ama ben bunların neden oldugunu çok iyi biliyorum hemen çocuk sahibi olamadıgım için sanıyordum ki istediim anda olur ama olmadıgını gördükçe ruhsal durumum felaket oldu ve bazen de saçma sapan dualar ettim şimdi onların pişmanlıgını yaşıoyrum dün geceden beri tövbe ediyorum allahım inşaaallh kabul etmiştir ruyamda yagmur yagıyordu ve deniz gördüm bunlar güzel ruyalar ben ruyamda ne zaman deniz görsem hep güzel olmuştur inşaalalh allahım pişmanlıgım için ettiğim duaları kabul eyledi dileirm etmiştir kusura bakmayın kzılar
inan biraz önce annem ile konuştum gene agladım sonra beni bir kere daha aradı sordu sen yisin demi diye iyyim dedim ama kendimi tutamadım ve hala tutamıoyurm arkadaşım ya hala aglıoyurm aglaya aglaya kahvaltı ettim o sırada ezan okunuyrdu gene dua ettim allahım dedim affet beni güzel kızım da belki de içimde aglıyor benim yuzumden
canım böyle düşünmen çok normal seni ancak senin gibi olanlar anlar rabbim evlat acısı yaşatmasın ama kendine sakın hakaret etme
senin yaaşadıklarını bu siteye ilk uye oldugunda anlattın sohbetten biliyorum bu konu için sana söyleyebilecegim tek bir kelimem yok ama karnındakini üzmeye hakkın yok duygusal olman alıngan olman çok dogal çok normal hem yaşadıgın durum için hemde hamileliğin vermiş oldugu şey bende dün çok kötüydüm aptal aptal şeyle rdüşündüm gece hiç uyyamadım ve burayada yazdım ama rabbimize şükredelim canımın için sen bulundugun ruhsal durumdan ayetel kürsiyi okuyarak kurtul allahın 99 ismi ni okuyarak kurtul ve su iç yat inan çok iyi gelecek yaşadıgın üzücü durumu unutman zaten mumkün degil rabbim evlat acısı göstermesin çocuklarımızı saglıkla kucagımıza alıp onların okuyp allah yolunda ömürlerini harcadıkları günleri göstersin rabbim bizlere haidi şimdi birbimize dua edelim yerimseniben ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?