• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

old_boy.jpg

oldboy u izledim en son.. cok gec izlemisim bu filmi cok gec.. herkes izle diyordu ama ben yanasmiyordum bi turlu.. cok guzelmis.. uzun zamandir bu kadar iyi bi intikam filmi izlememistim. yuh dedim yani.
kesinlikle oneririm kizlar.. hic guneykore filmi izlemediyseniz dahi bu filmi izleyin derim.
cok cok cok igrenc sahneler var.. ve filmi bana kalirsa bu kadar etkileyici yapan da cekinilmeden o sahnelerin cekilmis olmasi..
manyak bunlar ya resmen dedim kendi kendime.. tum film intikam dolu ama sonu guzel kizlar.. cok guzel bir kar manzarasi var :))
neyse detay vermek istemiyorumm izlemek isteyenlerin tadi kacmasin :)

son 10 dk nasıl ama delikafadulden yaa mükemmel film diycek hiç bi laf yok sinemada görebilmeyi çok isterdim o ışıklar yanınca milletin suratındaki ifadeyi görebilmek için :roflol:

sinemada insanların yüzlerini görmek deyince aklıma babam ve oğlum geldi söyelemeden edemiyeceğim :) sırf film çıkışını bekliyorduk insanların yüzünü görmek için. ağlamaktan gözler kıpkırmızı. bi tane abi sinemadan çıktıktan sonra duvara kapanıp ağlamıştı. nasıl bir filmi o :)

sonu ile ilgili benim kafami karistiran bir husus var ama biraz sozluk okuyum eger cevabi bulamazsam size doncem :)

muhtesem filmdi ama tek kelime ile. bana filmi daha evvel anlattiklari halde hic tadi kacmadi filmiin izlerken. bambaska birsey..

Çok seviyorum. Keşke korku filmine merak salmasalar ama.
Yeopgijeogin geunyeo filmindeki kızın gerçek hayattaki versiyonu olduğuma dair söylentiler de mevcut.

a tale of two sisters
cok cok begendiğim gerilim filmlerindendir görüntüler hikaye hersey mükemmeldi
daha sonradan hollywood hikayeyi aldı kullandı ama bu kadar etkileyici ve güzel degil di

:gitme:
Çok seviyorum. Keşke korku filmine merak salmasalar ama.
Yeopgijeogin geunyeo filmindeki kızın gerçek hayattaki versiyonu olduğuma dair söylentiler de mevcut.

film gercek bir hikayeden uyarlanma zaten..
ama filmde oynayan kizin hikayesi mi bu bilmiyorum ancak sanmiyorum..
korku filmi genel olarak pek izlemem ancak izledigim bir kac guney kore korku filmleri diger tum filmlere tas cikartir, saglam korkutuyorlar oyle boyle degil. korkmak isteyen kisacasi guney kore izlesin. ama ben almiyim :))

a tale of two sisters
cok cok begendiğim gerilim filmlerindendir görüntüler hikaye hersey mükemmeldi
daha sonradan hollywood hikayeyi aldı kullandı ama bu kadar etkileyici ve güzel degil di

ya ozellikle sonuna dgru acayip gerilmistim ben noluyo ya noluyo ya nolcak modunda direk boyle diken ustunde izlemistim..
valla fena bir filmdi.. oneririm :)

:gitme:

film gercek bir hikayeden uyarlanma zaten..
ama filmde oynayan kizin hikayesi mi bu bilmiyorum ancak sanmiyorum..
korku filmi genel olarak pek izlemem ancak izledigim bir kac guney kore korku filmleri diger tum filmlere tas cikartir, saglam korkutuyorlar oyle boyle degil. korkmak isteyen kisacasi guney kore izlesin. ama ben almiyim :))

the ring'in de orjinali kore yapımıymış sanırsam, hatta diğerinden çok daha korkutan bişeymiş.. ben de güney kore korku filmleri hakkında iyi şeyler duydum ama kabuğumdan çıkıp bi türlü korku filmi izleyemedim daha :tomato:

aman canm kalsin banyoya gidemiyorum ben sonra :tomato:

aman canm kalsin banyoya gidemiyorum ben sonra :tomato:

ben de yaa biriyle gidip kapıda bekletiyorum :kedi: en son arkadaş ısrarıyla bi film izlemiştim yorganı her tarafıma skıştırıp öyle uyudum terleye terleye hiç benlik değil :1ninca:

more than blue-hüzünden öte
23ra000.jpg

çok güzeldi çok, hüzünden öte bir film mafoldumben

ben de yaa biriyle gidip kapıda bekletiyorum :kedi: en son arkadaş ısrarıyla bi film izlemiştim yorganı her tarafıma skıştırıp öyle uyudum terleye terleye hiç benlik değil :1ninca:

aynen ya :kedi:
hic benlik degil korku filmleri ucukluyorum ben valla:kedi:

more than blue yu izledim en son..

23ra000.jpg

ya hakkaten boyle kore erkekleri var mi? ciddi ciddisorgulamaya basladim artik ben.
bu insanlar aski ne kadar saf ne kadar guzel anlatiyorlar ya..
filim kadinin ve erkegin gozunden ayri ayri anlatiliyor..
bunu gordukten sonra artik karimdakinin en sacma sorusunda dahi acaba icinden ne geciyordur demekten kendimi alamiyorum..
cok cok guzel bir filmdi.. gozyasi yine sel oldu bende:)
izlemenizi siddetle tavsiye ederim..

more than blue yu izledim en son..

ya hakkaten boyle kore erkekleri var mi? ciddi ciddisorgulamaya basladim artik ben.
bu insanlar aski ne kadar saf ne kadar guzel anlatiyorlar ya..
filim kadinin ve erkegin gozunden ayri ayri anlatiliyor..
bunu gordukten sonra artik karimdakinin en sacma sorusunda dahi acaba icinden ne geciyordur demekten kendimi alamiyorum..
cok cok guzel bir filmdi.. gozyasi yine sel oldu bende:)
izlemenizi siddetle tavsiye ederim..

Senin yorumunu okurken bile filmin sahneleri geldi aklıma tüylerim diken diken, içim sızladı, nasıl etkilendiysem artık :kedi:

kız dıyo ya "arkasını donse herseyı soylıcektım.. ama o arkasına bıle bakmadı.." cok fena oldum ya..

şimdi sen söylüyosun ya sahneler aklıma geliyo içim titriyo, tüyler diken diken :roflol:

----------------Spoiler--------------------
gerçekten çok duygusal ve çok etkileyiciydi yaa, ben kızın da bildiğini-sevdiğini öğrendiğim andan itibaren kopmuştum, yani filmin son 15 dakikası falan heralde mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım spoıler verme ızleyecek olanlar ıcın tum suprızı kacırma =)
edıtle ıstersen daha ıyı olur yorum yaparken ızleyecek olanları dusunmemız lazım =)

Back