Finding Mr. Destiny
insanların ilk aşklarını bulmak için şirket açan bi adam ilk müşterisine aşık olur. film kadının ilk aşkını aramak için ikisinin verdiği uğraşı anlatıyo. çok hoş romantik bi filmdi özellikle kadının anılarına dönme sahnelerini çok beğendim. :)
Ben de tam bu filmi yazmak için girmiştim,beba
iyi denk geldik :))
Başlamadan önceee bikaç güzel resimle ilginiz, çekeyim ^^

Esas kızın unutamadığı ilk aşkı yüzünden gelen taliplerini geri çevirip evde kalması babasını deli eder ve onu "ilk aşkınızı bulma" bürosuna götürür...
Kızımız böylece,10 sene önce hindistan uçağında tanıştığı ilk aşkıyla yeniden biraraya gelecektir..
Büro sahibi, bu ilk müsterisinin ilkaşkını bulmak adına epey çaba sarfeder,birlikte olası kişileri ziyaret ederler...
Tabiiki çok muhabbet bol aşk getirir ve birbirlerinden etkilenmeye başlarlar...
yine de artık çok zor olsa da kızın ilkaşkını aramaya devam eder,ve kendi ilkaşkını kaybetmeyi göze alıp onları biraraya getirir...

Spoiler vermek istemediğim için burada kesiyim ben :)
Genel olarak güzel bir filmdi,hindistana sempati duyduğum için orada geçen sahneler de filme olan ilgimi arttırmaya bir etkendi tabi:))
Kızın ucu mutsuzluğa varsa da tüm güzel şeyleri hafızasında kaldığı gibi durmasını istemesi,bu yüzden devam etmekten korkması bana çok tanıdık geldi :-/
Kendi notuuum 10 üzerinden 7