Günler sonra yaşanacak tartışmamız düğün seti..

Yeni evlenecek, evlenme yolunda olan her bir üyeden yeni yeni şeyler öğreniyorum. Şimdi baktım googledan.
Bence gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu alın. İçinize sinmesi gerek. Ama şöyle bir düşünüyorum da trabzon setini her yerde kullanamazsınız gibi. Diğeri sade şık zarif duruyor.
Tercih sizin tabii.
Mutluluklar.

Tek bilekligi bile en az bes alti bin hasır dedikleriniz seti icin bütün bilezikleri feda etmeniz gerekebilir

hasır setler baya pahalı değil mi. nasıl alıncak

Tek bilekligi bile en az bes alti bin hasır dedikleriniz seti icin bütün bilezikleri feda etmeniz gerekebilir
Ben kalın çok sıralı olanları zaten kaba buluyorum. Incesi daha güzel :) 2 tanesini etsem yetiyor aslında burda mevzu bilezik değil

biz kendimiz ödeyeceğimiz için set aldırmadım. ki takmam zaten olsa da. ince zincirli setlerden aldık. kolyesini ve küpesini hiç takmadım. yüzüğünü takarım arada herkes beğenir. kaç kez kayboldu kayboldu bana geri döndü hatta yüzük.

Çünkü kızlar artik aralarinda takilarini karsilastirir. Gecen kuzenim nisanlandi. "Arkadasi" ona kolyesi hakkinda "Bu 5000 lira bile yapmaz. Ucuza gitmissin" demis..insanlar gösterişi nirvanaya tasimak derdinde
Beni yanlış anlamanızı asla istemem,ama bu tip seyler benimde başıma geldi.bana arkadasim degil de evime gelen temizlikci abla,ne bu sana incecik takmislar dedi. Burma bilezikti. Aslında baska da taktılar ama cevap vermeye tenezzul etmedim.

Bir de bir komsumuz vardı. Aydın lı o zamanlar baska birisiyle nişanıydım,eşimden evel. Bayramdi bayramlasmaya gittim komsuya bana dedi ki nişanlın ne aldı sana. Cok üzülmüştüm o zamanlar daha da genc ve cahildim. Insanlar gerçekten mutluluga degil de paraya bakar olmus bir kızda yoksa,oteki arkadaşında varsa kiz kendini mutsuz hissediyor hem cevreden hem de ozendiginden yazik aslinda bir bakıma herkes heves eder en iyisine ama şartları baska herkesin.. mesela benim arkadasim 3 senedir evli. Esi de polis oyle yoksul falan da değiller,bana demisti ki sana 5 taş alsın sevgilin söyle,o zamanlar esimle sevgiliydik
Tabi ki söylemedim esim zaten aldi ama dedi ki bana 5 tas hayalim bide bana bohca geldi ona yapmamislardi istenmeyen gelin gibi biseydi esine demiski bana yapmadınız böyle bohca esi de üzülmüş . Ya evlenmissin cocugun var ama icinde kalinca kaliyor demekki insanin

Bu tür şeyler hediyedir karşı tarafın gönlünden ne koparsa odur. Usulüne göre kıza sorulur ve makul olan bir şey seçilir. Çok istiyorsanız kendi ailenizden Trabzon seti isteyebilirsiniz.
Kendi ailem zaten hasır değerinde altın yapıyor. Siz onu merak etmeyin. Set erkek tarafına ait olduğu için soruyorum. Yüz bininci kez yazışım eğer içim hasıra ısınırsa bilezik almam hasır alırım diye. Hem bilezik hem hasır diye tutturmadım

Sizin için aynı maddi değere geliyor sanırım. Bilezikler azalacak ve hasır set gelecek. Yoksa da bilezikler + nazik bir set olacak. Ben de olsam nazik bir takı seti alırdım. Diğerini de istiyorsanız sahte alın takın.

Sana nişanlın zarif derken 22 ayar ince setlerden mi dedi yoksa pirlanta mi dedi gercekten cok guzel altin setler de var
Istedigin bir model var mi bakabilir miyim fotosu varsa. Trabzon setini düğünden düğüne takarsın kullanim alani kısıtlı

Tabiki anlamam. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bende şuan böyle şeyler yaşıyorum. :) Çokta önemli değil sadece bu konuda güzel olan olsun istiyorum ve içimde kalmasın dediğiniz gibi..

Canim altin icin kavga edersen cik yanlis yapmis olursun. Birak ne aliyorlarsa alsinlar. Maddi Gucleri yok demekki yada butcelerini ince sete gore ayirmislar.biraz anlayisli ol bnce. Hersey para altin degil . bu gelinlerin en buyuk hatasi ihtisama kapilip kendilerini kuck dusuryorlar...
Setim i nasil bisey istersin die bile sormadan kv ile esim aldi . alinan ne olurda olsun degerlidir incecik olsa bile. Naif olun biraz altin mutluluk getirmez

nişanlanırken bana bir bilezik takıldı. hem akraba hem güya arkadaşım olan yakınım aldı bileziği ayarına baktı. bakayım 14 ayar mı dedi bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…