senağlama senağlama
onu bılmıyorum ama hıckırık tutuu bnm oğlanı gecen gun o sırada ayıptır sölemesı eşımın kucagında oturuyordum ( evet evet hala benı taşıyabılıyor kendılerı )
neysee elı karnımda deniz cocuk hıckırıyor gıt su iç diye tutturdu ( daha onceden öğretmiştim hıçkırıkları oldugunu fln sölemiştim bebişlerin) ya rahatımı bozma benm dedim sanki ben su içsem onun hıçkırıgı kesilicekmi eşim git sen bi iç bakalım dedi gittim içtim geldım cidden hıckırıgı durdu o an bizi bi gülme aldı tabi bellki tesaduftu ama ne guzel bişey dedim ya böle bizi ordanmutlu edebilmesi..
ne güzell..
herkes mutlu olsun
imzaolyannaa :))))
hepimiz birbirimizin aynası gibiyiz okuyorumda paylaşımlarımızı.. korkularımız seviçleriimiz duygusallığımız aynı ..
bende bazen cok korkuyorum bu kadar mutlu olmaktan acaba bışey bu mutlulugumuzu bozucakmı dıye mrk edıyorum .. geceleri eşimi izleyip saclarını okşuyorum Allah a şükrediyorum onlara oğlum ve babamıza bişey olmasın diye dualar ediyorum .. kocacım tabi mışıl mışıl habersizce uyuyor ..
ay şımdı ablamdan haber geldii hatta şuan telefonda annemle konuşuyorlar annem teli elimden kaptı
ablamında kızı olucak temmuzda adını ırmak koyucaklar bı oğlu vardı kızı olmasını cok ısıtoyrdu Allah gönlune göre verdı bugun kesın kız olucagı bellı oldu cok sevınclıyım[/QUa
herkese merhaba, ben de de hep çok sevdiğim insanları kaybetme korkusu başladı, en çok da eşimi, sonra annemi kardeşlerimi filan siz de de oluyou arkadaşlarsenağlamasenağlama
hepimiz birbirimizin aynası gibiyiz okuyorumda paylaşımlarımızı.. korkularımız seviçleriimiz duygusallığımız aynı ..
bende bazen cok korkuyorum bu kadar mutlu olmaktan acaba bışey bu mutlulugumuzu bozucakmı dıye mrk edıyorum .. geceleri eşimi izleyip saclarını okşuyorum Allah a şükrediyorum onlara oğlum ve babamıza bişey olmasın diye dualar ediyorum .. kocacım tabi mışıl mışıl habersizce uyuyor ..
ay şımdı ablamdan haber geldii hatta şuan telefonda annemle konuşuyorlar annem teli elimden kaptı
ablamında kızı olucak temmuzda adını ırmak koyucaklar bı oğlu vardı kızı olmasını cok ısıtoyrdu Allah gönlune göre verdı bugun kesın kız olucagı bellı oldu cok sevınclıyım[/QUa
herkese merhaba, ben de de hep çok sevdiğim insanları kaybetme korkusu başladı, en çok da eşimi, sonra annemi kardeşlerimi filan siz de de oluyou arkadaşlarsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?