-
- Konu Sahibi Hasretcann
Hepsi demeyelim ama birçoğu kötü işler için kullanılıyor kayıtlı değilse zaten sıkıntı varArkadaşlar otelde kalanların kaydı polise gidiyor ya günlük evler de de oyle mi. Kalanların kaydı polise gidiyor mu bilen varsa cevaplasın lütfen. Kotu yorum yapmayın Allah Aşkına.
Rent a home rent a car gibi:)
Cehaletin gözü kör olsun
Yok valla şuan kendimi almanyadan abim gelmiş gibi hissediyorum.Bir dönem haberlere çok konu oldu. Bir sürü olay yaşandı yasaklanıyor dendi.
Hala konu oluyor gerçi. Çünkü el altından yürüten çok var..
Hatta bir evin sahibi ve arkadaşı yedek anahtarla eve girip bir kiralayan çifti darp edip kadına tecavüz etmeye kalktı da kadın camdan atlayıp öldü.
Nasıl duymadınız yahu?
Abboovvv herkeste kalmış günlük evlerdeşaka bi yana alınıyor olması daha iyi değil mi güvenilirlik açısından ama zoraki olmadığı takdirde (tatil vs gibi) babaannemin hep bir lafı vardır adamla bir kiremit altına girmeyin kızım herkesin yüzü kiremit altında çıkar der
Bir dönem haberlere çok konu oldu. Bir sürü olay yaşandı yasaklanıyor dendi.
Hala konu oluyor gerçi. Çünkü el altından yürüten çok var..
Hatta bir evin sahibi ve arkadaşı yedek anahtarla eve girip bir kiralayan çifti darp edip kadına tecavüz etmeye kalktı da kadın camdan atlayıp öldü.
Nasıl duymadınız yahu?
Bence günlük (daha doğrusu saatlik) olarak tutulan, turistik olmayan bölgelerdeki evler öyledir çoğunlukla. Çünkü insanların sevişmeye gittiklerini düşünüp koyarlar o kamerayı. Çocuklu aileyi ne yapsınlar.Peki tatil beldelerinde olan ailelerle gidilen günlük ev yazlık villa vs. de mi böyledir ? Gizli kamera falan yani
Yoksa ikisi birbirinden farklı mı ?
Ama farklı anlamda söylüyor hani niyeti bozar yakınlaşılır diyeE çıksın işte yüzü daha iyi değil mi, ona göre görmüş olur herkes birbirini
babaannenizin zamanında kalmış sizin kafa yapınız galibaAbboovvv herkeste kalmış günlük evlerdeşaka bi yana alınıyor olması daha iyi değil mi güvenilirlik açısından ama zoraki olmadığı takdirde (tatil vs gibi) babaannemin hep bir lafı vardır adamla bir kiremit altına girmeyin kızım herkesin yüzü kiremit altında çıkar der
Bir sözü aklınızda tutmak için kafa yapınızın o sözü söyleyen kişide kalmasına gerek yoktur.baba
babaannenizin zamanında kalmış sizin kafa yapınız galibabir genç kadın istediğini yapmakta özgür olmalı
Yasak olsa boy boy ilanları olur mu sitelerde?
Bu konudan dolayı baktım da, bir sürü ilan var.
Yazdığınız olayı da hiç duymamıştım, demek ki bayağı kaçak bir yere gitmişler. Pislik herifler. Sonları ne oldu acaba? Haberi de bulamadım.
Gülay Bursalı yazarsanız haberleri çıkar. 3 yıl oldu, failler hala yakalanmadı. Yurt dışına kaçmışlar. Vah gidene diyorsun işte de ne fayda. Ailesi maddi imkansızlıktan avukat bile tutamamış.