- Konu Sahibi eylemsevcan
-
toplam ne kadar sürede 4 kg vermiş oldunuz? mutlu oluyorum motive oluyorum bende bugün başlıyorum:)
6 ocak -6 şubat arası3.100
06ocak-15 şubat 4 .. herşey zaten başlamak sonrası geliyor verince arada kaçırınca pişmanlık çöküyor dikkat edeyim zorla veriyorum filan diyorsunuz size bol sanş yardımcı olacağımız bir durum olursa seve seve
merak ettimde cevaplandırabilirmisiniz?
tabi canım ne demek buraa herşey yardımcı oluyor birbirine doğru olan şeylerse neden olmasın
nasıl verdiniz tam yazarmısnız?
3lt su. haftada3gün spor günde 1000kaloriyi geçmeyecek şekilde kalori takibi. temel noktaları bunlar sonrası kendiliğinden geliyor
3lt su. haftada3gün spor günde 1000kaloriyi geçmeyecek şekilde kalori takibi. temel noktaları bunlar sonrası kendiliğinden geliyor
sporda neler yapıyorsunuz ve ne kadar süre yapıyorsunuz?
sporda neler yapıyorsunuz ve ne kadar süre yapıyorsunuz?
ilk başlarda azdı fakat şimdi hiç durmadan 40 dakikaya kadar yürüyorum koşu bandında iyice ter atıyorum bisiklet sürüyorum 20 dakika filan bazen ufak ağırlık çalışıyorum. çok böyle extre bir durum yok yani. pilates fitness filan yapıyorlar ama ben pek katılmıyorum
ilk başlarda azdı fakat şimdi hiç durmadan 40 dakikaya kadar yürüyorum koşu bandında iyice ter atıyorum bisiklet sürüyorum 20 dakika filan bazen ufak ağırlık çalışıyorum. çok böyle extre bir durum yok yani. pilates fitness filan yapıyorlar ama ben pek katılmıyorum
çok iyi sporu benden aktif yapıyorsun canım
o zaman az daha gayret et yemeni kes yoksa hiç verilmiyor
ben yemeyi kesmedim sadece spora gittim
o zaman vücudum toparlandı eteklerim bollaştı
ama bir gram veremedim 1 ayda 1 gram erimedim
o yüzden yemene dikkat edersen hemen verirsin
buda süper benim gittiğim spor salonu da çok ahım şahım değil bende sadece koşu bandı ve bisiklet kullanıyorum bide karın hareketleri yapıyorum ekstra bir şey var mı diye yüzden sordum teşekkür ederimm fena gaza geldim :)
süperr yaaa yakşalık 1 aydır diyet yapmaya çalışıyorum olmuyor olmuyor olmuyor63 kilodan 55 kiloya düşmek istiyorum nolur bana da yardım edin :S nasıl zayıflarım kalorileri nasıl hesaplarım cetveli var mı nerden bulabilirim :S
veriyormuyum vermiyormuyum diye bir ilk başlangıç olacak tartıldım
64.800 gelmiştim başlarken bir gün önce
bugün sabah 64.600 çıktım demekki gidecek bu yöntemle kilolar
ben zaten çok vermek istemiyorum zamanla az az vererek kalıcı olsun istiyorum
tam istediğim gibi gidecek dememkki
çok sevindim devam edecem inşallah diyete de
ama bir itifafta da bulunmak istiyorum harfiyen yapamadım
mesela dün 160 grramlık ton balık vardı yanımda diyet zamanlarımdan önce almıştım
yanına iki dilim ekmekle onu yedim öğlen çünkü o ne olacak çıksın aradan yiyimde dedim
bayada bir doydum akşama kadar açıkmadım ama genede saat 4 gibi
yarım elma yedim akşamda yemek biraz kaçırdım ama ekmeksiz birde gene diğer günlere gözre az olduğu
için heralde kilomda azalma var demekki neymişş aslolan az yemekmiş
ne yersen ye az ye demiş atalarımız zzatii bakacacaz sşzlere günbe gün yazacam inşallah canlarım
Ben bu tür bir diyeti 2 haftadir yapiyorum. Günluk 1000 kaloriden fazla yemiyorum,hatta bazen daha az yiyorum. Iki haftada 5 kilo verdim mutlaka deneyin. Ben devam ediyorum. Bir gün fazla kacirirsanizda sorun olmaz onfan sonraki gün biraz daha dikkat edin. Cikolata bile yedim...
Merhaba ben bugün başladım direkt burdaki listeyi uygulamıyorum amaa yediklerimin kalorilerini hesaplıyorum spor yapıyorum mesela bugun sporda yaktığım kalorileri düşünce net 837 kalori kaldı.Siz 1000 kalori ile 2 haftada 5 kilo verdiğinizi söylemişsiniz bende 2 haftada 5 kilo versem havalara uçarım umarım kalıcı olur bu konulara bakınca hevesleniyorum bi yandan inanıyorum bi yandan inanasım gelmiyo sizin mesajınızı okuyunca nasııııııııııı yaaa dedim kendi kendime açıkcası
Valla acikcasi bende sasirdim. Ilk haftalar oldugu icin fazla verdigimi düsünuyorum haftada bir kilo versemde bana yeter. Ama sekeri tamamen kestim, deniz tuzu kullaniyorum oda cok az ve zeytinyagi. Aksam yemegide genelde meyve yada domates salatalik. bide spor tabi. Bakalim ins. Daha fazla veririm.
Inanin bence is orda bitiyor zaten. Benim erkek kardesim 6 ayda 40 kilo verdi az yiyerek. Arada bir yüruyordu oda hergun degil. Aksamlari iste salata meyve falan yiyordu ve saat18:00 den sonra agzina su haric hic bitsey vurmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?