eşim yokkk istanbulda tekstil fuarında sabah 6 da yolculadım bana uzak yol yasak gıdemıyorum tabı bı yere. patlıcam sıkıntıdan ve şişliklerimden.. neysekı gece gelıcek.
ezozgunun dogum hıkayesını okuduktan sonra benı bı korku bı telaş sardı kızlar dogumum her an olabılır ben cantamı hazırlıyım bugun gereklı bedensel temızlıgımıde yapayım dıyorum .
bnm oğlan hıc durmuyor ıçerde maşallah
sakın korkma olurmu...hayırlısı ne ise onu yaşıyacaksın...doğumu hikayemi sizleri telaşlandırmak için yazmadım ama tedbiride elden bırakmamak lazım...aklım hep sizlerde...bebişleriniz ile birlikte allaha emanet olun...
bendede aynı endişeler war kızım nasıl olcak sağsağlim gelseydi artık bide ew dandini annemlere de daha gelmeyin dedim çarşamba gelicekler bende o zmana kadar şöööye dip köşe temizliği bitiririm diyodum ama şimdide korkuyorum bişey olurmu acaba diye eşimle birlikte yapıyoruz ama yinede eşyaların yerlerini filan değiştiriyoruz dayanamıyorum bende yapıyorum yanlışmı yapıyorum kızlar oooofffffffffffffffff korktum şimdi neden yaptım sabahtan beride yoruldum şimdi kızımın hareketlerini kontrol ediyorum Allah ım hayırlısıyla kurtulsaydık sizde yapıyomusunuz böyle temizlik kızlar bana akıl werin :çok üzgünüm:
kızım dün korkuttu ama akşam gönlümü aldı zor uyudum hareketliydi çok bide sıcaklardanda uyuyamıyorum tabii aman hareketli olmasıdaha iyi şikayet etmiyorum hiç.bizim drmuzda her gidişimizde kız demiştik dimi diyo zaten karnımda kız karnına benziyomuş.erkek çocuklar mideye kızlar vajinaya baskı yapar diyolar duydunuzmu sizde benim çok sızlıyo ayağa kalkınca geçiyo bi süre sonra.bide söylemesi ayıp wcde idrar yaparken ben bitti zannediyorum ama bitmemiş oluyo bööööyle gidiveriyo bazen diyorum suyummu yoksa bu sizede oluyomu böyle bişey
Merhaba, ne güzel sizin doğumunuza az kalmış siz benden tecrübelisiniz, benim ara ara karnım ağrıyor sizce bu normal mi?Sizede olurmuydu? Çok kısa ve düzensiz oluyor...
Birde tüm tanıdığım bayanlardan şunu duydum ki annenin doğum yapacağı gün acayip bir enerjisi olurmuş, nerdeyse duvara tırmanacak kadar...Allah yardımcınız olsun acaba bende o günleri yani 37. haftaları falan görebilecekmiyim..Benim nedense umudum yok...
Merhaba, ne güzel sizin doğumunuza az kalmış siz benden tecrübelisiniz, benim ara ara karnım ağrıyor sizce bu normal mi?Sizede olurmuydu? Çok kısa ve düzensiz oluyor...
Birde tüm tanıdığım bayanlardan şunu duydum ki annenin doğum yapacağı gün acayip bir enerjisi olurmuş, nerdeyse duvara tırmanacak kadar...Allah yardımcınız olsun acaba bende o günleri yani 37. haftaları falan görebilecekmiyim..Benim nedense umudum yok...
Benimde dün yemekli misafirim vardi..cok esim evdeydi,hem beni frenledi okadara gerekyok diye hemde yardim etti..aksama mg icip uzandim,dedim sabaha kadar uyuyamam,ama wcye bile kalkmadim...misafir arkadasimve kayinvalidesi bana eger doktorun
kiz demese bizkesin erkek dogurursun derdik dediler..karnim erkek bebek hamilesi gibiymis,yanlar bos gibi yusyuvarlak top gibi bisey oldu..en son kontrolumde ben sormadan doktor hanim neyiniz olacak biliyorsunuz degilmidedi.,bu bebek kesin kiz dedi yoksa bende süphelenirdim,cünkü bu en son kontrole kadar gittigim drlar ihtimal hesabi sölemisti..
sol gogsumun altında bır sızı hıssedıyorum . tam altında dell tabıkıde 4 parmak kadar altında yanı karnımın başladıgı yerde kızlar doktora soyledım ee artık yerı daraldı dedı sankı oğplum tırnaklarıyla kazı çalışması yapıyor . sordum orda nesı var dıye poposu varmış megersemm..
karnımın sagında da ayakları varmış . doktorum bol bol yuru dedı ama zor oluyor bnm ıçın . çunku baskı yapıyor aşağı kısmıma oturma ıhtıyacı yada wc ye gıtmek ıhtıyacı hıssedıyorum...
ayrıca hamılelıgımın ılk aylarında kı kadar korkmuyorm artıkk.. daha cesaretlıyım. normal dogum ıstıyorum ınsallah ta oyle olur bakalım 2 haftamız kaldı artık sadece heyecanlıyım
tamam tamam ıtıraf edıyım azcıkta tedırgınlık var..
çok heyecanlıyım.biraz da korku var tabi sezeryan zor bi doğum çünkü sonrası yani.inşallah bi problem çıkmaz da sağ sağlim döneriz oğlumla eve.bugün uyuyamam heralde heyecandan.herşey planlı ama ben hala bi eksik var gibi kontrol edip duruyorum herşeyi.neyse doğumdan sonra görüşürüz inşallah arkadaşlar.kib.bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?