Tek bilekligi bile en az bes alti bin hasır dedikleriniz seti icin bütün bilezikleri feda etmeniz gerekebilirEvet yanlış okumadınızGünler sonrasını şimdiden görebiliyorum.. Yakında takı alışverişine çıkacağız. Ama ben trabzon seti istiyorum. Sebebi ise bu yörede geleneksel kıyafetler giyiliyor ve üzerine bu tarz takılar takılıyor. Şimdiden çok heveslendim. Ama erkek arkadaşım pek bunun taraftarı değil. O gelinlikle takılabilecek daha kibar bir şey alma düşüncesinde. Annemde çok abartma diyor. Bunun tartışmasını yaşamak istemiyorum. Evlendikten sonra uzun bir süre kibar alınırsa değiştiremem. Ama daha sade bir seti özel günlerden birinde alabiliriz. Sizce bileziklerden birkaçını feda edip altın hasır set mi alınmalı, yoksa pırlanta set mi yapalım?
Allahım çok çok yardım et amin :)Takı seti bende de olay olmuştu
kolay gelsin şimdiden
Ben kalın çok sıralı olanları zaten kaba buluyorum. Incesi daha güzel :) 2 tanesini etsem yetiyor aslında burda mevzu bilezik değilTek bilekligi bile en az bes alti bin hasır dedikleriniz seti icin bütün bilezikleri feda etmeniz gerekebilir
Maddi anlamda anlaşmazlığa düşmüyoruz. Ben iki üç bilezik almam onun yerine hasır alırım o önemli değil..hasır setler baya pahalı değil mi. nasıl alıncak
Maddi anlamda anlaşmazlığa düşmüyoruz. Ben iki üç bilezik almam onun yerine hasır alırım o önemli değil..
Beni yanlış anlamanızı asla istemem,ama bu tip seyler benimde başıma geldi.bana arkadasim degil de evime gelen temizlikci abla,ne bu sana incecik takmislar dedi. Burma bilezikti. Aslında baska da taktılar ama cevap vermeye tenezzul etmedim.Çünkü kızlar artik aralarinda takilarini karsilastirir. Gecen kuzenim nisanlandi. "Arkadasi" ona kolyesi hakkinda "Bu 5000 lira bile yapmaz. Ucuza gitmissin" demis..insanlar gösterişi nirvanaya tasimak derdinde
Kendi ailem zaten hasır değerinde altın yapıyor. Siz onu merak etmeyin. Set erkek tarafına ait olduğu için soruyorum. Yüz bininci kez yazışım eğer içim hasıra ısınırsa bilezik almam hasır alırım diye. Hem bilezik hem hasır diye tutturmadımBu tür şeyler hediyedir karşı tarafın gönlünden ne koparsa odur. Usulüne göre kıza sorulur ve makul olan bir şey seçilir. Çok istiyorsanız kendi ailenizden Trabzon seti isteyebilirsiniz.
Tabiki anlamam. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bende şuan böyle şeyler yaşıyorum. :) Çokta önemli değil sadece bu konuda güzel olan olsun istiyorum ve içimde kalmasın dediğiniz gibi..Beni yanlış anlamanızı asla istemem,ama bu tip seyler benimde başıma geldi.bana arkadasim degil de evime gelen temizlikci abla,ne bu sana incecik takmislar dedi. Burma bilezikti. Aslında baska da taktılar ama cevap vermeye tenezzul etmedim.
Bir de bir komsumuz vardı. Aydın lı o zamanlar baska birisiyle nişanıydım,eşimden evel. Bayramdi bayramlasmaya gittim komsuya bana dedi ki nişanlın ne aldı sana. Cok üzülmüştüm o zamanlar daha da genc ve cahildim. Insanlar gerçekten mutluluga degil de paraya bakar olmus bir kızda yoksa,oteki arkadaşında varsa kiz kendini mutsuz hissediyor hem cevreden hem de ozendiginden yazik aslinda bir bakıma herkes heves eder en iyisine ama şartları baska herkesin.. mesela benim arkadasim 3 senedir evli. Esi de polis oyle yoksul falan da değiller,bana demisti ki sana 5 taş alsın sevgilin söyle,o zamanlar esimle sevgiliydik
Tabi ki söylemedim esim zaten aldi ama dedi ki bana 5 tas hayalimbide bana bohca geldi ona yapmamislardi istenmeyen gelin gibi biseydi esine demiski bana yapmadınız böyle bohca esi de üzülmüş . Ya evlenmissin cocugun var ama icinde kalinca kaliyor demekki insanin
Gazaniz mübarek olsun o zaman hayirli ikna etmeler diyelimBen kalın çok sıralı olanları zaten kaba buluyorum. Incesi daha güzel :) 2 tanesini etsem yetiyor aslında burda mevzu bilezik değil
Canim altin icin kavga edersen cik yanlis yapmis olursun. Birak ne aliyorlarsa alsinlar. Maddi Gucleri yok demekki yada butcelerini ince sete gore ayirmislar.biraz anlayisli ol bnce. Hersey para altin degil . bu gelinlerin en buyuk hatasi ihtisama kapilip kendilerini kuck dusuryorlar...Evet yanlış okumadınızGünler sonrasını şimdiden görebiliyorum.. Yakında takı alışverişine çıkacağız. Ama ben trabzon seti istiyorum. Sebebi ise bu yörede geleneksel kıyafetler giyiliyor ve üzerine bu tarz takılar takılıyor. Şimdiden çok heveslendim. Ama erkek arkadaşım pek bunun taraftarı değil. O gelinlikle takılabilecek daha kibar bir şey alma düşüncesinde. Annemde çok abartma diyor. Bunun tartışmasını yaşamak istemiyorum. Evlendikten sonra uzun bir süre kibar alınırsa değiştiremem. Ama daha sade bir seti özel günlerden birinde alabiliriz. Sizce bileziklerden birkaçını feda edip altın hasır set mi alınmalı, yoksa pırlanta set mi yapalım?
Beni yanlış anlamanızı asla istemem,ama bu tip seyler benimde başıma geldi.bana arkadasim degil de evime gelen temizlikci abla,ne bu sana incecik takmislar dedi. Burma bilezikti. Aslında baska da taktılar ama cevap vermeye tenezzul etmedim.
Bir de bir komsumuz vardı. Aydın lı o zamanlar baska birisiyle nişanıydım,eşimden evel. Bayramdi bayramlasmaya gittim komsuya bana dedi ki nişanlın ne aldı sana. Cok üzülmüştüm o zamanlar daha da genc ve cahildim. Insanlar gerçekten mutluluga degil de paraya bakar olmus bir kızda yoksa,oteki arkadaşında varsa kiz kendini mutsuz hissediyor hem cevreden hem de ozendiginden yazik aslinda bir bakıma herkes heves eder en iyisine ama şartları baska herkesin.. mesela benim arkadasim 3 senedir evli. Esi de polis oyle yoksul falan da değiller,bana demisti ki sana 5 taş alsın sevgilin söyle,o zamanlar esimle sevgiliydik
Tabi ki söylemedim esim zaten aldi ama dedi ki bana 5 tas hayalimbide bana bohca geldi ona yapmamislardi istenmeyen gelin gibi biseydi esine demiski bana yapmadınız böyle bohca esi de üzülmüş . Ya evlenmissin cocugun var ama icinde kalinca kaliyor demekki insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?