*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

4 bölüm kaldığına göre beğendin epeyce di mi ?
İzlenir mi diyorsun ?

Yani aslında basit bir konusu da olsa beğendim diyebilirim, izlenebilir bir dizi, özellikle romantik-komedi severler bunu da beğenecektir... 49 Days, Secret Garden kadar etkilemese de beni, beğenerek izliyorum... Sanırım oyuncular buna neden oluyor, çünkü karakterlere çok ısındım

canım youtubetan bulup dinleyebilirsin ama ben hiç indirmiyorum ondan bilmiyorum :)

Google'a you're beautiful ost yeppudaa yaz.
Orda çıkar zaten konu en başta.
İndirirsin verdikleri linklerin herhangi birini seçip.

Hangi dizinin müziklerini arıyorsan dizi isminin yanına ost yazıp aratabilirsin.

ost = original soundtrack

Save The Green Planet (2003)

Imdb Puanı : 7.3

Süre : 118 dk.

Tür : Komedi, Dram, Korku, Fantastik

Bence korku unsuru daha çoktu. Epeyce manyak bir film.
Bana kalırsa +18. Böyle vahşi, kanlı bir filmi küçükler izlememeli.
Farklıydı. Düşüncürücü ve üzücüydü.
Bir ruh hastası ve kaçırdığı iş adamı etrafında dönüyor hikaye.

canım youtubetan bulup dinleyebilirsin ama ben hiç indirmiyorum ondan bilmiyorum :)

malesef bulamadım olsun teşekkür ederim yinede:)

oraya baktım tek tek dinledim fakat istediğim şarkı yok ben mi atladım bilemedim:)teşekkür ederim:)

İstediğin şarkı olmayabilir albümlerde.
Malesef bazen her çalan şarkıyı koymuyorlar albümlere. :/

Ama ben buldum.

174 milyon kez tıklanmış bu arada.

[video=youtube;vfO3-vGYOSE]http://www.youtube.com/watch?v=vfO3-vGYOSE[/video]

Son düzenleme:

Çok sevindim:)çok çok teşekkür ediyorum :))benim için açıp bakmışsın çok sağol:))

Son bölümünü izlemeye kıyamadığım secret garden bitti bugün
hız kaybetmeden yeni bir diziye başlamak istiyorum.önerilerinizi bekliyorum güney koreli kk'cılar:)))

coffe princete son 2 bölümüm kaldı
cumaya biter sanırım hiç sıkılmadım bu diziyi izlerken ben hiç sinir de olmadım mesela
dizilerde sinir bozucu sahneler olur ya genelde (ne bilim birbirlerini yanlış anlarlar yada 3. kişiler aralarınız bozar falan) bunda yoktu
üzücü çok az bölüm oldu ama o da acıtmayan cinsten
bitince kitap okumaya geri dönmek istiyorum.. bi de film izlerim
bi süre yeni diziye başlamam sanki :26:

Son düzenleme:
hız kaybetmeden yeni bir diziye başlamak istiyorum.önerilerinizi bekliyorum güney koreli kk'cılar:)))

greatest love, heartstrings, protect the boss, personal taste, dream high güzel dizilerdi. ama ben en çok personal taste ve dream highı beğenmiştim :)
my girlfriend is gumihonun da farklı bi konusu var. 9 end 2 outs da fena değildi. :) aklıma bu kadar geldi şimdi. :)

I'm Sorry I Love You efsane bir dizidir.
İzlediğim ilk Kore dizisi.
Çoğu kişinin de Kore dizilerine başlama sebebidir.

Son düzenleme:
big'in altı bölümünü izledim gittikçe ilginçleşmeye başladı. oyuncuları çok başarılı zaten ordan da kazanıyo bence güzel bi dizi. izlemek isteyenler düşünebilirler ama tabi bitirmedim daha sonu hayal kırıklığı olur mu bilmiyorum :):)

Suzy Bae çok görünüyor mu dizide peki? Bayılıyorum da tipine.
Bol bol göreyim istiyorum.

Suzy Bae çok görünüyor mu dizide peki? Bayılıyorum da tipine.
Bol bol göreyim istiyorum.

ya gerçekten çok tatlı bi kız. :) dream high ile tanımıştım onu bu dizideki karakterine de bayıldım, çok güldürdü beni. :)
baş rol olmadığı için sürekli yok ama fazla da özletmiyo :)

Son düzenleme:
Kullanıcı adımı değiştirdim. )

Veeeee dün 'Deep Rooted Tree' ye başladım.

Dizi izlemeyi ne çok özlemişim.

The greatest love başlamıştım 7. bölümün yarısını izledim çok güzel ilerliyor şimdilik:))

Kullanıcı adımı değiştirdim. )

Veeeee dün 'Deep Rooted Tree' ye başladım. Eki Görüntüle 639034

Dizi izlemeyi ne çok özlemişim.

Yeni adın hayırlı olsun canım

İzle bakalım sonra yorumlarını alırız o dizi benim de ilgimi çekmişti

Ben de My Fair Lady dizisini bitirdim bence final için bir çok kişi farklı şeyler söyleyebilirler ama benim genel anlamda final hoşuma gitti, en azından sonu belirsiz biten, yoruma açık finaller gibi değildi... Sonlara doğru dram girdi araya ama genel anlamda romantik-komedi ağırlıklı bir dizi, bir kaç durağanlığı olsa da bence genel anlamda izlenebilir bir dizi... İzlemek isteyenler için bir yorum olsun dedim

Güney Kore'nin de Recep İvedik'i varmış İzleyenler çok gülmüş ya bakalım ben izlemedim daha

Yönetmen: Shin Tae-Ra
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2012
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore
Tür: Komedi
Süre: 110dk

OYUNCULAR

Kang Ji Hwan - Dedektif Cha Chul-Soo
Sung Yu Ri - Moda tasarımcısı Young-Jae
Kim Young Kwang - Han Seung-woo
Lee Soo Hyuk - Top model Kim Sun-Ho

Konusu: Bütün sahip olduğu şey "D tipi" bir vücut ve etrafına yaydığı kötü bir koku olan Cha Chul Soo bir olayı çözmek ve kötü adamları yakalamak için model görünümüne bürünür ve podyumda yer alır.

Güney Kore'nin de Recep İvedik'i varmış İzleyenler çok gülmüş ya bakalım ben izlemedim daha

Hatırlatman çok iyi oldu. Ben de izlemedim henüz.
Ama kesinlikle izleyeceğim; çünkü en önemlisi Kang Ji Hwan var başrolde.
Bir yandan da merak uyandırıyor tabi, Recep İvedik gibi bir karakteri anlatıyor olması.
Ayrıca şöyle bir fark var ki Kang Ji Hwan taştır ama Şahan Gökbakar normalde de tombik, hantal bir şey.

Filmin adı Runway Cop imiş.

Bir de adam sonradan değişip güzelleşiyor. Receplikten eser kalmıyor-muş.
Çok merak ettim.

Son düzenleme:
MY MİGHTY PRİNCESS

KONUSU: KANG So-hwi, güzel bir dövüş sanatları dehasıdır, ve yetişkinliğe doğru bir yolculuğa çıkmak üzeredir. Ama onun yolculuğu başkalarınınkine benzemez. İnsan üstü gücü ve dövüş sanatlarındaki ustalığı üniversitedeki arkadaşlarını, hatta gönlünü kaptırdığı delikanlıyı bile korkutur. Çok üzülen So-hwi dövüş sanatlarından vaz geçer ve artık farklı bir yol seçmeye karar verir.
Kendisi de bir dövüş sanatçısı olan babası, aile geleneğinin son mirasçısını kaybetmekten korkar ve So-hwi’nin eski arkadaşı olan Il-young'ı onu kararından vaz geçirmesi için görevlendirir.
Bu sırada, kötü ruhlu Heuk-bong dövüş sanatları dünyasını ele geçirmek için geçmişte çaldığı efsanevi "Keskin Kılıç"la kılıç ustalarını teker teker öldürerek bir savaş çıkartır. So-hwi’nin babası Heuk-bong'u durdurmak için karşısına çıkar, ama ölümcül bir şekilde yaralanır.
Babası ölüm döşeğindeyken, So-hwi içini kavuran intikam ateşiyle bir kez daha kılıcına sarılır...

Yorumum: Klasik dövüş filmi, iyi sahneleri var, çerezlik bir film.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…