişmeye gittiklerini düşünüp koyarlar o kamerayı. Çocuklu aileyi ne yapsınlar.

baba
Abboovvv herkeste kalmış günlük evlerde 🤪😂 şaka bi yana alınıyor olması daha iyi değil mi güvenilirlik açısından ama zoraki olmadığı takdirde (tatil vs gibi) babaannemin hep bir lafı vardır adamla bir kiremit altına girmeyin kızım herkesin yüzü kiremit altında çıkar der 😌
babaannenizin zamanında kalmış sizin kafa yapınız galiba 🤣 bir genç kadın istediğini yapmakta özgür olmalı

Yasak olsa boy boy ilanları olur mu sitelerde?
Bu konudan dolayı baktım da, bir sürü ilan var.

Yazdığınız olayı da hiç duymamıştım, demek ki bayağı kaçak bir yere gitmişler. Pislik herifler. Sonları ne oldu acaba? Haberi de bulamadım.

Gülay Bursalı yazarsanız haberleri çıkar. 3 yıl oldu, failler hala yakalanmadı. Yurt dışına kaçmışlar. Vah gidene diyorsun işte de ne fayda. Ailesi maddi imkansızlıktan avukat bile tutamamış.

Gülay Bursalı yazarsanız haberleri çıkar. 3 yıl oldu, failler hala yakalanmadı. Yurt dışına kaçmışlar. Vah gidene diyorsun işte de ne fayda. Ailesi maddi imkansızlıktan avukat bile tutamamış.

Evet okudum, teşekkür ederim.
Bazı gazeteler "su testisi su yolunda kırıldı" gibi iğrenç başlıklar bile atmış.

X