• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

onu izlemedim. ama greatest love güzeldi, ağlamaklı birşeyler istersen ı'm sorry ı love you da güzeldi ama en çok my girl friend is a gumiho yu sevmiştim ben shin min ah oynuyo hafif fantastik birşey :)

I'm sorry I love you izledim diğerlerine bakıcam yok komedi istiyorum you are beautiful' u yarım bırakmıştım ona başladım bitince bakıcam:)teşekkür ederim:)

I'm sorry I love you izledim diğerlerine bakıcam yok komedi istiyorum you are beautiful' u yarım bırakmıştım ona başladım bitince bakıcam:)teşekkür ederim:)

o zaman greatest love ve personal taste güzel diziler onları düşünebilirsin :) heartstringsde (you've fallen for me) de you are beautifuldaki oyuncular var beğenebilirsin onu da :)

o zaman greatest love ve personal taste güzel diziler onları düşünebilirsin :) heartstringsde (you've fallen for me) de you are beautifuldaki oyuncular var beğenebilirsin onu da :)

Personal taste izledim you are beautiful açılmadı şansıma yine yarım kaldı :))greatest love' e başlıyayım o zaman:)

Bakha Satang (Peppermint Candy/Nane Şekeri) - 1999

Imdb Puanı : 7.7

Tür : Dram

Süre : 130 dk.

Konusu: Yongho, 20 yıl sonra okul arkadaşlarının düzenlediği bir pikniğine katılmıştır. Ama gerek tuhaf davranışları, gerek kabalığı, gerekse anlamsızca attığı çığlıklarla herkesi şaşırtır. Aradan geçen 20 yılın onu değiştirdiği açıktır.

Peppermint Candy, kritik sorunlara, idealleri ve zorunlulukları arasında ikiye bölünmüş, dönüşüm geçirmiş ve rahatsızlaşmış bir bireyin gözünden çok çarpıcı şekilde bakan bir başyapıt. Başladığı yerde biten, bittiği yerde başlayan, nane şekeri, tren, bisiklet, köpek, fotoğraf makinesi gibi bir dolu metaforun kullanımındaki boşlukları izleyiciye bırakmış, Güney Kore sinemasının en iyi 10 filminden biri.. Geri almadan, kesinlikle bir kerede izleyin, bitince isterseniz daha sonra yine izleyin. Yongho ile tanışın...

Peppermint+Candy+-b.jpg

Baya beğendim ve etkilendim.
Anlatım tarzının sadeliğini çok sevdim.
Müziklere bayıldım.
'Anlatılmaz yaşanır' türünden bir tecrübe sunuyor bence.

Yönetmenin Oasis filmini de izlemek için sabırsızlanıyorum. :31:

Finding Mr. Destiny
insanların ilk aşklarını bulmak için şirket açan bi adam ilk müşterisine aşık olur. film kadının ilk aşkını aramak için ikisinin verdiği uğraşı anlatıyo. çok hoş romantik bi filmdi özellikle kadının anılarına dönme sahnelerini çok beğendim. :)

Finding Mr. Destiny
insanların ilk aşklarını bulmak için şirket açan bi adam ilk müşterisine aşık olur. film kadının ilk aşkını aramak için ikisinin verdiği uğraşı anlatıyo. çok hoş romantik bi filmdi özellikle kadının anılarına dönme sahnelerini çok beğendim. :)

Ben de tam bu filmi yazmak için girmiştim,beba
iyi denk geldik :))
Başlamadan önceee bikaç güzel resimle ilginiz, çekeyim ^^

$74893_S08_105010.jpg $s.jpg

Esas kızın unutamadığı ilk aşkı yüzünden gelen taliplerini geri çevirip evde kalması babasını deli eder ve onu "ilk aşkınızı bulma" bürosuna götürür...
Kızımız böylece,10 sene önce hindistan uçağında tanıştığı ilk aşkıyla yeniden biraraya gelecektir..
Büro sahibi, bu ilk müsterisinin ilkaşkını bulmak adına epey çaba sarfeder,birlikte olası kişileri ziyaret ederler...
Tabiiki çok muhabbet bol aşk getirir ve birbirlerinden etkilenmeye başlarlar...
yine de artık çok zor olsa da kızın ilkaşkını aramaya devam eder,ve kendi ilkaşkını kaybetmeyi göze alıp onları biraraya getirir...
$f0032874_4d128ff6208f9d.jpg
Spoiler vermek istemediğim için burada kesiyim ben :)

Genel olarak güzel bir filmdi,hindistana sempati duyduğum için orada geçen sahneler de filme olan ilgimi arttırmaya bir etkendi tabi:))
Kızın ucu mutsuzluğa varsa da tüm güzel şeyleri hafızasında kaldığı gibi durmasını istemesi,bu yüzden devam etmekten korkması bana çok tanıdık geldi :-/
Kendi notuuum 10 üzerinden 7 :kkk:

Mehtap, tatil, birkaç film izleme sonrası Kore dizilerine dönüş yapıyorum... My Fair Lady dizisini izliyorum kızlar... 49 Days' in Ruh bekçisi ve Secret Garden' ın Oska' sı var bu dizide, çok eğlenceli gibi... Biraz daha izleyeyim daha detaylı yorumlar yaparım :34:

kccla_event_45134020090928ays197afw-1_calendar.jpg

Mehtap, tatil, birkaç film izleme sonrası Kore dizilerine dönüş yapıyorum... My Fair Lady dizisini izliyorum kızlar... 49 Days' in Ruh bekçisi ve Secret Garden' ın Oska' sı var bu dizide, çok eğlenceli gibi... Biraz daha izleyeyim daha detaylı yorumlar yaparım :34:

kccla_event_45134020090928ays197afw-1_calendar.jpg

Yoon Eun Hye de varmış. :))
Lie To Me de oynuyordu.
Çok tatlı bir kız. Epeyce güldürmüştü beni Lie To Me'de :D
Oska ve ruh bekçisi de varsa kaçırılmamalı. İzle bakalım, neler düşüneceksin. :31:
Ben de ona göre karar veririm. =)

Son düzenleme:
Yoon Eun Hye de varmış. :))
Lie To Me de oynuyordu.
Çok tatlı bir kız. Epeyce güldürmüştü beni Lie To Me'de :D
Oska ve ruh bekçisi de varsa kaçırılmamalı. İzle bakalım, neler düşüneceksin. :31:
Ben de ona göre karar veririm. =)

Yarısı bitti dizinin, kapıldım gidiyorum bakalım sonu nasıl olacak...:1: Burada da güldürüyor zaten komedi dizisi ama araya bazen romantizm giriyor... Bir de sevdiğim oyuncular olunca çok keyifle izliyorum ben, karakterlere de çok ısındım... :16: Bence izlenebilir bir dizi beni yanıltmadı... :34:

Yarısı bitti dizinin, kapıldım gidiyorum bakalım sonu nasıl olacak...:1: Burada da güldürüyor zaten komedi dizisi ama araya bazen romantizm giriyor... Bir de sevdiğim oyuncular olunca çok keyifle izliyorum ben, karakterlere de çok ısındım... :16: Bence izlenebilir bir dizi beni yanıltmadı... :34:

O zaman bunu da aldım listeme. :56:

Bir diziyi daha bitirdim iki tanesine başladım:))ben hep dizi takip ettim filmlerde baya iyidir eminim bana şöyle aşk kokan ağlayabilceğim iyi bir film söyleseniz baktım ama bir kaç sayfaya emin olamadım.not:filmlerde kolay ağlayan biri değilim ona göre öneri istiyorum :))

merhabalar! romantik bir dizi arıyorum ama daha önce hiçbir diziye başlamadım.önerilerinizi bekliyorum.
bir de nerden nasıl tedarik edebilirim bölümleri.

merhabalar! romantik bir dizi arıyorum ama daha önce hiçbir diziye başlamadım.önerilerinizi bekliyorum.
bir de nerden nasıl tedarik edebilirim bölümleri.

Canım herkese önerilerim hep aynı oluyor genelde bof benim ilk gözağrım tavsiye ederim:))onun dışında secret garden, personal taste, city hunter,full house,I' sory I love yu,49 days, you are beautiful, playful kiss, dream high en beğenilenler asya diziden izleyebilirsin:)

faith de çok güzeeeel :D Ben bayıldım. Bu boys over flowers taki gu jon pyo (doğru mu yazdım bilmem:D ) başrolde burada da :34::16:

Pieta - (Acı) - 2012

Yönetmen - Kim Ki Duk :69:

Imdb Puanı : 7.0

Süre : 104 dk

Tür : Dram

Konusu : Güney Koreli yönetmen Kimki Duk'un son filmi Acı, kimsesiz bir adamın hayatını konu alıyor.
Tefeciler ile çalışan ve "tahsilatta her yol mübahtır" ilkesiyle çalışan Gang Do'nun kaybedecek hiçbir şeyi yoktur;
bu yüzden oldukça zalimdir. Fakat bir gün karşısına annesi olduğunu iddia eden bir kadın çıkar
ve Gang Do, hayatını yeniden sorgulamaya başlar.
2012 Venedik Film Festivali'nde Dünya prömiyerini yapan ve ödül alan filmin
baş rollerinde Min-soo Jo ve Jung-jin Lee yer alıyor.

tumblr_mdnjh5nTlK1qzj70eo1_500.jpg

Afiş gözünüzde daha da anlam kazansın.
Bilmeyenler için ; Pietà, kucağında ölü İsa Mesih'i tutan Meryem Ana heykelidir.
İşte heykel bu.

tumblr_lrqtjw2vqC1r1eenfo1_500.jpg

Rahatsız edici diye nitelendirebileceğimiz filmlerden.
İsmi gibi acı veriyor. :ssz:
Kim Ki Duk'tan bekleneceği üzere "bu adam nasıl böyle şeyleri düşünebiliyor" dedirtti yine bana.
Ne zaman bir filmini izlesem, bittiği anda birkaç dakika hareketsiz kalıyorum.
Bakış açısı, anlatım tarzı manyakça (bunu çok güzel bir anlamda kullandım bu arada) - çok orijinal.
Kim Ki Duk işte. Bu ismi zikretmek yeter. Fazla söze gerek yok.

Canım herkese önerilerim hep aynı oluyor genelde bof benim ilk gözağrım tavsiye ederim:))onun dışında secret garden, personal taste, city hunter,full house,I' sory I love yu,49 days, you are beautiful, playful kiss, dream high en beğenilenler asya diziden izleyebilirsin:)

teşekkür ederim canım, biraz göz gezdirdim de secret garden baya övülmüş, onu gözüme kestirdim ama korkuyorum baya kendimi kaptırmaktan:((

Bir diziyi daha bitirdim iki tanesine başladım:))ben hep dizi takip ettim filmlerde baya iyidir eminim bana şöyle aşk kokan ağlayabilceğim iyi bir film söyleseniz baktım ama bir kaç sayfaya emin olamadım.not:filmlerde kolay ağlayan biri değilim ona göre öneri istiyorum :))
a moment to remember ağlak ve romantik bi filmdi :) bilmiyorum ağlar mısın ama güzeldi.

teşekkür ederim canım, biraz göz gezdirdim de secret garden baya övülmüş, onu gözüme kestirdim ama korkuyorum baya kendimi kaptırmaktan:((

Korkmakta haklısın :))kendini kaptırıp gidiyorsun ben okuldan dolayı izleyemiyordum çok yoğun oluyordum tatildeyim şimdi baya dizilerim birikmişti sadece kore değil takip ettiğim diziler var yeni sezonları bitirdim:))sabaha kadar meraktan dizi izlediğimi bilirim:))seçtiğin dizi gerçekten çok güzel ama ikinci olarak boys over flowers izle derim le min ho hayranı olarak bütün dizilerini izlemek isteyeceksin:16:

Back