günlük çatal kaşık bıcak takımı almak istiorum kızlar yardım...

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.349
28.475
798
kızlar günlük çatal kaşık bıcak takımı almak istiorum ama ole pahalı bişey degıl ne onerırsınız???:26:

Ben nehir marka düşünerek gittim eminönünde birkaç yere fiyat almak için gittim yetkin adında bir marka önerdiler farklı magazalar önerince birde tam istedigim model olunca aldım..fiyatları çok pahalı degil 12 yemek kasıgı,12 yemek çatalı,12 yemek bıcagı,12 tatlı çatalı,12 tatlı kasıgı,12 çay kasıgı nehir için 217 gibi bir fiyat,yetkini 165 Tl ye aldım.Hee birde emsan markasının reyhan modeli var oda 240 tl demişti son fiyat ama asıl fiyatı kaçtı hatırlamıyorum.:16:

Ben set şeklinde almak yerine, teker teker satan bir mağazadan set oluşturup aldım kendime. Bilindik bir yerdi. Satan kişiye de çatal kaşıkların çeliğinin kalitesi konusunda güvendim. Bilemiyorum artık. Ben memnunum, 2 yıldır kullanıyorum.

ben tc...o dan internetten aldım 12 kişilik kaşık çatal bıçak tatlı kaşıı ve çatalı 140tl gayet de güzel, almanyada üretilmiş

Son düzenleme:
Korkmazda indirim var. 6 kişilik set 100 tl. Çok sade ve şık modeller gördüm.

bence hergün kullanacagn bişe oldugu ıcın cok ucuza gitme kaliteli bişe al sonucta hergun kullanılacak.ben jumbodan almıstım kampanyadaydı 599 lıraydı

canım ben,mde günülk kaşık takımım yok ve bernardoda 1 alana bi bdeva indiriminden şimdi seçtim alıcamm... hem uygun hem kaliteli :) ben günlük yemek takımı için pempe olanı kahvaltı takımım için de kırmızı olanı seçtim ve ikisi 119 tele sadece birisi fiyatına hemde bernardoo :)

korkmazperge aldım 90parça günlük için öneriyorum 236tl ye almıştım ben.

Çatal-kaşık-bıçakta benim favorimde jumbo benim modelim 6500-9500 ikisinden birini tercih edeceğim inşallah gerçekten jumbo bu konuda çok iyi biraz pahalı benim beğendiğim yanlız 1400 -1500 civarlarında canım 12kişilik :16:

paşabahçe mağazasında görmüştüm ben günlük kullanım için tek tek satılıyor ürünler.Çok hoşuma gitti.zarıf çatal kaşıklar var.:34:

ben nehirinkini almıştım günlük için, şu da uygun geldi bana hepsi burdanın sitesinde korkmaz riva 24 parça 70 tl

Çatal-kaşık-bıçakta benim favorimde jumbo benim modelim 6500-9500 ikisinden birini tercih edeceğim inşallah gerçekten jumbo bu konuda çok iyi biraz pahalı benim beğendiğim yanlız 1400 -1500 civarlarında canım 12kişilik :16:

9400 modelde benım alacağım model ama günlük kullanıma olmaz canım.:34:

Back
X