• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Ramen daha farklı diye hatırlıyorum ya, ramen girl diye bi film izlemiştim belki bilirsin, sürekli ramen pişiriyolardı ama içinde başka başka şeyler de oluyodu, o suyun et suyu olduğunu tahmin etmiştim ama ramen aklıma gelmemişti, bi araştırıyım bakıyım :emir_bebek:
ızlicem tabii, korelilerin senaryoları özgün ama bu adamın tarzı özgünden de öte. Sevdim onuopuyorumnanaktan

theshe kıbrısta marketlerde satılıodu çin şehirgesi die,böle kıvır kıvır makarna, kutuların içinde oluodu sıcak su döküodun üstüne ve paketten çıkan sosu.. onlardan olmasın?

evet sözlükten bakıyorum şimdi, türkiyede de marketlerde falan satılmaya başlamış ama aynı lezzet değilmiş mafoldumben
ya benim izlediğim the ramen girl filminde o kadar önemliydi ki bu rameni yapmak, ritüelleri falan var, her ustanın lezzeti ayrı, usta olabilmen için sınavdan geçiyosun vs. Hazırı olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Bizim burda satılanları pek beğenmemiş insanlar zaten plastik gibi tadı falan yazmışlar. Sen yedin mi kıbrısta magic nasıldı tadları güzel miydi?

aaa başlamışmı burdada..
yedim cnm, çokta seviodum hatta, alırdım 4-5 paket dururdu evde, gece otururken acınca pratik oluodu.. sıcak su ve sosunu dök tamam zemuszemus çokta lezzetliydi, öle lastik gibi değildi.. burdakiler nasıl acaba erak ettim ve cnm çekti :kedi:

belki orijnalini yesem kutuda olanlarını beğenmem, ama şimdilik diebilirimki güzeldi..

Valla kötü de olsa bulunca alcam ben, gözüm açık gider yoksa mafoldumben
Asmin iyiki akıl ettim de sordum sana valla, noodle adıyla satılıyomuş marketlerde, bu versiyonu vok tavada sebzelerle soslarla çeşnilendiriliyomuş, en kısa zamanda bulcam cokacimcoook

sen de benım canımı cektirdin valla en kısa zamanda ben de alıp deniycem bi.. ha bi de cubukla yemeye calısıcam ultra yeteneksiz de olsam bu konuda =))

sen de benım canımı cektirdin valla en kısa zamanda ben de alıp deniycem bi.. ha bi de cubukla yemeye calısıcam ultra yeteneksiz de olsam bu konuda =))

ee tabi canımm ramen hiç çatal kaşıkla yenirmiymiş :dilcikar:

pratikte biliyoz zaten, bi şekilde çubukla yicem :icecream:

bu başlığı aboneliklerime ekledim
yavaş yavaş indirip izlicem buradaki filmleri hatta a moment to rememberı başladım indirmeye

allegria güney kore sineması için iyi bi seçim
ben de bu filmle başlamıştım sanırım zemuszemus

bu başlığı aboneliklerime ekledim
yavaş yavaş indirip izlicem buradaki filmleri hatta a moment to rememberı başladım indirmeye

allegria güney kore sineması için iyi bi seçim
ben de bu filmle başlamıştım sanırım zemuszemus

dün izledim bu filmi ve resmen böğüre böğüre ağladım mafoldumben
valla beni mahfetti zaten bu aralar psikolojik durumum da pek iyi sayılmaz o nedenle 5 kat daha fazla etkiledi
çok güzel sıcacık bi filmdi iyi ki izledim
sağol Asmin opuyorumnanaktan

rica ederim allegriacim cok guzel fimleri var guney korelilerin devam et izlemeye..

evet devam ediyorum bütün sayfaları gezdim ve indireceklerimi sık kullanılanlara ekledim bile
bu akşam Sassy Girl ü izlemeyi planlıyorum
Amerikan yapımını izlemiştim beğenmiştim ama orjinali daha güzelmiş öyle okudum

boyle her iki farkli yapim tarafindan cekilen filmlerde onceligi orjinal olana ver derim canim.. amerikanlar guney korenin bir cok filmini yeniden cekmisler.. a moment to remember in da amerikan versiyonu var.. mutlaka guzeldir konulari guzel cunku ama guney korelilerinki gibi lezzet vermez insana..
guney korece bile bu filmler icin bicilmis kaftan sanki.. o kadar guzel oluyor ki izlerken..
my sassy girl den sonra binjip i izle derim.. bi de mutlaka eksisozlukteki yorumlari oku. farketmedigin cok fazla detay aktariyolar ordakiler..

Bin Jip'i izlemiştim kızlar yaklaşık 1.5 sene kadar önce ve hayran kalmıştım gerçekten
ama tekrar izleyebilirim hatırlamak açısından

kızlar nerden indiriyorsunuz bu filmleri yaaa benim üye olduğum sitede yok; bulamıyorum...
KK da var mı ?

Back