4 bölüm kaldığına göre beğendin epeyce di mi ?
İzlenir mi diyorsun ?
Hayır yok malesef ben yeni üye oldum hala çözmeye çalışıyorum okuldan dolayı satın alıp izliyordum filmleri, dizileri:))sabahtan beri bir şarkı arıyorum bulamadım you are beautifulda final bölümünde 21. dakikada çalan şarkıyı bulamıyorum.dizi müziklerini bulabileceğimizde bir yer varmı?
Hayır yok malesef ben yeni üye oldum hala çözmeye çalışıyorum okuldan dolayı satın alıp izliyordum filmleri, dizileri:))sabahtan beri bir şarkı arıyorum bulamadım you are beautifulda final bölümünde 21. dakikada çalan şarkıyı bulamıyorum.dizi müziklerini bulabileceğimizde bir yer varmı?
canım youtubetan bulup dinleyebilirsin ama ben hiç indirmiyorum ondan bilmiyorum :)
Google'a you're beautiful ost yeppudaa yaz.
Orda çıkar zaten konu en başta.
İndirirsin verdikleri linklerin herhangi birini seçip.
Hangi dizinin müziklerini arıyorsan dizi isminin yanına ost yazıp aratabilirsin.
ost = original soundtrack
İstediğin şarkı olmayabilir albümlerde.
Malesef bazen her çalan şarkıyı koymuyorlar albümlere. :/
Ama ben buldum.
174 milyon kez tıklanmış bu arada.
[video=youtube;vfO3-vGYOSE]http://www.youtube.com/watch?v=vfO3-vGYOSE[/video]
Son bölümünü izlemeye kıyamadığım secret garden bitti bugün
hız kaybetmeden yeni bir diziye başlamak istiyorum.önerilerinizi bekliyorum güney koreli kk'cılar:)))
Son bölümünü izlemeye kıyamadığım secret garden bitti bugün
hız kaybetmeden yeni bir diziye başlamak istiyorum.önerilerinizi bekliyorum güney koreli kk'cılar:)))
big'in altı bölümünü izledim gittikçe ilginçleşmeye başladı. oyuncuları çok başarılı zaten ordan da kazanıyo bence güzel bi dizi. izlemek isteyenler düşünebilirler ama tabi bitirmedim daha sonu hayal kırıklığı olur mu bilmiyorum :):)
Suzy Bae çok görünüyor mu dizide peki? Bayılıyorum da tipine.
Bol bol göreyim istiyorum.
Kullanıcı adımı değiştirdim.)
Veeeee dün 'Deep Rooted Tree' ye başladım. Eki Görüntüle 639034
Dizi izlemeyi ne çok özlemişim.
Güney Kore'nin de Recep İvedik'i varmışİzleyenler çok gülmüş ya bakalım ben izlemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?