• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Göz konusunda sıkıntı yaşadıkları için o bakımdan batıya özenme var. Göz kapaklarının açık olması için ameliyat oluyorlar genelde. So Ji Sub'a da biri sen bu gözlerle ünlü olamazsın deyip moralini bozmuş zamanında. O da baya bir hayal kırıklığına uğramış, inanmış adamın dediklerine. Ama operasyon geçirmemiş tabi ki. Sonuç ortada. :69:

Bir de orijinal tip diyorsun da, o bizim estetik harikası olarak gördüğümüz halleri. Normalde, yani estetik gerekiyorsa olmaları şart; çünkü çok kötü görünenleri var. Bence en güzelini yapıyorlar estetik olarak. Gözümüze hitap ediyorlar böylece. :31:

So Ji Sub iyi ki yaptırmamış, yumuk gözlerle daha çekici :1:

Aslında orijinal derken hani onların klasik tipleri var ya, standard tipleri, yumuk gözler, minyon narin zayıf vücutları, bebek suratları falan :34: Yoksa dizilerde filmlerde gördüğümüz estetikli olanlar elbette gözümüze hitap etmek için olsunlar estetik :1:

So Ji Sub iyi ki yaptırmamış, yumuk gözlerle daha çekici :1:

Aslında orijinal derken hani onların klasik tipleri var ya, standard tipleri, yumuk gözler, minyon narin zayıf vücutları, bebek suratları falan :34: Yoksa dizilerde filmlerde gördüğümüz estetikli olanlar elbette gözümüze hitap etmek için olsunlar estetik :1:

Benim de demek istediğim o bebek suratlar estetikle bebek surat oluyor.
En çok da burunları problemli çünkü.
Dudaklar zaten kalın ama burunları geniş olunca bebeksi olmuyorlar.
Bu yüzden daraltmaları, şekil verdirmeleri lazım.
Çoğunluk bebek gibi değil aslında. O yüzden söylemiştim.
Standart/klasik tipleri bebeksi değil yani. :31:
Ama alt yapı güzel olunca estetik, harikalar yaratıyor.
Tenler ve dudaklar zaten hoş. Burnu da yaptırınca oyuncak gibi oluyorlar. :69:

Benim de demek istediğim o bebek suratlar estetikle bebek surat oluyor.
En çok da burunları problemli çünkü.
Dudaklar zaten kalın ama burunları geniş olunca bebeksi olmuyorlar.
Bu yüzden daraltmaları, şekil verdirmeleri lazım.
Çoğunluk bebek gibi değil aslında. O yüzden söylemiştim.
Standart/klasik tipleri bebeksi değil yani. :31:
Ama alt yapı güzel olunca estetik, harikalar yaratıyor.
Tenler ve dudaklar zaten hoş. Burnu da yaptırınca oyuncak gibi oluyorlar. :69:

Desene estetik kaçınılmaz :1: Bence de olsunlar o zaman, çirkin Koreli izleyeceğimize güzel Koreli izleyelim değil mi :34:

Dudak konusunda çok haklısın ama, erkeğinin de bayanın da dudakları mükemmel yaa izlerken insanın gözü takılıyor bazen :69:

$daxl8.jpg

Blind/Beulraindeu

Üniversite öğrencisi bir kızın vur kaç olayından sonra ortadan kayb olduğu keşfedilir.Onu kaçıran kişinin kendisine çarpan arabanın sürücüsü olduğu sanılıyor.Polisin başlattığı soruşturma sonucu olay yerinde bulunan iki tanığa ulaşılır.Soo-ah görme engelli bir kadın ama bir zamanlar polis akademisinin gelecek vaat eden öğrencisiydi ve Gi-seob 19 da genç bir adam.Iki tanığın kaza ile ilgili farklı hikayeler anlatması durumu daha da karmaşık hale getirir.(alıntıdır)

Yorumun:Gerim gerim gerildim valla temposu hiç düşmedi
kimi yerlerde içim acıdı
aksiyon gerilim tarzı izlemek isteyenlere tavsiye ederim..dram da mevcut içinde

Eki Görüntüle 641712

Blind/Beulraindeu

Üniversite öğrencisi bir kızın vur kaç olayından sonra ortadan kayb olduğu keşfedilir.Onu kaçıran kişinin kendisine çarpan arabanın sürücüsü olduğu sanılıyor.Polisin başlattığı soruşturma sonucu olay yerinde bulunan iki tanığa ulaşılır.Soo-ah görme engelli bir kadın ama bir zamanlar polis akademisinin gelecek vaat eden öğrencisiydi ve Gi-seob 19 da genç bir adam.Iki tanığın kaza ile ilgili farklı hikayeler anlatması durumu daha da karmaşık hale getirir.(alıntıdır)

Yorumun:Gerim gerim gerildim valla temposu hiç düşmedi
kimi yerlerde içim acıdı
aksiyon gerilim tarzı izlemek isteyenlere tavsiye ederim..dram da mevcut içinde

İlgimi çekti benim de listeye alabilirim :34:

Desene estetik kaçınılmaz :1: Bence de olsunlar o zaman, çirkin Koreli izleyeceğimize güzel Koreli izleyelim değil mi :34:

Dudak konusunda çok haklısın ama, erkeğinin de bayanın da dudakları mükemmel yaa izlerken insanın gözü takılıyor bazen :69:

$images.jpg
gerçekten de öyle, ben en çok bu kızın dudaklarına hayran kaldım angelinayı geçmiş bence. :)

Misa'daki kızı nasıl tanımazsın! :O

coffe princeteki kızın fazla etkisinde kalmışım ben anlaşılan :9:
onun son bölümdeki haline benzettim çok

eun chae affet beniii :5::5:
bu arada coffee princete kızın filmdeki adı da eun chan benzerliğe bakın :9:

runway cop'u izledim dün. çoook güldüm, kang ji hwanın hep karizma rollerini izlemiştim bu filmde ne kadar sevimli olduğunu da anladım :31:

Eki Görüntüle 641724
gerçekten de öyle, ben en çok bu kızın dudaklarına hayran kaldım angelinayı geçmiş bence. :)

Misa'daki kızı nasıl tanımazsın! :O

İzlediğim bütün Kore sinemasında dudaklarının kalınlığına şaşırdığım tek oyuncudur kendisi.... :16: Ne de yakışıyor ama :34:

runway cop'u izledim dün. çoook güldüm, kang ji hwanın hep karizma rollerini izlemiştim bu filmde ne kadar sevimli olduğunu da anladım :31:

Değil mi ne kadar sempatik ve komik :16:

İzlediğim bütün Kore sinemasında dudaklarının kalınlığına şaşırdığım tek oyuncudur kendisi.... :16: Ne de yakışıyor ama :34:

Değil mi ne kadar sempatik ve komik :16:

kesinlikle katılıyorum yüzü dudaktan ibaret sanki :):)
evet ben bu kadar beklemiyodum rolün hakkını layığıyla vermiş o kokuşuk sahnelerde bile ne kadar sevimliydi :9:

Son düzenleme:
Kang Ji Hwan hep çok tatlı.
Onun da dudakları bomba. :69:
Bakınca öpme isteğim tavan yapıyor hatta.
Normalde böyle şeyler pek hissetmem.:27:

Misa'daki kızın dudakları gerçekten bakakalınacak cinsten.
Çok dikkat çekiyor. :31:

bir sürü film indiriyorum bir süre yeni diziye başlamıcam
runway cop'u da ekledim o da inecek azıcık eğleneyim :10:

Yeni dizim coffee prince 3 bölüm izledim ve şimdiden kendine bağladı beni çok sevdiğim dizilerde bile başlarda sıkılmış olmama rağmen bu dizide hiç sıkılmadım şimdilik güzel gidiyor:))

$05251.jpg

BİG bitti sonunda biraz uzattım ama konu çok yavaş ilerliyordu sıkıldım o yüzden.:9:
genel olarak eğlenceli bi diziydi sonunu beğenmeyen çok olmuş ama benim hoşuma gitti ortada bırakmamışlar yani. gong yoo çok tatlıydı ki diziye başlama sebebim oydu zaten, diğer oyuncularda çok iyiydi sevimli bi dizi :81:

4 tane film indirdim şuan bana bakıyolar beni seç beni seç diye :9:
acaba hangisini izlesemmm
gülmek eğlenmek istiyorum o nedenle sanırım runway cop u izlicem ben de :8:

hani korede eşler birbirlerine 'yobu' diye hitap ediyolar ya ben bayılıyorum o hitap şekline
nişanlıma öğrettim o da uzata uzata yobuuu diyo acayip hoşuma gidiyo :1:

Ben de oppaaa diyorum :9::9::9:
Yobuyu da öğretirsem yetti gayrı koreliler diyecek.:9::9:

Coffee princeyi ben de izleyeyim ya, ama bu eklenen filmleri de beğendim.
Hafta sonu başlayayım ben de artık.

ayyy çok iyi geldi runway cop :1:
ayrıca kang ji hwanın en son podyumda yürürkenki karizmasına wuhuuu diyorum :23:

Back