- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
I am sorry I love you favori dizim benim ya yeni izliyorum bitmeli oldu nerdeyse her akşam izlemek için sabırsızlanıyorum fakat bir yanımda izleme diyor dayanamıyorum çünkü çok derin etki bıraktı bende sürekli düşünr oldum ağlamadığım sahne yookk yaa
Ben bitirdikten sonra birkaç hafta daha etkisinde kaldım. Öyle dolandım ortalıklarda.
İzlerken de ayrı etkileniyor insan zaten.
İzlediğim ilk kore dizisi olduğun sanırım, çok derindir bende de izi. :)))
I am sorry I love you favori dizim benim ya yeni izliyorum bitmeli oldu nerdeyse her akşam izlemek için sabırsızlanıyorum fakat bir yanımda izleme diyor dayanamıyorum çünkü çok derin etki bıraktı bende sürekli düşünr oldum ağlamadığım sahne yookk yaa
Ben bitirdikten sonra birkaç hafta daha etkisinde kaldım. Öyle dolandım ortalıklarda.
İzlerken de ayrı etkileniyor insan zaten.
İzlediğim ilk kore dizisi olduğun sanırım, çok derindir bende de izi. :)))
ben o diziyi izlemedim dram izlemiyorum genelde The princess manda izlemek istememiştim hem çabuk bitirmeyim diye hemde içim acıyordu ya
Dram seviyorsan izlemeni tavsiye ederim canım.Ciddi anlamda dram çok ağır baskın etkisinden en az 1 ay kurtulmak mümkün değil bence .)
yok ya ben dram sevmiyorum bi ara niyetlendim summer scenti izledim ama sonra eyvah eyvah dedim.Ben netliği seviyorum seviyorsan söyleyeceksin bedelinide ödeyeceksin abi kaçmaları falan sevmiyorum.Bayağıda ağır geliyo bana dramlar :) :) ben romantik-komedi tarzında devam ediyorum.
Şu sıralar izlediğiniz diziler var mı ben Faith bitirmek üzereyim bide the greatest love un 13.Bölümünde kaldım öylecene
Yok canım ya ben de diziye yeni başladım gerçi bitmeli oldu da.
Genelde hep film izlerim ama onlarda sana uygun değil sanırım çünkü hep romnatik/dram izlerim ben :)
O konu da istersen tavsiyelerim olabilir sana sadece
bende dizi izliyorum genelde film pek izlemiyorum ji jin hee filmleriyle song seung hun filmlerini izledim onlarında pek güzel filmi yoktu
Beni bu dizi her bölümünde çok etkilediği için sanırım bundan sonra dizi izleyemeyeceğim yine filme devam gibi
olabilir bazen ağır dizilerde bile rüyama bile giriyor.Hafif komedi izle ve tekrar dizilere dönüş yap bence bu ara güzel diziler vardı.
Evet ben de komediye yükleneceğim ihtiyacım var bu ara tavsiyen varsa alabilirim ayrıca komedi tarzında.
the greatest love çok güzel my grilfirend gumiho da çok güzel benim en beğendğim aklıma gelen şuan bu ikisi var.Secret gardenda iyi izlemediysen şiddetle tavsiyemdir.Şu an aklıma gelen bunlar en fazla beğenilen dizilerden bunlar
Tamam canım bu filmleri izleyeceğim dizim bitsin az kaldı.
Komediye ihtiyacım var fazlasıyla çünkü.
my girlfrend gumihoyu moralim bozukken de bazen izliyorum çok komik seni deşarj edecektir eminim
Deşarj edecekse izlenmeli o halde buna da ihtiyaç var :)
kesinlike :) :) Tekrar karşılaşırız umarım iyi geceler
aniaseo çingularrr,,
Burdada buluşmak ne güzel,
Yıllardır üyeyim okurdum ama son 1 haftadır ,aktif muhabbete giriyom artıkın
Ben ağır bir koredizisever vakasıyım,artık geridönüşüde yok sanıyorum,
Sanıyorum izlemediğim belki bikaç dizi kaldı yeniler gelmedikçe eskilere sarıp izliyorum baştan baştan
Bide bulaşıcı bendeki,çevremdekilere izle izle diye binbir baskı ile izletiyorum,sonra mitoz bölünme oluyor arkadaşda sarıyor sonra birlik olup baskı yapıyoruz öle öle baya çoğatdı çevremde izleyip takip eden,yaza planlar bile yapıyoruz koreye
Delimiyiz neyiz
25 yaşımda bana fanlık nedir öğretti ya bu millet ,artık kendimden korkarım