Göz konusunda sıkıntı yaşadıkları için o bakımdan batıya özenme var. Göz kapaklarının açık olması için ameliyat oluyorlar genelde. So Ji Sub'a da biri sen bu gözlerle ünlü olamazsın deyip moralini bozmuş zamanında. O da baya bir hayal kırıklığına uğramış, inanmış adamın dediklerine. Ama operasyon geçirmemiş tabi ki. Sonuç ortada.
Bir de orijinal tip diyorsun da, o bizim estetik harikası olarak gördüğümüz halleri. Normalde, yani estetik gerekiyorsa olmaları şart; çünkü çok kötü görünenleri var. Bence en güzelini yapıyorlar estetik olarak. Gözümüze hitap ediyorlar böylece.
So Ji Sub iyi ki yaptırmamış, yumuk gözlerle daha çekici
Aslında orijinal derken hani onların klasik tipleri var ya, standard tipleri, yumuk gözler, minyon narin zayıf vücutları, bebek suratları falanYoksa dizilerde filmlerde gördüğümüz estetikli olanlar elbette gözümüze hitap etmek için olsunlar estetik
Benim de demek istediğim o bebek suratlar estetikle bebek surat oluyor.
En çok da burunları problemli çünkü.
Dudaklar zaten kalın ama burunları geniş olunca bebeksi olmuyorlar.
Bu yüzden daraltmaları, şekil verdirmeleri lazım.
Çoğunluk bebek gibi değil aslında. O yüzden söylemiştim.
Standart/klasik tipleri bebeksi değil yani.
Ama alt yapı güzel olunca estetik, harikalar yaratıyor.
Tenler ve dudaklar zaten hoş. Burnu da yaptırınca oyuncak gibi oluyorlar.
Eki Görüntüle 641712
Blind/Beulraindeu
Üniversite öğrencisi bir kızın vur kaç olayından sonra ortadan kayb olduğu keşfedilir.Onu kaçıran kişinin kendisine çarpan arabanın sürücüsü olduğu sanılıyor.Polisin başlattığı soruşturma sonucu olay yerinde bulunan iki tanığa ulaşılır.Soo-ah görme engelli bir kadın ama bir zamanlar polis akademisinin gelecek vaat eden öğrencisiydi ve Gi-seob 19 da genç bir adam.Iki tanığın kaza ile ilgili farklı hikayeler anlatması durumu daha da karmaşık hale getirir.(alıntıdır)
Yorumun:Gerim gerim gerildim valla temposu hiç düşmedi
kimi yerlerde içim acıdı
aksiyon gerilim tarzı izlemek isteyenlere tavsiye ederim..dram da mevcut içinde
Desene estetik kaçınılmazBence de olsunlar o zaman, çirkin Koreli izleyeceğimize güzel Koreli izleyelim değil mi
Dudak konusunda çok haklısın ama, erkeğinin de bayanın da dudakları mükemmel yaa izlerken insanın gözü takılıyor bazen
Eki Görüntüle 641724
gerçekten de öyle, ben en çok bu kızın dudaklarına hayran kaldım angelinayı geçmiş bence. :)
coffee prince teki kıza benzettim o mu kine :26:
coffee prince teki kıza benzettim o mu kine :26:
Misa'daki kızı nasıl tanımazsın! :O
Eki Görüntüle 641724
gerçekten de öyle, ben en çok bu kızın dudaklarına hayran kaldım angelinayı geçmiş bence. :)
Misa'daki kızı nasıl tanımazsın! :O
runway cop'u izledim dün. çoook güldüm, kang ji hwanın hep karizma rollerini izlemiştim bu filmde ne kadar sevimli olduğunu da anladım
İzlediğim bütün Kore sinemasında dudaklarının kalınlığına şaşırdığım tek oyuncudur kendisi....Ne de yakışıyor ama
Değil mi ne kadar sempatik ve komik
hani korede eşler birbirlerine 'yobu' diye hitap ediyolar ya ben bayılıyorum o hitap şekline
nişanlıma öğrettim o da uzata uzata yobuuu diyo acayip hoşuma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?