Hatırlatman çok iyi oldu. Ben de izlemedim henüz.
Ama kesinlikle izleyeceğim; çünkü en önemlisi Kang Ji Hwan var başrolde.
Bir yandan da merak uyandırıyor tabi, Recep İvedik gibi bir karakteri anlatıyor olması.
Ayrıca şöyle bir fark var ki Kang Ji Hwan taştır ama Şahan Gökbakar normalde de tombik, hantal bir şey.
Filmin adı Runway Cop imiş.
Bir de adam sonradan değişip güzelleşiyor. Receplikten eser kalmıyor-muş.
Çok merak ettim.
MY MİGHTY PRİNCESS
Eki Görüntüle 640118
KONUSU: KANG So-hwi, güzel bir dövüş sanatları dehasıdır, ve yetişkinliğe doğru bir yolculuğa çıkmak üzeredir. Ama onun yolculuğu başkalarınınkine benzemez. İnsan üstü gücü ve dövüş sanatlarındaki ustalığı üniversitedeki arkadaşlarını, hatta gönlünü kaptırdığı delikanlıyı bile korkutur. Çok üzülen So-hwi dövüş sanatlarından vaz geçer ve artık farklı bir yol seçmeye karar verir.
Kendisi de bir dövüş sanatçısı olan babası, aile geleneğinin son mirasçısını kaybetmekten korkar ve So-hwinin eski arkadaşı olan Il-young'ı onu kararından vaz geçirmesi için görevlendirir.
Bu sırada, kötü ruhlu Heuk-bong dövüş sanatları dünyasını ele geçirmek için geçmişte çaldığı efsanevi "Keskin Kılıç"la kılıç ustalarını teker teker öldürerek bir savaş çıkartır. So-hwinin babası Heuk-bong'u durdurmak için karşısına çıkar, ama ölümcül bir şekilde yaralanır.
Babası ölüm döşeğindeyken, So-hwi içini kavuran intikam ateşiyle bir kez daha kılıcına sarılır...
Yorumum: Klasik dövüş filmi, iyi sahneleri var, çerezlik bir film.
Eki Görüntüle 640793
Heartbreak Library
Eun-Soo, son günlerde kitaplara karşı zarar verilen bir kütüphanede çalışan bir kütüphanecidir. Bir gün, kitapların belirli bir sayfasını yırtan Jun-Oh'u yakalar. Eun-Soo kütüphanedeki zarardan dolayı onu suçlar, ama çok geçmeden hareketlerinin arkasında yatan karmaşık hikayeyi öğrenir.
Jun-Oh'un kız arkadaşı arkasında esrarengiz bir not bırakarak birdenbire onu terk etmiştir.
"Sayfa 198'e bak"
Jun-Oh'un kız arkadaşı bir kitap kurdudur ve kütüphanedeki kitapları düzenli olarak kontrol etmektedir. Jun-Oh bu yüzden kütüphaneye gitmiş ve karşısına çıkan her kitabın 198. sayfasını yırtmıştır. Eun-Soo da aynı şeyleri yaşadığı için ona bir tavsiye verir, kız arkadaşı gerçekten ciddiyse peşini bırakmasını söyler. Ancak, aşkı yüzünden yıkılan Jun-Oh'a bakınca, Eun-Soo kitaplardaki sayfa 198'in şifresini çözmesine yardım etmeye başlar.(yeppudaa)
kitaplarla iç içe bol alıntılı bi film beklemiştim ama öyle değildi, yine de hayal kırıklığına uğramadım güzel ve duygusal bi film. :)
Afişi ne kadar güzelmiş. Ben de baktığımda kitaplarla iç içe bir film diye düşündüm.
100 pounds beauty yi izledim.
sanırım estetik ameliyat yaptırma oranı uzakdoğuda çok yüksek.. kimki duk un da estetik üzerine bir filmi vardı ordan hatırladım..
en sonunda mantık hep aynı yere çıkıyor, sanırım genç kızları estetik yaptırmamaya teşvik etmek için yapılıyor bu filmler.
güzel bir film, izlenebilir.
hani korede eşler birbirlerine 'yobu' diye hitap ediyolar ya ben bayılıyorum o hitap şekline
nişanlıma öğrettim o da uzata uzata yobuuu diyo acayip hoşuma gidiyo
Evet Güney Kore'de özellikle estetik ameliyatlı olmayan yokmuş... Boylarını uzatmak için kemiklerini kırdırıp aylarca yatakta yatmayı göze alıp, gözlerini büyütmeye çalışanlar falan bir sürü estetik ameliyat türünü uyguluyorlarmış... Belki de bu yüzden böyle filmler yapılıyor olabilir haklısın...
vay be ne kadar değişik.. ben hala bir arkadaşım burnunu yaptırdığında ona uzaylı görmüşüm gibi bakıyorum, öyle garipsiyorum ki.
oysa botox yaptırmayan burnunu düzelttirmeyen kalmadı sanırsam..
yine de uzakdoğuda böyle bir yönlendirmenin olduğunu düşünüyorum..
yazık kızcaaazlara yav..
hani korede eşler birbirlerine 'yobu' diye hitap ediyolar ya ben bayılıyorum o hitap şekline
nişanlıma öğrettim o da uzata uzata yobuuu diyo acayip hoşuma gidiyo
Globalleşmenin getirdiği şeyler bunlar, hep aynı tarz burun, yüz, dudak modeli benimseniyor, bir de onlarda tipler hep standart ya diğer ülke insanlarına benzeme takıntıları var sanırım... Halbuki ne kadar orijinal tipleri var ben beğeniyorum... Dediğin gibi yönlendirme olduğu için artık gelenek haline gelmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?