Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günlük duygularimiz..
- Konu Sahibi scapula
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?CANIM BEN EMZİRME KONUSUNDA ÇOK SORUN YAŞADIM BENİM BEBEK HİÇ BİRŞEY ALAMADI BAŞTA NE MEME NE DE BİBERON ZORLA BİBERONLA VERDİK BAŞTA ŞİMDİDE MEME UCU İLE ALIYOR GÖĞSÜMÜ DAHA YENİDE EMMEYE BAŞLADI.KARNI DOYDUĞU ZAMAN 4 SAAT UYUYOR 4 SAATTEN FAZLA DURDURMUYORUM AMA UYANMIYOR BAZEN UYANDIRMAYA ÇALIŞSAMDA NAFİLE TEKRAR UYKUYA VARIYOR GÖĞSÜMDE BU DA BİR SORUN İŞTE ...
BİZİM BEBEK KARIŞMIŞ OLAMAZ O GÜN HEP ERKEKTİ BEBEKLER .......sırnaşık şey
BİZİM BEBEK KARIŞMIŞ OLAMAZ O GÜN HEP ERKEKTİ BEBEKLER .......sırnaşık şey
ben zaten artık şapka takmıyor terliyor kafası hele emzirirken efor sarfediyor ya boncuk boncuk oluyor valla :))
anacım senin bebek hastaneden karışmış olmasın :)) bari biraz kendine benzeteydin...
bizimki adil davranmış valla hem bende hem babasından hatta rahmetli kayınpederimden bile almış kereta ama ilk bakışta herkes bana benzetiyor...
seninkinin uyku durumu nasıl emzirmek için zorla uyandırdığın oluyormu hiç...
Oglum artık kızmaya baslıyorum amaaaaa.... hıııııı
yarın 40 haftamız doluyor annecigim nerdesın nıye gelmekte çekınıyorsun yoksaa senın oranı buranı tutmaya çalıstıgım gunler mı gelıyor aklına korkuyormusun bu yuzdenn..
korkma melegımm senı hıcc ıncıtmıcem sana nasıl kıyabılırm kıı gozumden bıle sakınıcam annecigimm gel artıkk nolur..
bazen kendımı cok yalnız hıssedıyorumm ama senı dusunup bazı seylerı hafıfletebılıyorum bu bana yabancı sehırde.. sen gelınce bılıyorum kı sıkılmaya bıle vaktım olmayacakk bılıyorum gunler su mısalı akıp gecıcek yavrummm.. . senı dogurmak babanla hayatımı bırlestırmemden sonra aldıgım en dogru kararım oglum.. Allah ızın verırse ılerde sana bır kardeş yapmayı cok ıstıyorum şımdıden .. ve ıkınızede babanla ben elımızden gelenın en mukemmelını yaşatıcaz Rabbımın ıznıyle ..
yarın 40 haftamız doluyor annecigim nerdesın nıye gelmekte çekınıyorsun yoksaa senın oranı buranı tutmaya çalıstıgım gunler mı gelıyor aklına korkuyormusun bu yuzdenn..
korkma melegımm senı hıcc ıncıtmıcem sana nasıl kıyabılırm kıı gozumden bıle sakınıcam annecigimm gel artıkk nolur..
bazen kendımı cok yalnız hıssedıyorumm ama senı dusunup bazı seylerı hafıfletebılıyorum bu bana yabancı sehırde.. sen gelınce bılıyorum kı sıkılmaya bıle vaktım olmayacakk bılıyorum gunler su mısalı akıp gecıcek yavrummm.. . senı dogurmak babanla hayatımı bırlestırmemden sonra aldıgım en dogru kararım oglum.. Allah ızın verırse ılerde sana bır kardeş yapmayı cok ıstıyorum şımdıden .. ve ıkınızede babanla ben elımızden gelenın en mukemmelını yaşatıcaz Rabbımın ıznıyle ..
arkadaslar dogum yapalı 3.5 ay oldu yani bebisim 3.5 aylık
sizlerin yazdıkalrınızı okuyup duygulanıyorum
hepimiz cok sanslıyız boyle mukemmel seyler yasıyoruz cok sukur Allaha
hepinize guzel dogumlar diliyorum
ah ah o bebislerinizle gecireceginiz zamanlar oyle guzel olucakki oyle guzel kokucakki bebekleriniz
boyle bi sevgi boyle bi duygu cok sukur cookkk
hepiniz hayırlısıyla alın bebislerinizi kucagınıza isallahh
sevgiler
sizlerin yazdıkalrınızı okuyup duygulanıyorum
hepimiz cok sanslıyız boyle mukemmel seyler yasıyoruz cok sukur Allaha
hepinize guzel dogumlar diliyorum
ah ah o bebislerinizle gecireceginiz zamanlar oyle guzel olucakki oyle guzel kokucakki bebekleriniz
boyle bi sevgi boyle bi duygu cok sukur cookkk
hepiniz hayırlısıyla alın bebislerinizi kucagınıza isallahh
sevgiler
doktor muayene ettıkten sonra sadece 1 cm dedı ama bu hafta ıçınde gelebılr buyuk ıhtımal dedı
daha sonra nst ye baglandım sonucumu goturdum kendısınee bu haftayıda beklıyebılırr sancı fln cok gozukmuyor cunku dedı ..
1 cm acıklık olunca ne kadar surede gelır bebıs acaba ?? yuryus yaptım 3 km fln sonlarına dogru alta basınc hıssettım aam sımdı evdeyım yıne tık yok
daha sonra nst ye baglandım sonucumu goturdum kendısınee bu haftayıda beklıyebılırr sancı fln cok gozukmuyor cunku dedı ..
1 cm acıklık olunca ne kadar surede gelır bebıs acaba ?? yuryus yaptım 3 km fln sonlarına dogru alta basınc hıssettım aam sımdı evdeyım yıne tık yok
canım ben normal dogum yapmadım o yuzden bilemicem
sen bol bol yuruyosunki acilma cogalsin diye mi yoksa:))))))))
ay hatırlıyorum benım de son hafta hep kasılmalaım oluyordu nstye baglanıyordum doktor yalancı sancı bunlar diyince sinir oluyodum:)
halbuki dogum baslamak uzere dese diye bekliyordum bak simdi 3.5 ay gecti bile:)
sen bol bol yuruyosunki acilma cogalsin diye mi yoksa:))))))))
ay hatırlıyorum benım de son hafta hep kasılmalaım oluyordu nstye baglanıyordum doktor yalancı sancı bunlar diyince sinir oluyodum:)
halbuki dogum baslamak uzere dese diye bekliyordum bak simdi 3.5 ay gecti bile:)
:teselli:cemredenizz üzülme canımm.nazlı bi bebek olacağı belli oluyo şimdiden.sende o doğduğunda o pamuk topuklarını bi ısırırsın olur biter geçerr.sabırsızlanma lütfen senden ayrılmak istemiyor.hem anneler doğum yaptıktan sonra bebeklerinin karınlarında olduğu zamanlarını çok özlerlermiş.sen daha fazla zaman geçiriyosun bebeğinle bir bütün olarak..zaten doğduktan sonra peşinde koşacakk çoookk vaktimiz olmıycakmı.hayırlı doğumlar diliyorum.üzülen hamileelerede hiç dayanamam bak bende ağlarımm.senağlama
çok teşekkurler çiğdem.. bende guzel duşuncelerle uyanıyorum her sabah.. amaa geceye dogrdu afakanlar basıyor.. kötu oluyorum nedense..
bugun oğlum hıc kıpırdamıyor.. bıraz bekleyıp takıp edıcem .. genelde kahvaltı yaparken uyanırdı
babası hemen gıdelım doktora dedı bı 10 dakıka beklıycem kızlar ..
bugun oğlum hıc kıpırdamıyor.. bıraz bekleyıp takıp edıcem .. genelde kahvaltı yaparken uyanırdı
babası hemen gıdelım doktora dedı bı 10 dakıka beklıycem kızlar ..